alexakos89 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Καταλαβα.Στην εφαρμογή της τηλεόρασης μου δεν βλεπω να την εχει.Και παλί σε ευχαριστω. το εχει.. στειλε φωτο απο την τβ οταν παιζει κατι με ανοιχτο τον player 1
music_lover Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Βρείτε και βάλτε το Planet Earth II του BBC σε 4K και HDR, έπος.. 2
martin27 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Με το miracast και τα προβληματα lag εχει βρει κανεις λυση?Οταν συνδεω το κινητο παει σφαιρα αλλα με το λαπτοπ ειναι τραγικο το lag Παρακατω στο βιντεο δειχνει το προβλημα το οποιο αντιμετοπιζουν πολοι απ'οτι διαβαζω. https://community.sony.co.uk/t5/android-tv/kdl-43w756c-wireless-screen-miroring-very-slow/td-p/2250622
songless_bird Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Στις 25/11/2018 στις 12:20 ΠΜ, spartan29gr είπε Και εγω από μια σονυ 7ετιας πηγα.Καλοριζικη και καλοδουλευτη φιλε μου Μια ερωτηση.Η τηλεοραση κανει αυτοματος upgrade σε 4κ αναλυση στο youtube?Η απλα ψάχνεις χειροκίνητα από μονος σου 4κ βιντεα (όπως αυτό που ανεβασες )για να δεις? Οχι δεν κανει upscale αν αυτο ρωτας.
pedrojay Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, songless_bird είπε Οχι δεν κανει upscale αν αυτο ρωτας. Νομίζω μπερδεύτηκες κάπου από την ερώτηση. Η τηλεόραση φυσικά και κάνει upscale σε οποιοδήποτε μη native 4k περιεχόμενο. Αλλά δεν ήταν αυτή η ερώτηση θεωρώ του @spartan29gr ,τουλάχιστον όπως κατάλαβα εγώ Για να απαντήσω,αν 1)η σύνδεσή σου είναι επαρκής 2)το οποιοδήποτε βίντεο θες να δεις είναι ανεβασμένο σε 4k ανάλυση 3)η ρύθμιση της ανάλυσης στο youtube είναι στο auto τότε θα το παίξει αυτόματα σε 4k. Σε κάθε περίπτωση βέβαια μπορείς από τη ρύθμιση της ανάλυσης στο youtube να δεις τι αναλύσεις υποστηρίζει κάθε βίντεο και να διαλέξεις χειροκίνητα. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από pedrojay 1
songless_bird Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, pedrojay είπε Νομίζω μπερδεύτηκες κάπου από την ερώτηση. Η τηλεόραση φυσικά και κάνει upscale σε οποιοδήποτε μη native 4k περιεχόμενο. Αλλά δεν ήταν αυτή η ερώτηση θεωρώ του @spartan29gr ,τουλάχιστον όπως κατάλαβα εγώ Για να απαντήσω,αν 1)η σύνδεσή σου είναι επαρκής 2)το οποιοδήποτε βίντεο θες να δεις είναι ανεβασμένο σε 4k ανάλυση 3)η ρύθμιση της ανάλυσης στο youtube είναι στο auto τότε θα το παίξει αυτόματα σε 4k. Σε κάθε περίπτωση βέβαια μπορείς από τη ρύθμιση της ανάλυσης στο youtube να δεις τι αναλύσεις υποστηρίζει κάθε βίντεο και να διαλέξεις χειροκίνητα. Μιλησα για την εφαρμογη youtube. Σε εμενα δεν κανει upscale οποιoδηποτε video σε 4k αν δεν εχει ανέβει σε 4κ. Επιλεγει την μεγιστη αναλυση του που αυτη μπορει να ειναι και 720p. Ειναι ευκολο να το διαπιστωσεις πατωντας το i? στο κοντρολ. Εκτος αν η TV διαβαζει την πραγματικη αναλυση του video και δεν το μετραει ως 4k το upscale. Δεν κάνει Upscale τηλεοπτικο προγραμμα σε 4k . Δεν κανει upscale το Netflix Κανει upscale video που παιζουν μεσω usb και HDMI Δεν ξερω αν ειναι καποια ρυθμιση που μου διαφευγει για Youtube και τηλεοπτικο-δορυφορικο προγραμμα. Εκτος αν upscale εννοουμε ενα οποιοδηποτε video να χωραει σε ολη την οθονη...Τοτε ναι κανει. Αλλα δεν κανει convertion ή οπως αλλιως θα το λεγαμε. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από songless_bird
spirospatra1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα!Μεγειά σε όσους την πήραν. Μια ερώτηση λίγο άσχετη με το νήμα. Σήμερα χάζευα σε ένα κατάστημα την 55αρα 8096.Μου έκανε εντύπωση το πως ξεχώριζε σαν τη μύγα μες το γάλα σε σχέση με άλλες επώνυμες 55αρες. Προσπάθησα να καταλάβω από τα χαρακτηριστικά να καταλάβω ποια η διαφορά της 8096 με την 9005 του νήματος. Δεν υπήρχε 9005 εκεί.Προφανώς έγιναν ανάρπαστες. Ευχαριστώ πολύ και πάλι καλορίζικη σε όποιον την πήρε και σε αυτή την εκπληκτική τιμή!
songless_bird Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, spirospatra1 είπε Καλημέρα!Μεγειά σε όσους την πήραν. Μια ερώτηση λίγο άσχετη με το νήμα. Σήμερα χάζευα σε ένα κατάστημα την 55αρα 8096.Μου έκανε εντύπωση το πως ξεχώριζε σαν τη μύγα μες το γάλα σε σχέση με άλλες επώνυμες 55αρες. Προσπάθησα να καταλάβω από τα χαρακτηριστικά να καταλάβω ποια η διαφορά της 8096 με την 9005 του νήματος. Δεν υπήρχε 9005 εκεί.Προφανώς έγιναν ανάρπαστες. Ευχαριστώ πολύ και πάλι καλορίζικη σε όποιον την πήρε και σε αυτή την εκπληκτική τιμή! 50hz vs 120hz panel edge led vs direct led με local dimming X1 vs X1 extreme cpu (σημαινει οτι υποστηριζει και Doldy Vision) και επιπλεον x-tended dynamic range pro Μπορει να εχει και αλλα που να δικαιολογουν την διαφορα τιμης. 1 1
thanos.m Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά αξίζει η 65 στα 1500€;; σε τηλεοπτικό σήμα πως παίζει; έχω δει πολλές 4k που είναι χειρότερες από την δικιά μου (Sony b829)
music_lover Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, thanos.m είπε Παιδιά αξίζει η 65 στα 1500€;; σε τηλεοπτικό σήμα πως παίζει; έχω δει πολλές 4k που είναι χειρότερες από την δικιά μου (Sony b829) Για τηλεοπτικό σήμα γενικά οι Sony τηλεοράσεις τα πάνε καλά. Αν είναι πάντως να βλέπεις Ελληνική σκουπιδιόριαση και μια crt τους αρκεί.
songless_bird Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, thanos.m είπε Παιδιά αξίζει η 65 στα 1500€;; σε τηλεοπτικό σήμα πως παίζει; έχω δει πολλές 4k που είναι χειρότερες από την δικιά μου (Sony b829) Αξιζει αν θες 65". Αν θες ποιοτητα εικονας παρε μια OLED με υποχωρηση στις 55". Η FX9005 ειναι η καλυτερη στην κατηγορια των LED στο ευρος τιμης της. 2
spartan29gr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, thanos.m είπε Παιδιά αξίζει η 65 στα 1500€;; σε τηλεοπτικό σήμα πως παίζει; έχω δει πολλές 4k που είναι χειρότερες από την δικιά μου (Sony b829) Χαλαρα!!!Ακομα και σε τηλεοπτικο σημα παιζει αψογα.Βαλε να δεις ταινιες στα hd καναλια και θα με θυμηθεις. Υ.Γ Και στα sd παιζει μια χαρα. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από spartan29gr
pedrojay Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, songless_bird είπε Εκτος αν upscale εννοουμε ενα οποιοδηποτε video να χωραει σε ολη την οθονη...Τοτε ναι κανει. Αλλα δεν κανει convertion ή οπως αλλιως θα το λεγαμε. Κατάλαβα που μπερδεύτηκες.Αυτό που περιγράφεις είναι ακριβώς το upscale,και δεν είναι απλά ένα ζουμάρισμα για να χωράει στην οθόνη.Προσθέτει και πληροφορία από γειτονικά pixels οπότε είναι παράλληλα και το conversion που έχεις στο μυαλό σου υποθέτω . Και βίντεο 1080p να παίξεις στο youtube,η tv θα το κάνει upscale σε 4k,το οποίο θα είναι προφανώς λίγο χειρότερο από το native 4k που έχουν πολλά βίντεο.Όσο χαμηλώνει η ανάλυση σε 720p κτλ,το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά χειρότερο μιας και ο upscaler θα πρέπει να προσθέσει πολύ περισσότερη ψεύτικη πληροφορία. Το οποιοδήποτε info της tv σου αφορά συνήθως το σήμα που δέχεται στην είσοδο.Όταν βλέπεις 2160 είναι native,όταν γράφει οτιδήποτε άλλο, γίνεται upscale. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από pedrojay 1
martin27 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Στις 24/11/2018 στις 9:40 ΠΜ, martin27 είπε Σε ευχαριστω,εμενα μου βαλανε μονο 5000 ποντους και τωρα προσπαθω να βγαλω ακρη τηλεφωνικος με τα public. επιτελους χτες μου βαλανε τους ποντους,καλιο αργα παρα ποτε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις