Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Εχω το παρακατω συστημα κ θελω πρόταση για καλή οθόνη για gaming αλλά και για photoshop στις 24 inches λόγω χώρου. Δεν προκειται να κάνω καμμια αναβαθμιση για τα επομενα 2 χρόνια γι αυτό να περιοριστείτε μόνο στην πρόταση οθόνης. Η αξία της οθόνης να μην ξεφυγει πάνω απο 200-250 ευρώ αλλα να μην αποτελέσει και τροχοπέδη στην πρότασή σας αν είναι κάτι καταπληκτικό που αξίζει να το αναφέρετε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

DC3EE800-DBFA-4524-9379-BA69C20110D6.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλεις να καλύψεις δύο ανάγκες, που συνήθως σε πάνε σε διαφορετικά μονοπάτια.

Το Photoshop θέλει Workspace και πιστή απόδοση χρωμάτων. Για το δεύτερο ξεχνάς τα ΤΝ panel και για το πρώτο ιδανικά η ανάλυση που θα έπρεπε να έχεις θα ήταν >1440p (και όχι λανθασμένα 2k που την λένε αρκετοί). Για το gaming, δεν έχεις σύστημα που μπορεί gaming σε 1440p. Θα πρέπει να κάνεις πολλές θυσίες. Οπότε θα πρέπει να πας σε 1080p.

Εγώ θα σου βάλω δύο προτάσεις από DELL με IPS panel (αναγκαστική επιλογή το IPS για να καλύψεις και τις δύο ανάγκες). Κρίνε εσύ τι είναι πιο σημαντικό για εσένα:

1080p: https://www.skroutz.gr/s/8693353/Dell-UltraSharp-U2417H.html

1440p: https://www.skroutz.gr/s/12714506/Dell-P2418D.html

Η σειρά U είναι καλύτερη της P γιαυτό αν και έχουν διαφορά στην ανάλυση έχουν παραπλήσια τιμή. Θα βρεις P σειρά σε 1080P πιο φθηνά. Όσο πιο καινούριο μοντέλο τόσο πιο λεπτά bezzels έχουν. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι έχουν και καλύτερο panel. πχ αντικαταστάτης της U2410 με True 8bit+FRC (10bit panel) δεν ήταν η U2411/12 αλλά ή U2413. Και αυτή μάλλον χειρότερη ήταν.

Επεξ/σία από ninos30
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, stakar1 είπε

Καλησπέρα σας. Εχω το παρακατω συστημα κ θελω πρόταση για καλή οθόνη για gaming αλλά και για photoshop στις 24 inches λόγω χώρου. Δεν προκειται να κάνω καμμια αναβαθμιση για τα επομενα 2 χρόνια γι αυτό να περιοριστείτε μόνο στην πρόταση οθόνης. Η αξία της οθόνης να μην ξεφυγει πάνω απο 200-250 ευρώ αλλα να μην αποτελέσει και τροχοπέδη στην πρότασή σας αν είναι κάτι καταπληκτικό που αξίζει να το αναφέρετε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

DC3EE800-DBFA-4524-9379-BA69C20110D6.jpeg

Τι gaming ? γραψε κάποια παιχνίδια που παίζεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@leros2004 Περισσοτερο on line games παιζω. League of legends , battlefield 1 , gta V. 

@ninos30  και @leros2004 Αν υποθεσουμε οτι ηθελα μονο για games θα αλλαζες κατα πολυ τις προτασεις σου; Θα προτεινες αλλες οθονες κι αν ναι ποιες , ωστε να εκμεταλλευτω πληρως το συστημα που εχω ; 

Επεξ/σία από stakar1
Δημοσ.

Αν είσαι φανατικός gamer, θα σου έλεγα να δεις ένα ΤΝ panel. Προσωπικά δεν θα θυσίαζα τα ωραία χρώματα (ακόμα και σε games) για να μην έχω κάποιο ελαφρύ tearing όταν παίζω games. Δεν θα το μετανιώσεις πηγαίνοντας σε μία Ultrasharp

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, stakar1 είπε

@leros2004 Περισσοτερο on line games παιζω. League of legends , battlefield 1 , gta V. 

@ninos30  και @leros2004 Αν υποθεσουμε οτι ηθελα μονο για games θα αλλαζες κατα πολυ τις προτασεις σου; Θα προτεινες αλλες οθονες κι αν ναι ποιες , ωστε να εκμεταλλευτω πληρως το συστημα που εχω ; 

Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε μια της προκοπής: https://www.skroutz.gr/s/12294349/Samsung-C24FG73.html

Και 144hz και VA.... 

Επεξ/σία από leros2004

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...