Προς το περιεχόμενο

[GPU] Rx 570 4gb 139.90€ @ Plaisio ΤΕΛΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν πατήσεις "ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ" , σου πετάει  μήνυμα ότι δεν υπάρχει απόθεμα..  Πολλοί όμως την πατήσαμε όπως γράφεις παραπάνω

Δημοσ.

εχω παρει 2 και μονο το πρωτο μαιλ μου χει ερθει εως τωρα  ! τις καρτες τις πηρα περιπου 9:50 . αμα ριξουν παλι αυτα  τα ακυρα τα δικα τους.θα  κανω 100 παραγγελιες  και θα τις αφησω να κανουν βολτες  😈😈

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Lecter D είπε

Αλλα στο σαιτ παραμένει ακόμα διαθέσιμο

Στα υπόλοιπα γράφει εξαντλήθηκε αυτό είναι το περίεργο!

Δημοσ.

Γκαις να ρωτήσω αν πάω σε κατάστημα αύριο υπάρχει περίπτωση να την βρω? Η την άλλη την φθηνή των 2 gb? Και τις 2 τις αναφέρει στο σαιτ εκτός αποθέματος 

Δημοσ.

update ! μου ακυρωσαν την μια αλλα περασανε την δευτερη! μιλαμε οτι να ναι τα μπουρδελ@

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επισης για τους τυχερους που θα την παρουν εχει δωρο και τα games που κανει promo η AMD

EDIT: ακυρο
image.png.3947a07a059152f357d323a986c38888.png

image.png

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσέξτε γιατί το πλαίσιο τέτοιες περιόδους ξεστοκάρει τα εκθεσιακά, σε άλλα προιόντα το αναφέρει σε άλλα όμως όχι.Το ίδιο φαινόμενο και σε άλλο πανσίγνωστο ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο μάλιστα διαθέτει και stock house και έστειλε υπολογιστή της lenovo ανοιγμένο και χρησιμοποιημένο. Προσοχή γιατί οι εποχές ειναι πονηρές. Τώρα αν δε σας πειράζει οκ αλλά η εγγύηση 2 χρόνια πλαίσιο σημαίνει "πιάσε το αυγό και κούρευτο".

Επεξ/σία από marmarinos2006
Δημοσ.

Εγώ που έκανα παραγγελία στις 22.20 το βράδυ και δεν μου ήρθε ακόμα ενημέρωση πήγα από το κατάστημα της δάφνης, το οποίο έχει ακόμα άλλες 2, και παρέλαβα. 

Σε περίπτωση που γίνει δεκτή η παραγγελία θα το αναφέρω εδώ να την παραλάβει κάποιος που δεν πρόλαβε. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...