Προς το περιεχόμενο

[GPU] Rx 570 4gb 139.90€ @ Plaisio ΤΕΛΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, radiohead είπε

Η 580 είναι ταμάμ για 1080p. Άνοιξε θέμα να το συζητήσουμε. Πάντως αν ψάχνεις μόνιτορ για gaming μείνε μακριά από το 4k.

αυτή ήταν η απορία αν πήγαινα σε 4k ή 1080...την rx580 λέω να την πάρω απο amazon,ευχαριστώ!!!

• Like 1
  • Απαντ. 730
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανοίξτε ένα θέμα στην ενότητα των gpu και ρωτήστε εκεί ότι θέλετε μην χαλάμε το θέμα εδώ 

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Η 570 του θέματος θα κάνει για total war καινούρια και παλιά, κάνα shooter ή adventure του 2017- 2018 se 1080p ;

Αν ναι, για μένα που κάνω casual gaming τέτοιου τύπου, είναι deal τρελό.

Επίσης έχω τροφοδοτικό 550watt και i5 760. Η κάρτα που έχω είναι η 750 ti. 😛

Με το ζόρι. Θες και επεξεργαστή.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, sotiris123 είπε

Αξιζει να κανω μεταβαση απο 470; Η περιμενω να πεσει λιγο ακομα για 580; Για 1080ρ gaming. 

Γενικά, ούτε σε 580 θα δεις μεγάλη διαφορά. Έχω και εγώ την ίδια κάρτα με εσένα, και για 1080p φτάνει και περισσεύει αν δεν είσαι φουλ απαιτητικός και χαλαρώνεις κάποιες ρυθμίσεις γραφικών στα παιχνίδια (που και να σου πω την αλήθεια, εγώ σε 1080p διαφορά από ultra σε high σπάνια βλέπω).

Καλύτερα να περιμένεις μέχρι του χρόνου, εκτός αν θες να πας σε μεγαλύτερη ανάλυση ενδιάμεσα (που και πάλι η 580-590 δύσκολο να σε καλύψει), που θα ανακοινωθεί η νέα γενιά (navi). Η κάρτα που έχεις (έχουμε :P) έχει ζουμί ακόμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ίων Δραγούμης είπε

Παιδιά με οθόνη LG 27UK600-W ταιριάζει η 1060 (3γίγα) που περιμένω ή να ακυρώσω την 1060 και να πάω στην 570 από πλαίσιο; το cpu μου ryzen 1600...

για 4κ gaming κοιτας σε gtx 1070ti, 1080, 1080ti και τις RTX 20ΧΧ
εκτος αν θες για 4κ LOL :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ilos είπε

Η τιμή για την 570 είναι όσο τα 3 παιχνίδια που δίνει δώρο σε retail. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Τα παιχνίδια δεν τα δίνει πια. Το λέει και στην περιγραφή. Τα παιχνίδια δίνονται μέχρι και 3/11/18. Τώρα αν κάποιος πάρει και μπορέσει να ενεργοποιήσει τον κωδικό (αν του δώσουν) ας το πει να ξέρουμε. Βάσει όμως τους όρους το Promotion έχει τελειώσει εδώ και 2 βδομάδες.

image.png.ce0c75ebcca803de31508c98d7f8107c.png

Ωστόσο η AMD ξεκίνησε νέο PROMO με 3 νέα παιχνίδια (όπου με αγορές 570/580 διαλέγεις τα 2). ΑΛΛΑ το promo αυτό ξεκίνησε πριν μερικές μέρες και δεν βλέπω κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα στην Ελλάδα (ούτε το Πλαίσιο, παρόλο που έλαβε μέρος στο προηγούμενο που λες). Ίσως επειδή είναι νωρίς ακόμα και μπει τις επόμενες μέρες. Έχετε το υπόψη.

Το νέο πρόμο εδώ: https://www.amd.com/en/where-to-buy/raise-the-game

Επεξ/σία από JoannisV
Δημοσ.
Μόλις τώρα, JoannisV είπε

ΠΡΟΣΟΧΗ. Τα παιχνίδια δεν τα δίνει πια. Το λέει και στην περιγραφή. Τα παιχνίδια δίνονται μέχρι και 3/11/18. Τώρα αν κάποιος πάρει και μπορέσει να ενεργοποιήσει τον κωδικό (αν του δώσουν) ας το πει να ξέρουμε. Βάσει όμως τους όρους το Promotion έχει τελειώσει εδώ και 2 βδομάδες.

Ωστόσο η AMD ξεκίνησε νέο PROMO με 3 νέα παιχνίδια (όπου με αγορές 570/580 διαλέγεις τα 2). ΑΛΛΑ το promo αυτό ξεκίνησε πριν μερικές μέρες και δεν βλέπω κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα στην Ελλάδα (ούτε το Πλαίσιο, παρόλο που έλαβε μέρος στο προηγούμενο που λες). Ίσως επειδή είναι νωρίς ακόμα και μπει τις επόμενες μέρες. Έχετε το υπόψη.

Το νέο πρόμο εδώ: https://www.amd.com/en/where-to-buy/raise-the-game

Έχετε δίκιο δεν το πρόσεξα. όποιος αγοράσει καλό είναι να ρωτήσει αν δίνεται το κουπόνι έστω και εκπρόθεσμα. Αν δίνεται η ενεργοποίηση είναι μέχρι 31/12 άρα προλαβαίνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, ilos είπε

Έχετε δίκιο δεν το πρόσεξα. όποιος αγοράσει καλό είναι να ρωτήσει αν δίνεται το κουπόνι έστω και εκπρόθεσμα. Αν δίνεται η ενεργοποίηση είναι μέχρι 31/12 άρα προλαβαίνει.

Το θέμα είναι ότι (επειδή το είχα ψάξει λίγο με το συγκεκριμένο πρόμο) η AMD ίσως για να σου δώσει τα παιχνίδια σου ζητήσει απόδειξη για να εξακριβώσει την αγορά του GPU, γιατί θα μπορούσε κάποιος που πολύ απλά είχε το σωστό GPU (δηλαδή 570/580/Vega) απλά να βρει κωδικό και να πάρει έτσι τζαμπέ τα παιχνίδια.

Το αν η AMD ζητήσει απόδειξη νομίζω δεν είναι στάνταρ (στην αρχή απ'ό,τι είδα δεν ζητούσε, μετά όμως πολλοί χρήστες άρχισαν να αναφέρουν πως τους ζητούσε φωτογραφία ή σκανάρισμα για να εγκριθεί πριν πάρουν τα παιχνίδια).  Αν όμως κάτσει και ζητήσουν, υπάρχει πιθανότητα να δουν την ημερομηνία αγοράς και να πέσει έτσι άκυρο.

Αν κάποιος λοιπόν πάρει το GPU και καταφέρει να ενεργοποιήσει τα 3 παιχνίδια (που είναι μέχρι 31/12) είτε με αποστολή απόδειξης, είτε όχι ας στείλει εδώ να δουν και οι υπόλοιποι.

Μακάρι όσοι πάρουν να επωφεληθούν και από το promo, μόνο με το Assassins Creed πάει την τελική τιμή στα 100ε, που για αυτή την κάρτα είναι κλέψιμο για Ελληνικά δεδομένα.

Επεξ/σία από JoannisV
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωρα να αλλάξω επιτέλους το μπρίκι που έχω για κάρτα και να πάω σε λίγο (αρκέτα μάλλον) καλύτερο μπρίκι! Ευχαριστώ τον TS...πόσο λάθος επιλογή να κάνεις με τέτοια τιμή; Και έχοντας την 750ti; Και προσπαθώντας να παίξεις σε 1080p;

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, υπολογιστής 6ετίας (i5 3450 3.10ghz, 8gb ram, corsair 500w, κάρτα amd6870 😂) θα έχει πρόβλημα με συμβατότητα με τη αρχική κάρτα (rx570)? αν όχι φαντάζομαι ότι θα δω μεγάλη διαφορά σωστά; είμαι ολίγον άσχετος παιδιά 🤣

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, teoqq είπε

Καλησπέρα παιδιά, υπολογιστής 6ετίας (i5 3450 3.10ghz, 8gb ram, corsair 500w, κάρτα amd6870 😂) θα έχει πρόβλημα με συμβατότητα με τη αρχική κάρτα (rx570)? αν όχι φαντάζομαι ότι θα δω μεγάλη διαφορά σωστά; είμαι ολίγον άσχετος παιδιά 🤣

Βάρα την, καμμία ασυμβατότητα. Μόνο κοίτα για psu μην έχεις κανένα turbox 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...