Προς το περιεχόμενο

[GPU] Rx 570 4gb 139.90€ @ Plaisio ΤΕΛΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 730
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εννοείς 580 8GB Nitro και 580 8GB Special edition η 2η είναι factory o/c έχει led fans και είναι μπλε αντί για γκρι/μαύρο 

Εξαιρετική κάρτα ή SE

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ.
Μόλις τώρα, CleanthisD είπε

Ποια ειναι η διαφορά μεταξύ των 2 rx580 παιδιά; 

Του πλαισίου και του αμαζον εννοώ

Η special έχει υψηλότερους χρονισμούς out of the box χωρίς overclock και τα συναφή και φωτίζουν και τα ανεμιστήρια.

Μπορείς και την απλή να την κλοκάρεις αλλά είναι ανάλογα το κομμάτι που θα φτάσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Ίων Δραγούμης είπε

Παιδιά με οθόνη LG 27UK600-W ταιριάζει η 1060 (3γίγα) που περιμένω ή να ακυρώσω την 1060 και να πάω στην 570 από πλαίσιο; το cpu μου ryzen 1600...

Στα ίδια σχεδόν πάνω - κάτω θα είσαι. Επέλεξε την 570 καθώς σίγουρα θα σου βγει αρκετά φθηνότερα. 

Όποια διαφορά υπέρ της 1060 έναντι της 570 δεν θα δικαιολογεί την διαφορά στην τιμή. ;) 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.

Με τόσες υλοποιήσεις χάνεις την μπάλα

To πλαίσιο έχει την nitro + με πυρήνα 1411mHz

και το άμαζον την nitro + special edition  με πυρήνα 1430mhz

Άρα για 25 ευρώ καλύτερη του άμαζον

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ίων Δραγούμης είπε

Παιδιά με οθόνη LG 27UK600-W ταιριάζει η 1060 (3γίγα) που περιμένω ή να ακυρώσω την 1060 και να πάω στην 570 από πλαίσιο; το cpu μου ryzen 1600...

Και τις δύο να βάλεις πάλι δεν φτάνουν :P

Την οθόνη ακύρωσε!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, radiohead είπε

τί εννοείς? δεν την σηκώνει η 580 για gaming γιατι σκεφτόμουνα να πάρω και την οθόνη...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CleanthisD είπε

Με τόσες υλοποιήσεις χάνεις την μπάλα

To πλαίσιο έχει την nitro + με πυρήνα 1411mHz

και το άμαζον την nitro + special edition  με πυρήνα 1430mhz

Άρα για 25 ευρώ καλύτερη του άμαζον

Ναι αν πάς στην 580 8gb αξίζει να πάρεις την special του amazon σε αυτή την τιμή. Καμία άλλη στην παρούσα φάση. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, radiohead είπε

Το ξέρω φίλε.. μελλοντικά θα δώσω είτε την 1060 είτε την 570 ή 580... και θα πάω σε ότι βγάλει η AMD μετά τις vega.. τι παίζει με την freesync της Lg και την 1060;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dstelios είπε

τί εννοείς? δεν την σηκώνει η 580 για gaming γιατι σκεφτόμουνα να πάρω και την οθόνη...

Η 580 είναι ταμάμ για 1080p. Άνοιξε θέμα να το συζητήσουμε. Πάντως αν ψάχνεις μόνιτορ για gaming μείνε μακριά από το 4k.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dstelios είπε

Για να παίζεις σε ανάλυση 4k και να έχεις καλά fps ~60 δεν φτάνει η 570 αλλά ούτε και η 580 στους νέους τίτλους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, radiohead είπε

Η 580 είναι ταμάμ για 1080p. Άνοιξε θέμα να το συζητήσουμε. Πάντως αν ψάχνεις μόνιτορ για gaming μείνε μακριά από το 4k.

Η 570 του θέματος θα κάνει για total war καινούρια και παλιά, κάνα shooter ή adventure του 2017- 2018 se 1080p ;

Αν ναι, για μένα που κάνω casual gaming τέτοιου τύπου, είναι deal τρελό.

Επίσης έχω τροφοδοτικό 550watt και i5 760. Η κάρτα που έχω είναι η 750 ti. 😛

Επεξ/σία από qwertyuiop2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...