odiseas46 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 40 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε αν θελει να παιζει σε 4k με νορμαλ fps και να μην πρεπει να την αλλαξει σε 2 χρονια μονο αυτη του κανει. επισης δεν αποσύρθηκε. Την είχαν βγάλει από επιλογή στην επίσημη σελίδα. Και επειδή έγινε ντόρος την βάλανε out of stock αυθημερόν και απειλούσαν με μηνύσεις όλες τις σελίδες που το ανέφεραν. Δεν ήταν ποτέ out of stock γιατί δεν έπιασε ούτε το μίνιμουμ στόχου, πούλησε πολύ λίγο σε σχέση με τι περίμεναν. Έχουν γυρίσει πολλές ως προβληματικές. Το κοιτούσα συνέχεια γιατί ήθελα μια από όταν είδα το event αλλά μου πέφτει πολύ βαρύ το 1300αρι για μια κάρτα μόνο μιας και δεν είμαι επαγγελματίας designer ή editor για να αξιοποιήσω τις έξτρα δυνατότητες τις.
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 δεν υπαρχει μαγουλα ασχετα που λεει αποθεμα.ενημερωτικα μην παει κανεις
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, odiseas46 είπε Για τρολ μου φαίνεται το ποστ σου. Αν όχι βέβαια, δεν αξίζει η οθόνη για την κάρτα που θες. Θέλει Vega 64 να την αξιοποιήσει πλήρως. Με τα ίδια λεφτά που θες για την κάρτα και την οθόνη κάνεις αναβάθμιση σε CPU - GPU. Δεν είμαι gamer, το"χω τονίσει. Αν όμως δωθουν τα παιχνίδια ένα residents evil θα το'παιζα.. Σε αυτή την περίπτωση δε μπορώ να ρίξω την ανάλυση του παιχνιδιού; να παίζω σε 1080 p, ασχέτως αν η οθόνη θα" ναι 4k; σε κάνα χρόνο θα πάω στον αντικατάσταση των vega.. Στα 7nm που λέγεται αν εχω καταλάβει σωστά.. . Ακύρωσα την 1060 και πήρα την 570. Δεν θέλεις να ξέρεις τι gpu είχα πριν από αυτή! Ήταν 10ετιας..οποτε στην 570 ήρθα σαν μετάβαση & σε λίγο καιρό θα πάρω μια πολύ καλύτερη gpu.. Κατά τ"'αλλά με καλύπτει το σύστημα μου πλήρως, δεν νομίζω να θελω άλλη CPU (r5 1600)..σωστα; Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από Ίων Δραγούμης
JoannisV Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, Ίων Δραγούμης είπε Δεν είμαι gamer, το"χω τονίσει. Αν όμως δωθουν τα παιχνίδια ένα residents evil θα το'παιζα.. Σε αυτή την περίπτωση δε μπορώ να ρίξω την ανάλυση του παιχνιδιού; να παίζω σε 1080 p, ασχέτως αν η οθόνη θα" ναι 4k; σε κάνα χρόνο θα πάω στον αντικατάσταση των vega.. Στα 7nm που λέγεται αν εχω καταλάβει σωστά.. . Ακύρωσα την 1060 και πήρα την 570. Δεν θέλεις να ξέρεις τι gpu είχα πριν από αυτή! Ήταν 10ετιας..οποτε στην 570 ήρθα σαν μετάβαση & σε λίγο καιρό θα πάρω μια πολύ καλύτερη gpu.. Κατά τ"'αλλά με καλύπτει το σύστημα μου πλήρως, δεν νομίζω να θελω άλλη CPU (r5 1600)..σωστα; Προσωπικά πιστεύω πως αν δεν παίζεις παιχνίδια ενδέχεται να μην θες να αλλάξεις καν GPU τα επόμενα χρόνια. Η 570 φτάνει κ περισσεύει για απλή χρήση ακόμα και σε 4Κ. Ακόμα και σε παιχνίδια που θα ρίχνεις την ανάλυση στα 1080/1440p (όπως σε παίρνει) θα είσαι μια χαρά. Πιστεύω εξάλλου πως δύσκολα βλέπεις μεγάλη διαφορά μεταξύ 1440p και 4K σε 27', ενώ το FullHD αν τραβιέσαι λίγο πίσω είναι εξίσου ικανοποιητικό.
venuets Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μολις παρελαβα και κουπονακι δεν ειχε ! τους πηρα τηλ του ειπα οτι το αναφερει η amd στο site και μου ζητησαν mail/τηλ και μου ειπαν οτι θα με ενημερωσουν αμεσα τωρα απλα περιμενω 1
sakkisaa Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Σκάσαν και οι πρωτες αγγελίες απο τα γνωστα καλόπαιδα. 1
turbat0s Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, sakkisaa είπε Σκάσαν και οι πρωτες αγγελίες απο τα γνωστα καλόπαιδα. Εντάξει, κάτι κερδίζουν αυτοί κάτι θα κερδίσει και ο αγοραστής. 1
notist Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, sakkisaa είπε Σκάσαν και οι πρωτες αγγελίες απο τα γνωστα καλόπαιδα. Εντάξει 30€ μεροκαματακι...κρίση κρίση 1
venuets Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 το κουπονι ειναι πραγματικοτητα! με καλεσαν παλι απο το πλαισιο και μου ειπαν οτι θα μου σταλει στο mail μου εντως 2εργασιμων το αργοτερο ! αρα GO GET THEM BOYS παιρνετε απο σταθερο στο 800 11 12345 και αναφερετε οτι προκειται για το κουπονι προσφορας με την αγορα καρτας γραφικων amd θα σας συνδεσουν με την εξηπηρετηση/τμημα διασφαλησεις η με το τμημα ιντερνετ (ηλεκτονικες παραγγελιες) να εχετε την αποδειξη κοντα σας γιατι θα σας ζητησουν στοιχεια ! σε καλη μερια και καλο λιωσιμο! 2
Zengar Zombolt Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Παρελαβα πριν καμια ωρα και μιλησα τωρα με plaisio και ειπαν οτι θα με καλεσουν εντος ολιγο να μου πουν τον κωδικο για τα games τωρα ποια games δεν γνωριζω ενημερωνω οταν μαθω
saxos55 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Η τωρινή προσφορά είναι για Resident Evil 2, The Division 2, Devil May Cry 5
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 51 minutes ago, sakkisaa said: Σκάσαν και οι πρωτες αγγελίες απο τα γνωστα καλόπαιδα. αν ειναι να την δινει 170 με καποια χρηματα παραπανω μπαινει παραγγελια απο κανα amazon για καλυτερη καρτα και μοιραζονται τα ταχυδρομικα. https://www.amazon.co.uk/Sapphire-Radeon-Special-2xHDMI-Graphics/dp/B073F1286D/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1542707945&sr=1-1&keywords=rx+580
Inler Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από το βγάζω κάτι αγγελία μέχρι το πουλάω απέχει αρκετά Στις δέκα gpu των αγγελιών η μία/δύο πωλούνται λόγω υπερβολικών τιμών Στα 170€ εννοείται ότι υπάρχουν και άλλες επιλογές(καλύτερες) Μακάρι να βγάλετε άκρη με τα κουπόνια αν και δύσκολο Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από Inler
bromiaris Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, sakkisaa είπε Σκάσαν και οι πρωτες αγγελίες απο τα γνωστα καλόπαιδα. 49 λεπτά πριν, notist είπε Εντάξει 30€ μεροκαματακι...κρίση κρίση Η κατάντια σε όλο της το μεγαλείο… Τουλάχιστον του αναγνωρίζω ότι ασχολήθηκε μερικά δευτερόλεπτα και δεν έβαλε την φωτογραφία από το πλαίσιο. 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μολις με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι θα μου στειλουν τον κωδικο για τα games η μεσα στην βδομαδα η αρxες τις αλλης λογο αυξημενης κινησης black friday και οτι ο κωδικος αφορα 2 απο τα παρακατώ games !!! Μιας χαρα μας εκατσε αν βαλεις τα 2 game για πουλημα στην ξεφτιλα 50-60 και τα δυο μαζι πηρες την καρτα στα 80€ INSANE VALUE !!!! Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από Zengar Zombolt 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις