Ίων Δραγούμης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Sevle είπε Το https://www.amd.com/en/where-to-buy/raise-the-game έχει το πλαίσιο στο κατάλογο και λέει πως η προσφορά τρέχει από 15 Νοέμβρη. Άρα όσοι πήραν χθές δικαιούνται το κωδικό σωστά; Δε το πρόλαβα απλά μη χάσουν τα παιχνίδια όσοι πρόλαβαν τη προσφορά και τα φάει το πλαίσιο Παιδιά έχω την κάρτα που λέτε,πως θα πάρω τα παιχνίδια;; πείτε μου αναλυτικά...
papp0us Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 ¨Εχει το Resident Evil 2 το promo, εγω θα τον πάρω τον κωδικό μακάρι να είμαι κάθε μέρα στο τηλέφωνο με πλαίσιο Συνήθως δεν τα κυνηγάω τέτοια γιατι την πηρα κοψοχρονιάς είναι η αλήθεια την κάρτα, αλλα για το RE 2 Remake αλλάζει το πράμα.
venuets Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 το κουπονι ειναι μεσα στο κουτι της καρτα νομιζω! αυριο θα παραλαβω και εγω οποτε θα σας ενημερωσω με την σειρα μ
dimoskoutr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, Sevle είπε Το https://www.amd.com/en/where-to-buy/raise-the-game έχει το πλαίσιο στο κατάλογο και λέει πως η προσφορά τρέχει από 15 Νοέμβρη. Άρα όσοι πήραν χθές δικαιούνται το κωδικό σωστά; Δε το πρόλαβα απλά μη χάσουν τα παιχνίδια όσοι πρόλαβαν τη προσφορά και τα φάει το πλαίσιο (Αναφέρομαι στο νέο πρόμο με λήξη Φλεβάρη 9,2019) Χτες δεν υπήρχε μέσα στα συνεργαζόμενα...αύριο θα πάρω και εγώ τηλέφωνο μπας και βγάλουμε άκρη...αν δικαιούμαστε τον κωδικό γιατί να το φάει το πλαίσιο;
SilverVAR Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) αρα πάμε για 580 με τα games 250 αξίζει Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από SilverVAR
dimoskoutr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, tsoubas είπε το κουπονι ειναι μεσα στο κουτι της καρτα νομιζω! αυριο θα παραλαβω και εγω οποτε θα σας ενημερωσω με την σειρα μ Άντε μπας και μάθουμε γιατί η δικιά μου έρχεται μεθαύριο...λες να έχουμε και άλλο τυχερό και με τα παιχνίδια; Μετά η κάρτα θα έχει βγει ακόμη φθηνότερη!
venuets Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε Άντε μπας και μάθουμε γιατί η δικιά μου έρχεται μεθαύριο...λες να έχουμε και άλλο τυχερό και με τα παιχνίδια; Μετά η κάρτα θα έχει βγει ακόμη φθηνότερη! θα παρω το πλαισιο να το διευκρυνισω κιολας γιατι η amd αναφερει οτι τα δινει ! +οτι καπου διαβασα οτι το πλαισιο πουλαει και σε ηλεκτρονικη μορφη games οποτε μαλλον κατι δεν κανουν σωστα Παρτε μαγκες http://prntscr.com/lkegiz Participant should refer to the participating retailer for instructions regarding obtaining AMD coupon code before purchase. As examples only, a participating retailer may require you to request AMD coupon code from the cashier upon purchasing the Eligible AMD Product(s); a voucher with the AMD coupon code may be inserted into the shipping box; AMD coupon code may be emailed to you after the participating retailer confirms your online purchase; or a participating retailer may require you to fill out an online request form after your purchase demonstrating that you purchased the Eligible AMD Product(s) from that participating retailer during the Promotion Period. The AMD coupon code may be given to you on a physical coupon voucher or it may be provided to you electronically. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από tsoubas
non-serviam Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, JoannisV είπε Φίλε αυτό που λες είναι άλλο promo, καινούριο. Για το παλιό αν διάβαζες το thread ή την σελίδα του Πλαισίου θα έβλεπες πως υπήρχε συνεργασία. Οπότε καλά και το συζητάμε γιατί αν μπορεί κάποιος να επωφεληθεί γιατί να μην το κάνει; Γιατί προφανώς και έληξε δυο εβδομάδες πριν!!! edit: Επίσης το κουπόνι στο κουτί της κάρτας δεν είναι μέσα. Κανονικά ηλεκτρονικά το δίνουν. Πολύ σπάνια στο πακέτο (αποστολής) γιατί μπορεί να παίξουν οι γνωστές απατεωνιές. Έχω προσωπική εμπειρία από αρκετά bundle και διάφορα μαγαζιά, και μάλιστα και από το τελευταίο που προσπαθείτε να κλέψετε. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από non-serviam
venuets Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, non-serviam είπε Γιατί προφανώς και έληξε δυο εβδομάδες πριν!!! τρεχει καινουριο προμο και εφοσων εισαι μεσα στην προθεσμια διεκδικεις κανονικα το κουπονι! φανταζομαι 1
JoannisV Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, non-serviam είπε Γιατί προφανώς και έληξε δυο εβδομάδες πριν!!! H εξαργύρωση λήγει στις 31/12 ξαναλέω. Αν τους έδωσε κουπόνι δηλαδή να μην προσπαθήσουν να το περάσουν;
non-serviam Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, JoannisV είπε H εξαργύρωση λήγει στις 31/12 ξαναλέω. Αν τους έδωσε κουπόνι δηλαδή να μην προσπαθήσουν να το περάσουν; ΑΝ τους έδωσε κουπόνι, προφανώς και ισχύει ήδη. Τα κουπόνια σταμάτησαν να τα δίνουν όμως από 3/11. 4 λεπτά πριν, tsoubas είπε τρεχει καινουριο προμο και εφοσων εισαι μεσα στην προθεσμια διεκδικεις κανονικα το κουπονι! φανταζομαι Όχι, λάθος φαντάζεσαι γιατί η AMD έχει λίστα με ποια καταστήματα το δίνουν. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ!
dimoskoutr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, non-serviam είπε ΑΝ τους έδωσε κουπόνι, προφανώς και ισχύει ήδη. Τα κουπόνια σταμάτησαν να τα δίνουν όμως από 3/11. Όχι, λάθος φαντάζεσαι γιατί η AMD έχει λίστα με ποια καταστήματα το δίνουν. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ! Και στο καινούργιο promotion είναι μέσα το ΠΛΑΙΣΙΟ αυτό λέμε παλίκαρε!!! Δες εδώ: https://www.amd.com/en/where-to-buy/raise-the-game και το promotion πάει από 15/11/2018 μέχρι 09/02/2019!!! Διαβάζουμε... Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από dimoskoutr 1
non-serviam Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε Και στο καινούργιο promotion είναι μέσα το ΠΛΑΙΣΙΟ αυτό λέμε παλίκαρε!!! Δες εδώ: https://www.amd.com/en/where-to-buy/raise-the-game και το promotion πάει από 15/11/2018 μέχρι 09/02/2019!!! Διαβάζουμε... Οκ, τότε λάθος. Μέχρι χθες πάντως δεν ήταν. Που σημαίνει ότι αν ο πωλητής δεν θέλει μπορεί να πατήσει εκεί. Σε αυτή την περίπτωση κυνήγι!
rsttls Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Σε παρόμοια περίπτωση, σε άλλο κατάστημα έδιναν παιχνίδι με την αγορά hardware. Το κουπόνι δεν ήταν μέσα στο κουτί. Επικοινώνησα με το κατάστημα και μου έστειλαν τον κωδικό μέσα σε μισή ώρα στο mail μου. 1
MetronAriston Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 παιδια σκεφτομαι οτι μπορει τωρα να μην τα δωσει τα παιχνιδια , και black friday την παρασκευη τωρα να ξεστοκαρει και αλλα τεμαχια απο την αποθηκη τα οποια θα εχουν και το ProMo με τα games.. κατι το οποιο εμεις δεν θα το εχουμε που τα πηραμε απο το σ/κ απο νωρις .. btw περιμενω αυριο πρωι την καρτα σπιτι μου , σας ενημερωσω ,θα το τρεξω και εγω το θεμα οπως κια δηποτε ενημερωστε το θεμα με νεοτερα οποιος γνωριζει και βγαλει ακρη, θενξ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις