Προς το περιεχόμενο

[GPU] Rx 570 4gb 139.90€ @ Plaisio ΤΕΛΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, donblunts είπε

Ερώτηση κάνω αν δεν καταλαβαίνεις αυτά που γράφω.

Ανάμεσα σε αυτήν και την GTX 960 Windforce, ποια προηγείται.

+40% η 570

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, donblunts είπε

Ερώτηση κάνω αν δεν καταλαβαίνεις αυτά που γράφω.

Ανάμεσα σε αυτήν και την GTX 960 Windforce, ποια προηγείται.

Που ειδες να μην καταλαβαινω τι γραφεις, η απαντηση μου σου περιγραφει ξεκαθαρα την 570..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Jimqtech είπε

Που ειδες να μην καταλαβαινω τι γραφεις, η απαντηση μου σου περιγραφει ξεκαθαρα την 570..

OK thanks

Δημοσ.

Έριξα και εγώ μια παραγγελία μιας που έγινε πάλι διαθέσιμο, και άμα έρθει. Έλεγα να περιμένω για μια καλή τιμή σε 580/1060 για το νέο pc build, αλλά δε βλέπω τίποτα σε BF τιμές. Βέβαια νομίζω για casual 1080p gaming φτάνει και η 570.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Metal_Head είπε

Έριξα και εγώ μια παραγγελία μιας που έγινε πάλι διαθέσιμο, και άμα έρθει. Έλεγα να περιμένω για μια καλή τιμή σε 580/1060 για το νέο pc build, αλλά δε βλέπω τίποτα σε BF τιμές. Βέβαια νομίζω για casual 1080p gaming φτάνει και η 570.

Μια χαρά είναι αν δεν θες τα παρανοικα settings για ΑΑΑ.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, brandonheat είπε

Μια χαρά είναι αν δεν θες τα παρανοικα settings για ΑΑΑ.

Όχι ντάξει, 60 FPS να έχω σε high settings (δεν με καίει να παίζω σε ultra) σε σχετικά νέα παιχνίδια (δεν έχω παράλογες απαιτήσεις ). Ο μόνος λόγος που έλεγα να πάω σε ακριβότερη είναι για πιο future proof

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Metal_Head είπε

Όχι ντάξει, 60 FPS να έχω σε high settings (δεν με καίει να παίζω σε ultra) σε σχετικά νέα παιχνίδια (δεν έχω παράλογες απαιτήσεις ). Ο μόνος λόγος που έλεγα να πάω σε ακριβότερη είναι για πιο future proof

Αυτό ισχύει? Κι εγώ κάτι τέτοιο ψάχνω και περίμενα μία προσφορά για 580... 

Δημοσ.

παιδιά για δώστε τα φώτα σας γιατί 2 ημέρες τώρα με τρώει το χέρι μου... για αγορά αλλά δεν είμαι σίγουρος για το σύστημα μου.

i3 6100 & 8gb ddr4 , με μια 660ti στο fifa 18 όταν γίνεται διεκδίκηση της μπάλας έχω κολλήματα & frame drops. Θέλω να πιστεύω πως δεν φταίει ο επεξεργαστής...

Το κακό είναι πως το τροφοδοτικό μου είναι ένα enermax 425w pro 82+ και η μόνη κατανάλωση ένας hdd

φοβάμαι μήπως δεν την σηκώνω , τι λέτε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Metal_Head είπε

Offtopic:

Το future proof είναι αμφιλεγόμενο για μένα...

Αν δεν έχεις στα πλάνα σου να κάνεις upgrade (monitor ας πούμε η σημαντικά Parts του PC) σε σχετικά κοντινή περίοδο (π.χ. ένα χρόνο μαξ) η έννοια του future proof δεν πολυ ισχύει.

Εννοώντας πως σε 1-2 χρόνια, μπορεί να πας σε νέα σειρά με παραπλήσια λεφτά ή ίδια σειρά αλλά καλύτερη ενώ παράλληλα πουλάς αυτό που αγόρασες ώστε να μικρύνεις πολύ την τελική διαφορά.

Υποκειμενική άποψη πάντα.

Ontopic η συγκεκριμένη είναι σίγουρα Value for money!

Επεξ/σία από brandonheat
Δημοσ.

Τώρα μου ζήτησαν να επικοινωνήσω μαζί τους !!

Δεν έχουν απόθεμα και θα καθυστέρηση η παράδοση !!! Αλλά θα παραμείνει η τιμή !!

Ωραια Χριστούγεννα θα κάνουμε !

Δημοσ.

Αν πιάσουμε την θεωρία σωθήκαμε, ίσως το Q2 η amd να βγάλει ένα νέο facelift σαν την 590 αλλά σε καλύτερες τιμές, και η Nvidia «σχεδιάζει» την 2060 facelift, ναι για μένα 140€ για μια κάρτα που κυκλοφορεί 2? 3? Χρόνια (είναι 470 μην ξεχνιόμαστε) δεν είναι και προσφορά, άμα όμως δεις τι τιμές παίζουν…. Ε τότε είναι.

Αν είχα κάρτα με δεν θα την έπαιρνα τώρα όμως που θέλω HDMI 2.0 και είμαι με την igpu … την θέλω.

Στο θέμα μας, μην τρελαίνεστε από Δευτέρα θα μάθουμε τι θα γινει.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, brandonheat είπε

Offtopic:

Το future proof είναι αμφιλεγόμενο για μένα...

Αν δεν έχεις στα πλάνα σου να κάνεις upgrade (monitor ας πούμε η σημαντικά Parts του PC) σε σχετικά κοντινή περίοδο (π.χ. ένα χρόνο μαξ) η έννοια του future proof δεν πολυ ισχύει.

Εννοώντας πως σε 1-2 χρόνια, μπορεί να πας σε νέα σειρά με παραπλήσια λεφτά ή ίδια σειρά αλλά καλύτερη ενώ παράλληλα πουλάς αυτό που αγόρασες ώστε να μικρύνεις πολύ την τελική διαφορά.

Υποκειμενική άποψη πάντα.

Ontopic η συγκεκριμένη είναι σίγουρα Value for money!

Έχεις ένα point. Απλά CPU και τα υπόλοιπα δεν θα τα αλλάζεις συχνά. Για μένα απ'τη στιγμή που φτιάχνω ένα build το μόνο που έχει νόημα να αλλάξω στο μέλλον (μετά από 2-3 χρόνια) είναι GPU αν χρειαστεί, να βάλω extra RAM και αποθηκευτικό χώρο. Και βέβαια αναλόγως και τη χρήση του καθενός.

Μου ήρθε και εμένα mail σχετικά με τη διαθεσιμότητα. Αν είναι απλά να καθυστερήσει η παράδοση, τέλεια. Αν δεν έρθει καθόλου, κρίμα γιατί είναι καλή προσφορά, αλλά δε θα σκάσουμε κιόλας.

Δημοσ.

Μόλις με πήραν και εμένα από το πλαίσιο. Μου είπε πως θα έχουν παραλαβή μέσα στην εβδομάδα που έρχεται και μου τόνισε χωρίς καν να ρωτήσω πως δεν πρόκειται να αλλάξει η τιμή

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...