panos7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Εγώ ακύρωσα ένα τεμάχιο πριν λίγο που είχα ρίξει παραγγελία εχθες,και πήρα αυτόν του Κωτσόβολου τελικά εγω είχα ενα τεμαχιο στο καλαθι απο χθες και με αφησε να ολοκληρωσω λες να πηρα το δικο σου; γιατι το ακυρωσες αν επιτρεπεται; και ποιον ακριβως πηρες απο κωτσο; Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από panos7
IcemanGr71 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, panos7 είπε εγω είχα ενα τεμαχιο στο καλαθι απο χθες και με αφησε να ολοκληρωσω λες να πηρα το δικο σου; γιατι το ακυρωσες αν επιτρεπεται; και ποιον ακριβως πηρες απο κωτσο; https://www.kotsovolos.gr/site/computing/storage-hard-disk-drives-and-usb-sticks/external-hdd/180395-wd-my-passport-4tb-2.5-black
panos7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Πριν λιγο το πηρα χαμπαρι και εγω τους παιρνω και το ακυρωνω στο πλαισιο thanks!
stelios18120 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, panos7 είπε εγω είχα ενα τεμαχιο στο καλαθι απο χθες και με αφησε να ολοκληρωσω λες να πηρα το δικο σου; γιατι το ακυρωσες αν επιτρεπεται; και ποιον ακριβως πηρες απο κωτσο; Το ακύρωσα μόλις είδα ότι στα 75€ παίζει ο 4tb του άλλου θέματος, δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές απλά μου αρέσει πιο πολύ εξωτερικα + δεν γουστάρω το πλαίσιο,οπότε μου έκατσε καλύτερα αυτός του Κωτσόβολου. 9 λεπτά πριν, panos7 είπε Πριν λιγο το πηρα χαμπαρι και εγω τους παιρνω και το ακυρωνω στο πλαισιο thanks! Ακριβώς το ίδιο έκανα κ εγώ 😁😂 Τους έριξε έξω ο Κωτσόβολος με την προσφορά του χαχαχα
panos7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 οπως και να εχει ειναι πιο καινουριο μοντελο πιο ομορφο και πιο φτηνο εχει δωρεαν μεταφορικα (αναγκαστικα και φορτωσα και αλλα πραγματα απο το πλαισιο) και το πληρωνεις και με ατοκες και εγω δεν το παω το πλαισιο 1
aekfc212 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Παραγγελία και από εμένα παρόλο που έχω παραγγείλει και από πλαίσιο.Αν κάτσει του Κωτσόβολου αυτόν θα παρω.ειναι λίγο πιο γρήγορος από κάτι reviews που είδα.
sunlight2030 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Τα περισσότερα προϊόντα είναι bad stock που τα σκοτώνουν για να τα ξεφορτωθούν και κάποια άλλα όπως αυτός ο δίσκος απλα κράχτες
ghortman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, sunlight2030 είπε Τα περισσότερα προϊόντα είναι bad stock που τα σκοτώνουν για να τα ξεφορτωθούν και κάποια άλλα όπως αυτός ο δίσκος απλα κράχτες Κι αν σου κάνει;
Fotia Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 O δίσκος οπτικά φαίνεται πιο βολικός από την προσφορά του Κωτσόβολου .Στο κατάστημα Γλυφάδας τον είχαν ανοικτό.
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, panos7 είπε οπως και να εχει ειναι πιο καινουριο μοντελο πιο ομορφο και πιο φτηνο εχει δωρεαν μεταφορικα (αναγκαστικα και φορτωσα και αλλα πραγματα απο το πλαισιο) και το πληρωνεις και με ατοκες και εγω δεν το παω το πλαισιο Ο ελεμεντς η ο πασπορτ; Γιατι οπως το γραφεις ειναι σαν να μιλας για τον ελεμεντς.
panos7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 για τον Passport ελεγα sorry αν δεν το εξεφρασα σωστα
Greg9 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Διαθέσιμο και πάλι, μονο σε καταστήματα λέει.
Greenday13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Η οργή μου για το Πλαίσιο είναι στο γεγονός ότι ενώ είχα δώσει email για ενημέρωση, ξέρετε πότε μου ήρθε μήνυμα;σήμερα το πρωί.Με αποτέλεσμα να έχουν φύγει όλοι οι δίσκοι από χτες βράδυ.Οποιος το αγόρασε, να το χαρεί φυσικά.
overpower Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Greenday13 είπε Η οργή μου για το Πλαίσιο είναι στο γεγονός ότι ενώ είχα δώσει email για ενημέρωση, ξέρετε πότε μου ήρθε μήνυμα;σήμερα το πρωί.Με αποτέλεσμα να έχουν φύγει όλοι οι δίσκοι από χτες βράδυ.Οποιος το αγόρασε, να το χαρεί φυσικά. Δες προσφορα Κωτσου edit: τελος και εκει Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από overpower
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα