ondoin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Ποια πιστεύετε είναι τα καλύτερα ελληνικά builds για Kodi? Ενδιαφέρομαι για ταινίες, σήριαλ και ποδόσφαιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 http://gknwizard.eu/repo και βαζεις το qkobu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ondoin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Έχει δοκιμάσει κανείς κάποια από αυτά εδώ? https://www.pcsteps.gr/199298-καλύτερα-build-αυτόματα-kodi-addons/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ondoin είπε Ποια πιστεύετε είναι τα καλύτερα ελληνικά builds για Kodi? Ενδιαφέρομαι για ταινίες, σήριαλ και ποδόσφαιρο. 46 λεπτά πριν, ondoin είπε Έχει δοκιμάσει κανείς κάποια από αυτά εδώ? https://www.pcsteps.gr/199298-καλύτερα-build-αυτόματα-kodi-addons/ Το ερώτημα σου εχει λανθασμένη προσέγγιση, αφενός γιατι τα κριτιρια του εκάστοτε που θα σου απαντησει, ειναι διαφορετικά, αφετέρου τα δεδομένα αλλάζουν αρκετά συχνά. To Link που εβαλες ισχύει για τις βασικές γραμμές, αλλα στις λεπτομέριες ηδη ειναι σχεδόν outdated. Για τα ελληνικά builds επικρατουν 3 "ομάδες" grecotm gknwizard manalab και στην κάθεμια εχει "υπο-builds". To καλύτερο λοιπον που μπορεις να κάνεις στον εαυτό σου ειναι να τις δοκιμάσεις για να βρεις το build που σε βολεύει περισσότερο. Π.χ. εμένα δε μου αρέσει καθολου το gkobu και oπου εχω kodi (υπολογιστης, box, tablet) εχω διαφορετικά builds Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ondoin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Έχεις δίκιο, απλά σκέφτηκα μήπως γλυτώσω την δοκιμή όλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πέρσι με ειχε βολεψει πολυ το diamond build αλλα φετος δε το βρίσκω,υπαρχει ακομα? Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από IKARIWTHS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 εχει μετονομαστει σε 4d και ειναι στο ρεπο του gknwizard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 ευχαριστω πολυ φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 το 4D σε συνδυασμό με RD κατ΄εμέ είναι το πιο πλήρες και ευκολόχρηστο build Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akilleas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Ξέρουμε ποιο ελληνικό build έχει ενσωματωμένο το Elementum; Προσπαθώ να το περάσω μόνο του στην τηλεόραση σε Kodi 17.6 αλλά και σε Leia RC4 και δεν μπαίνει. Κρασάρει. Ή έστω εάν υπάρχει άλλη λύση/πρόσθετο για τορρεντς;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Το grecotm είναι πλέον νεκρό;σβήστηκε από το Kodi του pc. Εννναλακτικες έχουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 55 λεπτά πριν, BELL είπε Το grecotm είναι πλέον νεκρό;σβήστηκε από το Kodi του pc. Εννναλακτικες έχουμε; Κοιταξες τις υπολοιπες απαντησεις στη συζητηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Ναι φίλε μου, αλλά επειδή πέρασε καιρός είπα μήπως συμβαίνει το ίδιο. Τλκ κατάλαβα τι συνέβη. Έγινε αναβάθμιση του kodi σε build 18 την οποία δεν υποστήριζε η greokotm. Γύρισα σε 17 και έκανα ξανά εγκατάσταση, οπότε είμαι εντάξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, BELL είπε Ναι φίλε μου, αλλά επειδή πέρασε καιρός είπα μήπως συμβαίνει το ίδιο. Τλκ κατάλαβα τι συνέβη. Έγινε αναβάθμιση του kodi σε build 18 την οποία δεν υποστήριζε η greokotm. Γύρισα σε 17 και έκανα ξανά εγκατάσταση, οπότε είμαι εντάξει Το grecotm εχει το moonlight στην εκδοση 18. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Οκ ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα