devilfish Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Sry που το ξεθαυω αλλα εχει κανεις αλλος προβλημα με τα ακουστηκα? Σε εμενα ολα καλα εκτος απο ενα εκνευριστικο θορυβο σαν να περναει ταση ρευματος (ζζζζζζζ) στο αριστερο μονο ακουστικο. Normal ή προβλημα?
kage Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Σημερα νεκρωσαν εμενα...δεν κοιταξα ποτε αν φορτίζει η οχι γιατι τα χα μονιμα σε usb(αναβοσβηναν τα κοκκινα σε φορτιση?) K μενα εκαναν αυτο τον θορυβο οποτε δεν επαιζε κατι με ηχο σε pc(ειχα κανει κ το update fw) Μου φαίνετε έφεραν παλι οτι μλκ περισσεψε...ελπιζω να κανουν πιστωση και οχι αντικατασταση Στις 18/11/2018 στις 7:39 ΜΜ, pesto1980 είπε Υπάρχει περίπτωση να συνδέονται με κάποιο τρόπο σε Smart TV 4K Samsung 2018? Νομιζω θελει ρυθμιση η tv αν ειναι disable το bt... στο youtube γραψε unlock bluetooth samsung tv
dhmhtries22 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 22/11/2018 στις 2:13 ΜΜ, Galaxy είπε Το πηρα και εγω απο τοπικο μαγαζί αλλα ακόμη δεν προλαβα να δοκιμάσω . Με συνδεση bt , usb , 3.5mm θα συνδέεται παντού πιστεύω . Το έχω εδώ και 3 ημέρες, ικανοποιητική ποιότητα στη μουσική,ενισχυμένα μπάσα,έχει app στο android για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στη διαμόρφωση των ρυθμισεων,. Όποιος έχει X- fi κάρτα ήχου θα καταλάβει αμέσως τι εννοώ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι με usb στο pc ,ακούγοντας μουσική ,μπορείς να το έχεις ταυτόχρονα συνδεδεμένο στο τηλέφωνο και αν σε καλέσουν απαντάς κατευθείαν στην κλήση.Η ποιότητα συνομιλίας μεσω τηλεφώνου απλά εξαιρετική και με άκουγαν κανονικά τουλάχιστον στα 10 μέτρα μέσα από τοίχους.Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας ,ενώ και η συνομιλία στο pc πάρα πολύ καλή.Στα μείον,θα μπορούσα να πω ότι μετά από κάνα 2ωρο αρχίζουν και κουράζουν καθώς και ότι αν κάνεις κάποια απότομη κίνηση ή σκύψεις ελάχιστα μετατοπίζονται εύκολα και μπορεί να πέσουν.Επίσης δεν ξέρω αν αλλάζουν τα earpad όταν χαλάσουν. Πιστεύω συνολικά καλή αγορά, ελπίζω να κρατήσουν αρκετά Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από dhmhtries22 1
Tenko Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Τα δικά μου είναι ακόμα σε διαδικασία συλλογής αν και τα δείχνει διαθέσιμα στο ίδιο κατάστημα. Θα έχει πλάκα να μου δώσουν ένα από τα δικά σας τα ελαττωματικά?
Galaxy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χθεσινή δοκιμή που έκανα με bt έχουν πολύ καλό ήχο και βέβαια σε συνδιασμό με το πρόγραμμα , τέλεια παραμετροποιήσιμα ως προς το πως θες να τα ακούς. Με καλώδιο επίσης μια χαρά ακούγονται και η συνδέση με Usb για 7.1 virtual ηχο είναι καλή . Πολύ τίμια για την αξία που τα σκότωναν αν και μοντέλο 5ετιας αλλά και πάλι ο ήχος είναι σταθερή αξία . Νομίζω σε όσους τα πήραν και λειτουργούν όπως πρέπει , θα τα χαρούν . Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από Galaxy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα