Zus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μία βοήθεια. Ανάμεσα σε αυτή και την OLED της LG ποια αξίζει; Δεν έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στις LG, αλλά πώς να αγνοήσεις μία OLED σε αυτή την τιμή; (αν υπάρχει ακόμα βέβαια)
music_lover Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Zus είπε Μία βοήθεια. Ανάμεσα σε αυτή και την OLED της LG ποια αξίζει; Δεν έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στις LG, αλλά πώς να αγνοήσεις μία OLED σε αυτή την τιμή; (αν υπάρχει ακόμα βέβαια) Αξίζουν και οι 2, απλά οι OLED είναι καλύτερες, με έναν ελαφρύ κίνδυνο για burn-in, δεν συμπαθούν τα logos των καναλιών.
kwpap7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) δλδ ρε παιδιά γιατι οι εποχές ειναι δυσκολες αξίζει τα λεφτά της αυτη η συγκεκριμένη τηλεόραση ; Να προχωρήσω ; Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από kwpap7
manoskost Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, kwpap7 είπε δλδ ρε παιδιά γιατι οι εποχές ειναι δυσκολες αξίζει τα λεφτά της αυτη η συγκεκριμένη τηλεόραση ; Να προχωρήσω ; τι σε προβληματιζει οτι δεν αξιζει? και βεβαια αξιζει και καλη τιμη εχει. 1
panos7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Σε αυτα τα χρήματα είναι οτι καλυτερο. Εγω έχω Sony OLED. Με LG δεν θα εμπλεκα. 1
manoskost Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, panos7 είπε Σε αυτα τα χρήματα είναι οτι καλυτερο. Εγω έχω Sony OLED. Με LG δεν θα εμπλεκα. μην ξεχνας οτι η οθονη που φορα η sony oled ειναι της lg, αυτη εχει το μονοπωλειο μεχρι στιγμης. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από manoskost 1
kwpap7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Οκ σε ευχαριστώ πολύ.Να πω την αληθεια απο το περυσινό μοντέλο την κοίταζα.Και όλο εβαζα το ψυχολογικό όριο των 1000 για να προχωρήσω.Απλά επειδή και αυτά είναι σημαντικά λεφτά θα ήθελα και μια γνώμη από τους πιο ειδικούς.
panos7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, manoskost είπε μην ξεχνας οτι η οθονη που φορα η sony oled ειναι της lg, αυτη εχει το μονοπωλειο μεχρι στιγμης. φυσικα και δεν το ξεχναω αλλα δεν παιζει ρολο μονο το panel
manoskost Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, panos7 είπε φυσικα και δεν το ξεχναω αλλα δεν παιζει ρολο μονο το panel εσυ το ξερεις αυτο, αλλοι ομως δεν το ξερουν, οποτε καλο ειναι να το μαθαινουν.
panos7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Ευχαριστως να πω πληροφοριες σε οποιονδηποτε (τοσο για την tv του θεματος οσο και για τις OLED) αλλα μη βγουμε εκτος topic
Daywalker Blade 4 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει διαθέσιμη η TV του topic,σε τιμή γύρω στα 800 ευρώ με την επιστροφή από yellows όπως υπήρχε αρχικά από Public,αυτή τη στιγμή; Βρίσκομαι επαρχία δυστυχώς και η διαθεσιμότητα του Public μόνο για Αθήνα δεν βοηθάει.
panos7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Daywalker Blade 4 είπε Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει διαθέσιμη η TV του topic,σε τιμή γύρω στα 800 ευρώ με την επιστροφή από yellows όπως υπήρχε αρχικά από Public,αυτή τη στιγμή; Βρίσκομαι επαρχία δυστυχώς και η διαθεσιμότητα του Public μόνο για Αθήνα δεν βοηθάει. Για αν ειμαστε ακριβεις, η τιμη ειναι 999 ευρω... Τα 200 ευρω πιστωνονται σε yellows στην καρτα σου για μελλοντικες αγορες. Μονο με τηλ στο public θα μαθεις πιστευω
music_lover Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panos7 είπε Σε αυτα τα χρήματα είναι οτι καλυτερο. Εγω έχω Sony OLED. Με LG δεν θα εμπλεκα. Οι ανα τον κόσμο reviewers διαφωνούν, οσο και να συμπαθώ την Sony, στις OLED εχει το πάνω χέρι η LG, ελαφρώς. Τωρα μιλάμε για λεπτομέρειες που κανεις δεν καταλάβαινει. Το κακο με τη Sony είναι πως σου πουλάει το ιδιο προιον ακριβότερα αν και τώρα στην Black Friday έκανε γερές προσφορές πχ η Α8 με την C8 ίδια τιμη, ίσως επέλεγα την Sony λογω καλύτερης επεξεργασίας εικόνας αν και η LG έκανε βελτιώσεις στα φετινά μοντέλα στην αντιμετώπιση του image retention, δικά της τα panel άλλωστε, έχει ενα αβανταζ.. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από music_lover
cineaste Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 hour ago, music_lover said: Οι ανα τον κόσμο reviewers διαφωνούν, οσο και να συμπαθώ την Sony, στις OLED εχει το πάνω χέρι η LG, ελαφρώς. Τωρα μιλάμε για λεπτομέρειες που κανεις δεν καταλάβαινει. Το κακο με τη Sony είναι πως σου πουλάει το ιδιο προιον ακριβότερα αν και τώρα στην Black Friday έκανε γερές προσφορές πχ η Α8 με την C8 ίδια τιμη, ίσως επέλεγα την Sony λογω καλύτερης επεξεργασίας εικόνας αν και η LG έκανε βελτιώσεις στα φετινά μοντέλα στην αντιμετώπιση του image retention, δικά της τα panel άλλωστε, έχει ενα αβανταζ.. Ο επεξεργαστής παίζει ρόλο και η LG έχει τον ίδιο στα μοντέλα από C8 και πάνω. Σε ποιούς reviewers αναφέρεσαι? Βρες μου έναν σοβαρό που να λέει ότι η C8 είναι καλύτερη από τη Sony AF9.
nikgl Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς από mediamarkt με πιστωτική Εθνικής Τράπεζας. Μόνο για την Παρασκευή 23, δίνει 10% της αξίας αγοράς, σε πόντους go4more. Δηλαδή -100 ευρώ. https://www.nbg.gr/go4more/#/offers Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από nikgl Link
Προτεινόμενες αναρτήσεις