Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Normal τιμή για 4ΤΒ. Είχε τον 8TB Elements στο Amazon Αγγλίας πριν λίγες μέρες στα 135eu νομίζω αλλά μέχρι να γυρίσω σπίτι είχε τελειώσει..

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, pitogiro είπε

Insomnia mathematics: 80 + 3 > 85

χαχαχχααχα

ναι ρε συ, αλλά με τα +5 θα πάρεις κάτι που θα σου μείνει

τα +3 είναι αέρας κοπανιστός

• Like 2
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Normal τιμή για 4ΤΒ. Είχε τον 8TB Elements στο Amazon Αγγλίας πριν λίγες μέρες στα 135eu νομίζω αλλά μέχρι να γυρίσω σπίτι είχε τελειώσει..

Προτιμω δυο 4ΤΒ παρα εναν 8ΤΒ παντως....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SeNNinhA είπε

Προτιμω δυο 4ΤΒ παρα εναν 8ΤΒ παντως....

Αναλόγως τη χρήση και το χώρο που χρειάζεσαι. Άμα θες backup 4-8ΤΒ 2x4TB είσαι κομπλέ. Άμα θες 15-20ΤΒ πας σε μεγαλύτερους και για λόγους χώρου αλλά και κόστους. Πχ εγώ συνήθως απλώς τεστάρω τους σκληρούς και άμα είναι οκ (εφόσον είναι εξωτερικός και shuckable) τον περνάω στον Backup server.

• Moderators
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

8ΤΒ 2.5αρης; Μηπως κανεις καποιο λαθος;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Αναλόγως τη χρήση και το χώρο που χρειάζεσαι. Άμα θες backup 4-8ΤΒ 2x4TB είσαι κομπλέ. Άμα θες 15-20ΤΒ πας σε μεγαλύτερους και για λόγους χώρου αλλά και κόστους. Πχ εγώ συνήθως απλώς τεστάρω τους σκληρούς και άμα είναι οκ (εφόσον είναι εξωτερικός και shuckable) τον περνάω στον Backup server.

Εαν θελω backup δεν θα το κανω σε portable ομως...

Δημοσ.

Τελεια! Και παραλιγο να παρω τον 3ΤΒ απο αμαζον που τον ειχαν 70+ προχτες κ ειπα αστο!
Μηπως ξερει κανεις αν κανει καμια απ τις θηκες προστασιας για αυτο το μεγεθος, ωστε να φτασουμε το ποσο για δωρεαν μεταφορικα; H Turbo-X θηκη μεταφορας δεν λεει διαστασεις...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, actorius είπε

Για αποθηκευση φωτογραφιων προτεινεται ο συγκεκριμενος;

Μια χαρα θα ειναι, αλλα χρειαζεσαι 4TB για φωτογραφιες? Εκτος και αν τραβας σε RAW ή κατι τετοιο.

• Like 1
Δημοσ.

Είχα σταμπάρει τον 2 TB που παίζει στα 75~ τώρα,μήπως και έπεφτε η τιμή του σύντομα. Αλλά ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα ότι θα έβρισκα τον 4αρι στα 80. Πρόσθεσα και μελάνι εκτύπωσης που θα έπαιρνα όπως και να έχεις μελλοντικά.

Ευχαριστούμε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...