iakoboss7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 χαμηλοτερες θερμοκρασιες και καταναλωση με αποτελεσμα να πιανει και τα μεγιστα ρολογια... 1
qwertyuiop2 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δε μπορείς να κάνεις undervolt με πιο μόνιμο χαρακτήρα, πχ μέσω bios; Αισθάνομαι ανασφάλεια να βασίζομαι μόνο στο gui, είμαι λίγο oldschoolάς. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από qwertyuiop2
benign Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Δε μπορείς να κάνεις undervolt με πιο μόνιμο χαρακτήρα, πχ μέσω bios; Αισθάνομαι ανασφάλεια να βασίζομαι μόνο στο gui, είμαι λίγο oldschoolάς. Δεν ειναι αξιοπιστες οι ρυθμισεις του bios της μητρικης. Καλυτερα το προγραμμα της AMD.
iakoboss7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 αλλο εννοει ο φιλος. δεν στο προτεινω διοτι η σταθεροτητα του καθε overclock/undervolt κλπ αλλαζει απο driver σε driver και αν οι ρυθμισεις σου ειναι στο bios καταλαβαινεις οτι υπαρχει θεμα...
shot00 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 παιδια την εχω παραγγειλει και εγω και με εχουν ακομα στο περιμενε για μια βδομαδα.. Ενας κυριουλης εκει μου λεει πως περιμενουν να ερθει φορτηγο αυτη τη βδομαδα αλλα δε τους πολυεμπιστευομαι.. Του περισσευει κανενα αυτη η καρτα με το κατι τις εχτρα??
dimoskoutr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, iakoboss7 είπε μετο στοκ της amd μπορεις να πειραξεις οτι θες, τα undervolt underclock overclock κλπ ειναι ξεχωριστα για καθε καρτα, δεν γινεται να παρεις ρυθμισεις αλλουνου, δεν θα δουλεψουν. Βρε το καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται να πάρω άλλου ρυθμίσεις απλά ποια voltage να κάνω undervolt... Έχει ένα κάρο ρεύματα εκεί... 1 ώρα πριν, nikolas_kriti είπε Γιατί να κάνεις undervolt??? Για να το μάθω και αυτό το σπορ... Να παίξω λιγάκι με την κάρτα... 1
iakoboss7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 ολα πρεπει να τα πειραξεις ουσιαστικα (ισως εκτως των μνημων). αν δεν εχεις ιδεα αστο μεχρι να διαβασεις πολλα δεις πολλα και μετα... 1
dimoskoutr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε ολα πρεπει να τα πειραξεις ουσιαστικα (ισως εκτως των μνημων). αν δεν εχεις ιδεα αστο μεχρι να διαβασεις πολλα δεις πολλα και μετα... Όχι δηλαδή μόνο την τελευταία τιμή στα ρεύματα που λογικά είναι και για την φάση που τρέχει στο φουλ η κάρτα;
iakoboss7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 εγω προσωπικα τα εχω πειραξει ολα, και με σκετο το τελευταιο γινεται δουλεια βεβαια.
Crus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, mclein είπε to cx500 ειναι της προκοπης ; Μια χαρά είσαι, μην τρελενεσαι.
Mhlogiatros Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Νομιζω στις Nitro+ κανεις 8-10 % undervolt ριχνοντας τις θερμοκρασιες αρκετα . Παιρνουν αρκετα παραπανω που δε χρειαζονται . Αυτα στο gaming bios στο απλο την 480 που εχω δεν την εχω ψαξει αν τερματιζει παραπανω . Τελικα αλλαξε ακομα το status επεξεργασιας που μας λεγανε απο σημερα ;
Shadow10ax Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Νομιζω στις Nitro+ κανεις 8-10 % undervolt ριχνοντας τις θερμοκρασιες αρκετα . Παιρνουν αρκετα παραπανω που δε χρειαζονται . Αυτα στο gaming bios στο απλο την 480 που εχω δεν την εχω ψαξει αν τερματιζει παραπανω . Τελικα αλλαξε ακομα το status επεξεργασιας που μας λεγανε απο σημερα ; Σε εμένα ακόμα είναι σε Κατάσταση Επεξεργασιας.
bill987 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Ε κάντε κάτι με το ΞΑΝΑ ΔΙΑΘΈΣΙΜΟ, μπαίνω ορεξάτος και τρώω σφαλιάρα
dimoskoutr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, iakoboss7 είπε εγω προσωπικα τα εχω πειραξει ολα, και με σκετο το τελευταιο γινεται δουλεια βεβαια. Έχεις καμιά ιδέα ανά πόσο να κατεβάζω το τελευταίο ρεύμα για να τεστάρω μετά; Και με τι τεστάρεις αν επιτρέπεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις