naruto14 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχω εδώ και λίγες μέρες ένα περίεργο και πολύ ενοχηλτικό texture pop-in στα περισσότερα open world games. To παρατήρησα αρχικά στο Witcher 3 το οποίο έχω σε SSD (όπου έχω και τα Windows). Μετά το παρατήρησα στο Forza Horizon 4 (HDD) που έπαιζα με κάτι φίλους και ένας είχε ένα παρόμοιο θέμα στα φύλλα των δένδρων. Υπέθεσα ότι θα φταίει η engine του παιχνιδιού. Σήμερα άρχισε να μου το κάνει έντονα και στο PUBG (SSD). Έχω την υποψία ότι έχει αρχίσει να μου κάνει αυτό το πρόβλημα πρόσφατα που άλλαξα κάρτα γραφικών και πήρα τη 580. Έχω δοκιμάσει αμέτρητες φορές clean install gpu drivers με DDU και δεν έφτιαξε το θέμα. Υπάρχει μήπως περίπτωση να φταίει για παράδειγμα η RAM? Γιατί οι σκληροί δίσκοι νομίζω λίγο δύσκολα να φταίνε και οι 2 μαζί. Μήπως αξίζει να δοκιμάσω ένα clean install Windows με format? Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από naruto14
leros2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, naruto14 είπε Καλησπέρα. Έχω εδώ και λίγες μέρες ένα περίεργο και πολύ ενοχηλτικό texture pop-in στα περισσότερα open world games. To παρατήρησα αρχικά στο Witcher 3 το οποίο έχω σε SSD (όπου έχω και τα Windows). Μετά το παρατήρησα στο Forza Horizon 4 (HDD) που έπαιζα με κάτι φίλους και ένας είχε ένα παρόμοιο θέμα στα φύλλα των δένδρων. Υπέθεσα ότι θα φταίει η engine του παιχνιδιού. Σήμερα άρχισε να μου το κάνει έντονα και στο PUBG (SSD). Έχω την υποψία ότι έχει αρχίσει να μου κάνει αυτό το πρόβλημα πρόσφατα που άλλαξα κάρτα γραφικών και πήρα τη 580. Έχω δοκιμάσει αμέτρητες φορές clean install gpu drivers με DDU και δεν έφτιαξε το θέμα. Υπάρχει μήπως περίπτωση να φταίει για παράδειγμα η RAM? Γιατί οι σκληροί δίσκοι νομίζω λίγο δύσκολα να φταίνε και οι 2 μαζί. Μήπως αξίζει να δοκιμάσω ένα clean install Windows με format? Το πιθανότερο drivers είναι... δοκίμασε παλιότερες εκδόσεις για να δεις αν στο ξανά κάνει. Άσχετο: επειδή και εγώ rx580 έχω, να σε ρωτήσω χρησιμοποιείς msi afterburner? (Αν ναι) όταν ανοίγεις το pubg μήπως κλείνει (και σε σένα) το afterburner? Είναι στο μόνο παιχνίδι που μου το κάνει...
naruto14 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Έχω δοκιμάσει ήδη 2 διαφορετικούς drivers οπότε το βρίσκω λιγάκι δύσκολο να φταίει αυτό. Επίσης το msi afterburner μου κλείνει συχνά. Δεν είμαι σίγουρος αν το έχω προσέξει μόνο στο pubg ή συμβαίνει και σε άλλα games όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα