yositosi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Στις 18/11/2018 στις 6:11 ΜΜ, isay είπε Το ερώτημα σου εχει λανθασμένη προσέγγιση, αφενός γιατι τα κριτιρια του εκάστοτε που θα σου απαντησει, ειναι διαφορετικά, αφετέρου τα δεδομένα αλλάζουν αρκετά συχνά. To Link που εβαλες ισχύει για τις βασικές γραμμές, αλλα στις λεπτομέριες ηδη ειναι σχεδόν outdated. Για τα ελληνικά builds επικρατουν 3 "ομάδες" grecotm gknwizard manalab και στην κάθεμια εχει "υπο-builds". To καλύτερο λοιπον που μπορεις να κάνεις στον εαυτό σου ειναι να τις δοκιμάσεις για να βρεις το build που σε βολεύει περισσότερο. Π.χ. εμένα δε μου αρέσει καθολου το gkobu και oπου εχω kodi (υπολογιστης, box, tablet) εχω διαφορετικά builds Μια βοήθεια αν δεν σου κάνει κόπο γιατί είμαι "νέος" σε αυτό το κομμάτι. Σε android TV box (Xiaomi Box S), και Leia v18 kodi, έκανα εγκατάσταση το manalab. Μέσες άκρες δεν βρήκα κάτι στραβό αλλά έχω ένα θέμα. Μέχρι να βάλω το build χρησιμοποιούσα το Kodi για να βλέπω ταινίες στους εξωτερικούς δίσκους που έχω (nas). Για την ακρίβεια στο tab "movies" μου έβγαζε ότι δεν έχω βιβλιοθήκη, πατούσα εκεί για άνοιγμα, είχε αποθηκευμένες τις διαδρομές και σαν file browser μου άνοιγε τους δίσκους μου και επέλεγα τι θα δω. Τώρα όλα αυτά έχουν χαθεί ή μήπως δεν τα βρίσκω εγώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 @isay Σε ποια έκδοση παίζουν όλα αυτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Είναι αναλογα το build Υπάρχουν για 16, για 17 kai 18 Στα γραφει πριν καν αρχισει να τα κατεβαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulis1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Στις 13/2/2019 στις 5:22 ΜΜ, isay είπε Καλημέρα σε kodi 18, στο alivegr μου διαγράφει το ελληνικό κανάλι που πατάω. Γνωρίζει κανείς τι φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω το grecotm αλλα οταν μια σειρα εχει ενσωματωμενους υποτιτλους βγαινουν και οι εξτρα απο πανω Πως μπορω να τους κανω disable? Άκυρο το βρήκα Επεξ/σία 27 Μαΐου 2019 από adi32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thedarks1de Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Απο ποιοτητα πως ειναι? Εχω καιρο να ασχοληθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 12 ώρες πριν, thedarks1de είπε Απο ποιοτητα πως ειναι? Εχω καιρο να ασχοληθω πολυ καλο εχει και σειρες με υποτιτλους που δεν υπαρχουν αλλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thedarks1de Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 11 ώρες πριν, adi32 είπε πολυ καλο εχει και σειρες με υποτιτλους που δεν υπαρχουν αλλου Εχω βρει αλλη υπηρεσια (με πληρωμη βεβαια) που ζηταω ο,τι θελω να δω και το ανεβαζουν με Ελληνικους υποτιτλους μεσα στο δεκαλεπτο οποτε αυτο δεν ειναι θεμα. Εκοψα πριν πολυ καιρο τα Kodi addons γιατι απο τη συμπιεση των streams μονο compression artifacts εβλεπα και σιχαθηκα. Για αυτο ειχα την απορια εαν εχουν βελτιωθει τα πραγματα, θα το ριξω μια ματια. Σε ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asikis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Στις 30/5/2019 στις 11:03 ΠΜ, thedarks1de είπε Εχω βρει αλλη υπηρεσια (με πληρωμη βεβαια) που ζηταω ο,τι θελω να δω και το ανεβαζουν με Ελληνικους υποτιτλους μεσα στο δεκαλεπτο οποτε αυτο δεν ειναι θεμα. Εκοψα πριν πολυ καιρο τα Kodi addons γιατι απο τη συμπιεση των streams μονο compression artifacts εβλεπα και σιχαθηκα. Για αυτο ειχα την απορια εαν εχουν βελτιωθει τα πραγματα, θα το ριξω μια ματια. Σε ευχαριστω! Όταν λες άλλη υπηρεσία με πληρωμή, εννοείς μέσω του Kodi ή και άσχετο; Μπορείς να δώσεις περαιτέρω πληροφορίες, έστω και με pm; Εγω πήρα πρόσφατα το mi box s. Έχω βάλει το kodi 18.3 με το 4D build. Το πρόβλημα που έχω είναι οτι 3-4 ταινίες που έχω βάλει να δω (1080p) κολλάνε μετά από λίγα λεπτά, με αποτέλεσμα να κολλήσει τελικά όλο το Kodi και να πρέπει να κλεισω την εφαρμογή και να την ανοίξω ξανά. Και πάλι από τη αρχή ...Όταν βλέπω σειρές δεν υπάρχει κανένα θέμα, όλα τρέχουν απροβληματιστα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;;; Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thedarks1de Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Στις 15/6/2019 στις 4:58 ΠΜ, asikis είπε Όταν λες άλλη υπηρεσία με πληρωμή, εννοείς μέσω του Kodi ή και άσχετο; Μπορείς να δώσεις περαιτέρω πληροφορίες, έστω και με pm; Εγω πήρα πρόσφατα το mi box s. Έχω βάλει το kodi 18.3 με το 4D build. Το πρόβλημα που έχω είναι οτι 3-4 ταινίες που έχω βάλει να δω (1080p) κολλάνε μετά από λίγα λεπτά, με αποτέλεσμα να κολλήσει τελικά όλο το Kodi και να πρέπει να κλεισω την εφαρμογή και να την ανοίξω ξανά. Και πάλι από τη αρχή ...Όταν βλέπω σειρές δεν υπάρχει κανένα θέμα, όλα τρέχουν απροβληματιστα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;;; Ευχαριστώ πολύ. Σου εστειλα pm, αν εχει κανεις αλλος καμια καλη ιδεα για το οτι κολλανε οι ταινιες ας βοηθησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα