Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kazumio είπε

δεν θα τον παρω τελικα

αν τον θελει κανενας

μου λεει

ευχαριστω

Εγω αλλα το θεμα ειναι πως να γινει...

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, NightOwl είπε

Παρέλαβα σήμερα.

Εντάξει ο δίσκος σε windows 10 αλλα δεν τον βλεπουν τα XP

Πως μπορει να λυθει?

Με αναβάθμιση/αλλαγή λειτουργικού. Σοβαρά. Τα XP έχουν πάψει να υποστηρίζονται εδώ και 4-4,5 χρόνια. Κι όταν λέμε έχουν πάψει να υποστηρίζονται, δεν εννοούμε drivers κλπ, εννοούμε security updates. Μόνο για το WannaCry είχαν βγάλει patch, κατά τα άλλα είναι τρύπια όσο δεν πάει.

Δημοσ.
Στις 20/11/2018 στις 12:22 ΜΜ, foniki_melitzana είπε

Με αναβάθμιση/αλλαγή λειτουργικού. Σοβαρά. Τα XP έχουν πάψει να υποστηρίζονται εδώ και 4-4,5 χρόνια. Κι όταν λέμε έχουν πάψει να υποστηρίζονται, δεν εννοούμε drivers κλπ, εννοούμε security updates. Μόνο για το WannaCry είχαν βγάλει patch, κατά τα άλλα είναι τρύπια όσο δεν πάει.

Αν καποιος δεν έχει να προσθέσει κάτι ουσιαστικό, δεν υπάρχει λόγος για άσκοπα ποστς απλά για να κάνει τον έξυπνο/η.

Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει λύση και είναι η παρακάτω:

https://support.wdc.com/knowledgebase/answer.aspx?ID=3868

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, AlexoudaS είπε

εγω πηρα τελικα απο κωτσο ! αν τον θελει καποιος ας στειλει μεχρι το βραδυ γιατι θα τον ακυρωσω 

εγω φιλε .. στειλε πμ

Δημοσ.
10 ώρες πριν, NightOwl είπε

Αν καποιος δεν έχει να προσθέσει κάτι ουσιαστικό, δεν υπάρχει λόγος για άσκοπα ποστς απλά για να κάνει τον έξυπνο/η.

Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει λύση και είναι η παρακάτω:

https://support.wdc.com/knowledgebase/answer.aspx?ID=3868

Σε ένα τεχνολογικό φόρουμ σου λέω ευγενικά ότι χρησιμοποιείς ένα λειτουργικό, όχι απλά νεκρό αλλά, επικίνδυνο για εσένα και τους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου και λες ότι είναι άσκοπο ποστ και ότι σου κάνω τον έξυπνο. Τι να πω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...