Προς το περιεχόμενο

[GPU] Rx 570 4gb 139.90€ @ Plaisio ΤΕΛΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Οκ, τότε λάθος. Μέχρι χθες πάντως δεν ήταν. Που σημαίνει ότι αν ο πωλητής δεν θέλει μπορεί να πατήσει εκεί. Σε αυτή την περίπτωση κυνήγι!

Δύσκολα μπορεί να ξεφύγει (αν το θέλει) γιατί είναι υπόλογος στην AMD. Και αδύνατον να ισχυριστεί ότι του τελείωσαν τα κουπόνια 4 μέρες από το ξεκίνημα της προσφοράς.! Το μόνο που μπορεί να πει είναι ότι ήταν σε προσφορά η κάρτα και είχες την επιλογή να επιλέξεις τη προσφορά των παιχνιδιών και όχι της χρηματικής έκπτωσης..! 

Κυνηγήστε το για μας που φάγαμε άκυρο γιατί εταιρία 15 χρόνια στο e-commerce δε ξέρει να κατεβάζει ένα counter όταν γίνεται μια αγορά! 😑

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Sevle είπε

Δύσκολα μπορεί να ξεφύγει (αν το θέλει) γιατί είναι υπόλογος στην AMD. Και αδύνατον να ισχυριστεί ότι του τελείωσαν τα κουπόνια 4 μέρες από το ξεκίνημα της προσφοράς.! Το μόνο που μπορεί να πει είναι ότι ήταν σε προσφορά η κάρτα και είχες την επιλογή να επιλέξεις τη προσφορά των παιχνιδιών και όχι της χρηματικής έκπτωσης..! 

Κυνηγήστε το για μας που φάγαμε άκυρο γιατί εταιρία 15 χρόνια στο e-commerce δε ξέρει να κατεβάζει ένα counter όταν γίνεται μια αγορά! 😑

Μαζί σου σε αυτό, αλλά να είμαστε αντικειμενικοί: Ελλάδα είσαι. Κανείς ποτέ δεν πλήρωσε για κάτι!

Αν το Πλαίσιο ρίξει άκυρο, τότε μήνυμα με την απόδειξη στην AMD, ίσως από εκεί να βρεθεί λύση.

Πάντως τώρα έχω την περιέργεια: ο μαυραγορίτης που αγόρασε την κάρτα προχθές απλά και μόνο για να την πουλήσει 70 ευρώ πάνω (και την πούλησε ήδη εντός δυο ημερών), θα  πουλήσει και τα παιχνίδια για έξτρα μεροκάματο; 😂

• Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Μην βαριέστε να γοογλαρετε ρε...

Εδώ και μια ώρα το ψάχνω απλώς είπα να ακούσω και γνώμες απο εδώ να είμαι σίγουρος... 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, odystam είπε

Offtopic: ενα cx450 σηκώνει την 570 με εναν r5 2600 ή θα έχω θέμα? 

Άνετα.

Δημοσ.

Μου ηρθε εμαιλ οτι η παραγγελια ειναι ετοιμη για αποστολη ... Οποιος στειλε πρωτος εδω στο τοπικ την παιρνει , μονο απο αθηνα και να κανονισουμε το πως θα παραλαβει . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Lecter D είπε

Μου ηρθε εμαιλ οτι η παραγγελια ειναι ετοιμη για αποστολη ... Οποιος στειλε πρωτος εδω στο τοπικ την παιρνει , μονο απο αθηνα και να κανονισουμε το πως θα παραλαβει . 

εμενα  ακυρωθηκε εν τελη η online παρ. για 1 καρτα για φιλο μου,, μπορουμε να το κανονισουμε μαζι? ειμαι αθηνα , σου εχω στειλει πμ

Επεξ/σία από MetronAriston
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lecter D είπε

Μπράβο ρε Λέκτερ σ´ωραιος! :)

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, valkon είπε

Από gtx 760 σε rx 570 πρακτικά είναι καλό upgrade, αξίζει όμως πιστεύετε; 

Δωσε λίγα παραπάνω για την 580 8gb. Θα είναι το πιο λογικό upgrade.

Δημοσ.
Στις 18/11/2018 στις 7:42 ΜΜ, Ίων Δραγούμης είπε

Παιδιά με οθόνη LG 27UK600-W ταιριάζει η 1060 (3γίγα) που περιμένω ή να ακυρώσω την 1060 και να πάω στην 570 από πλαίσιο; το cpu μου ryzen 1600...

Για τρολ μου φαίνεται το ποστ σου. Αν όχι βέβαια, δεν αξίζει η οθόνη για την κάρτα που θες. Θέλει Vega 64 να την αξιοποιήσει πλήρως. Με τα ίδια λεφτά που θες για την κάρτα και την οθόνη κάνεις αναβάθμιση σε CPU - GPU.

Δημοσ.

αν θελει να παιζει σε 4k με νορμαλ fps και να μην πρεπει να  την αλλαξει σε 2 χρονια μονο αυτη του κανει.

επισης δεν αποσύρθηκε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...