Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ τσιμπισα την LG 60UK6200 ULTRA HD SMART  4Κ στα 629€ και έχω μείνει κάγκελο από την εικονα  και τον ήχο της.

Επεξ/σία από tolis29
  • Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, tolis29 είπε

Εγώ τσιμπισα την LG 60UK6200 ULTRA HD SMART  4Κ στα 629€ και έχω μείνει κάγκελο από την εικονα  και τον ήχο της.

καλοριζικη ΑΛΛΑ ασχετη με το θεμα...😉

• Like 1
Δημοσ.

22 minutes ago, tolis29 said:

Και εγώ πήρα 58άρα Samsung με 450 ευρώ, τι να λέει? Καμία σχέση οι τηλεοράσεις μας με τη συγκεκριμένη!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jimmyl είπε

Με χρεωστικη η με πιστωτικη;

Πιστωτικη. Τα yellows ισχυουν και με χρεωστικη. Αλλα ηθελα δοσεις.

2 ώρες πριν, cineaste είπε

Που παίρνεις 5ετή εγγύηση με 50 ευρώ?

65€ για την ακριβεια μου την εβαζε στο καλαθι ο Κωτσοβολος με τελικη τιμη 1064€ για την τηλεοραση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι να μην εχει και την 65'' το public? ☹️ Για την τιμη της στα 1499€ στα υπολοιπα μεγαλα καταστηματα (media, plaisio) τι λετε αξιζει ή να περιμενω μεχρι Παρασκευη μηπως υπαρξει περαιτερω πτωση? 

Επεξ/σία από Noneisbackhere
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Noneisbackhere είπε

Γιατι να μην εχει και την 65'' το public? ☹️ Για την τιμη της στα 1499€ στα υπολοιπα μεγαλα καταστηματα (media, plaisio) τι λετε αξιζει ή να περιμενω μεχρι Παρασκευη μηπως υπαρξει περαιτερω πτωση? 

Παραπάνω πτώση χλωμό το κόβω, για την σειρά 9000 μιλάμε. Για μένα όποιος έψαχνε TV είτε 55 είτε 65 με κλειστά μάτια και δεν το σκέφτεται καν. Εκτός κι αν ψάχνει OLED όπου η AF8 είναι επίσης σε πολύ καλή τιμή.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Noneisbackhere είπε

Οχι μονο πτωση δεν θα υπαρξει αλλα την βλεπω να εξαντλειται. Οποιος δεν παει σε 55 OLed στα ιδια χρηματα η 65" XF90 ειναι μονοδρομος.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, songless_bird είπε

Πιστωτικη. Τα yellows ισχυουν και με χρεωστικη. Αλλα ηθελα δοσεις.

65€ για την ακριβεια μου την εβαζε στο καλαθι ο Κωτσοβολος με τελικη τιμη 1064€ για την τηλεοραση.

Προσπαθω να την παρω με αυτό τον τροπο αλλα δεν με αφηνει(δεν μου βγαζει καν επιλογή για να την βαλώ στο καλαθι.Τα 65 ευρω επεκταση μπορουν να μου τα δωσουν και από το κατάστημα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Προσπαθω να την παρω με αυτό τον τροπο αλλα δεν με αφηνει(δεν μου βγαζει καν επιλογή για να την βαλώ στο καλαθι.Τα 65 ευρω επεκταση μπορουν να μου τα δωσουν και από το κατάστημα?

Δεν ξερω τι θα σου δωσουν στο καταστημα. Βλεπω οτι αλλαζει η τιμη της επεκτασης απο μοντελο σε μοντελο . Λογικα παει με την αξια της tv. Βλεπω στα 999 οτι στον Κωτσοβολο κοστιζει 91€. Ειμαι σιγουρος οτι χτες μου εβαζε μικροτερη τιμη και ελεγα οτι αν δεν την βρω στο public θα παω Κωτσοβολο γιατι mediaMarkt και Πλαισιο την εγγυηση την εδιναν 120€, Ημουν απο τους τυχερους και την πηρα δωρεαν απο το public.

Κωστσοβολος πλεον μονο σε καταστημα και οχι Online. Επεκταση λογικα 91€

Public μονο σε ενα καταστημα, οχι Online. Επεκταση δωρεαν + 20% επιστροφη με καρτα πειραιως σε yellows

Mediamarkt διαθεσιμο online . Επεκταση 119€

Plaisio , διαθεσιμοτητα online . Eπεκταση 119,90€

Sony Center, διαθεσιμοτητα online, Επεκταση στα 120€ , Επεκταση και με ατυχημα 200€

Επεξ/σία από songless_bird
  • Like 1
Δημοσ.

Κωτσόβολο παιδιά είχε ξεκινήσει την 5ετη από 64 αν θυμάμαι γτ τα κοιτούσα συνέχεια.βεβαια χθές που πήγα να κάνω παραγγελία τέλος στον Κωτσόβολο μόνο σε καταστήματα λέει.οποτε την τσιμπισα από MM με εγγύηση 119€ 5 χρόνια

Δημοσ.

Την πήρα και γω χθες απο το παμπλικ,  περίμενα μαζί με το φίλο από πάνω. Ισα ισα unboxing πρόλαβα να κάνω χθες το βράδυ. Είμαι το παιδί χωρίς αυτοκίνητο. 😂 πλάκα πλάκα στο δικό μου αυτοκίνητο δεν χωρούσε ουτε με ριγμένα τα πίσω καθίσματα ευτυχώς που ήρθα μαζί με αλλους το βράδυ να την πάρω. 😅

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Georgegr3 είπε

Την πήρα και γω χθες απο το παμπλικ,  περίμενα μαζί με το φίλο από πάνω. Ισα ισα unboxing πρόλαβα να κάνω χθες το βράδυ. Είμαι το παιδί χωρίς αυτοκίνητο. 😂 πλάκα πλάκα στο δικό μου αυτοκίνητο δεν χωρούσε ουτε με ριγμένα τα πίσω καθίσματα ευτυχώς που ήρθα μαζί με αλλους το βράδυ να την πάρω. 😅

Χαχχα . Μου αρεσει που ο πατερας μου ηθελε να βαλει και την δικια σου στο αμαξι. Μπηκε στο HRV , αλλα με ριγμενα καθίσματα. Τα μπροστινα πηγαν πιο μπροστα ισα που να μπορει να οδηγησει ο πατερας μου και εγω εμεινα στο cosmos γιατι δεν χωρουσα πουθενα 😛  Ειχε μεγαλο μηκος το κουτι. Πηραμε την καλυτερη προσφορα με τα yellows. Τα 199€ πιστωθηκαν αμεσα. Εμεις δεν την ανοιξαμε ακομη γιατι εχω δουλειες και ο πατερας μου θα παθει σοκ αν μετα απο 10ετιας TV παει σε smart android οποτε θα την στησω εγω . Αυτο που φοβαμαι ειναι μην εχει θεμα. Χτες σε αλλο forum νεα Tv επαψε να λειτουργει . DOA μεσα σε μιση μερα λειτουργιας...

Δημοσ.

Την πήρα και εγώ από κοτσοβολο χτες. Την έστησα έκανα τα install κλπ. Υπάρχει κάπου να δούμε τις προτεινόμενες ρυθμίσεις σε εικόνα κλπ ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, songless_bird είπε

Χαχχα . Μου αρεσει που ο πατερας μου ηθελε να βαλει και την δικια σου στο αμαξι. Μπηκε στο HRV , αλλα με ριγμενα καθίσματα. Τα μπροστινα πηγαν πιο μπροστα ισα που να μπορει να οδηγησει ο πατερας μου και εγω εμεινα στο cosmos γιατι δεν χωρουσα πουθενα 😛  Ειχε μεγαλο μηκος το κουτι. Πηραμε την καλυτερη προσφορα με τα yellows. Τα 199€ πιστωθηκαν αμεσα. Εμεις δεν την ανοιξαμε ακομη γιατι εχω δουλειες και ο πατερας μου θα παθει σοκ αν μετα απο 10ετιας TV παει σε smart android οποτε θα την στησω εγω . Αυτο που φοβαμαι ειναι μην εχει θεμα. Χτες σε αλλο forum νεα Tv επαψε να λειτουργει . DOA μεσα σε μιση μερα λειτουργιας...

Χαχα πραγματικά! Νομίζω κάναμε κανα 20λεπτο να τη βάλουμε τελικά στο αμάξι αφού δοκιμάσαμε όλες τις πιθανές επιλογές! 😅😅 επίσης οι πόντοι μπήκαν κατευθείαν. Εμένα πήρα κανα τέταρτο πάντως να ανοίξει για πρώτη φορά. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...