JoannisV Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, snakegaminggr είπε Ειναι παλι διαθεσιμη για online παραγγελια αλλα χωρις τα παιχνιδια Τα παιχνίδια τα δίνει η AMD και όχι το πλαίσιο. Απλά από την σελίδα τους βγάλαν την διαφήμιση του παλιού promo με το assassin's creed odyssey κτλ.. Από την στιγμή που η AMD συνεργάζεται με Πλαίσιο δεν παίζει να μην σας δώσουν κωδικούς. Ακόμα και αν δεν έχουν θα τους στείλει η AMD. Αν το παίξουν δύσκολοι μιλήστε με AMD.
dstelios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πάρουμε τα παιχνίδια μιας και η προσφορά είναι σε ισχύ σύμφωνα με το site της amd και το πλαίσιο αναφέρεται μέσα στη λίστα...εκτός και αν βγάλει ανακοίνωση ότι τελείωσαν οι διαθέσιμοι κωδικοί!!!Αλλά αυτό θα πρέπει να ισχύσει και για τις υπόλοιπες amd gpu.
evagelou Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 παραγγειλα αλλη μια ελπιζω να μν φαω παλι ακυρο! η αλλη καρτα αποτι λενε φτανει αυριο στα χερια μου😈
DjAde Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 τι φαση σε μενα γτ θα την στειλουν στις 22? και γω αθηνα ειμαι.
rsttls Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, DjAde είπε τι φαση σε μενα γτ θα την στειλουν στις 22? και γω αθηνα ειμαι. Μην ανησυχείς... Και σε μένα στις 22 !
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 3 minutes ago, rsttls said: Μην ανησυχείς... Και σε μένα στις 22 ! εβαλα παραγγελια δυο γιατι κατι δεν εκατσε καλα στην πρωτη παραγγελια.αν ερθουν και οι δυο ευχαριστως βολευω εναν insomniac οποιον δεν προλαβε. επισης και μενα 22 λεει 1 1
non-serviam Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Zengar Zombolt είπε εδώ https://www.amdrewards.com/claim-reward γραφεσε στο site και βαζεις τον κωδικο σου στο πεδιο αλλά εγώ που τον εβαλα δεν μου τον πηρε οποτε η μου τον εστειλαν λαθος η δεν ενεργοποητε ακομα επειδη τα games δεν εχουβ βγει ακομα. A qualifying AMD product was not detected in your system. Please install the qualifying AMD product and try again. Qualifying Product(s): AMD Radeon RX 580 AMD Radeon RX 570 If you feel you have received this message in error, please contact support. www.amdrewards.com/support αμα καποιος τον βαλει και του τον παρει ας πει πιο κατω ( παιζει να θελει να βαλω την καρτα στο pc για να την εντοπισει η κατι τετοιο ; ) Πρέπει να δει ότι τρέχει στο πισι σου η κάρτα.
rigani Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Τσίμπησα κι εγώ μία Από τις καλύτερες προσφορές μέχρι στιγμής στο φετινό BF (αν και είναι ακόμα νωρίς) μακάρι να δούμε και άλλες. Περιμένω να δω και κάποιο λαπτοπ γιατί ψάχνω αυτή την περίοδο.
GBorb Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Την τσιμπισα και εγω. Τωρα θελω ενα 24' monitor 1920x1080, 144Hz , VA ή IPS και ειμαι κομπλε
iakoboss7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 144hz δεν θα δεις ποτε με την καρτα αυτη αλλα περι ορέξεως....
Coornio Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Για οσους ενδιαφερονται, πανε παλι - δεν προλαβα ουτε μια
Προτεινόμενες αναρτήσεις