overpower Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα, Θελω να παρω το ps4 pro για τις διακοπες και λεω να γυρισω με αεροπλανο. Ειναι safe να το αφησω στην βαλιτσα ή θα κουνηθει πολυ? Γενικα μαλλον θα παω απο Αθηνα -> Θεσσαλονικη με το τελευταιο, οποτε και απο φορτο εργασιας δεν θα βιαζονται για να τα πετανε καπως. Γενικα θα μπουν και μεσα παλτα κτλ Η αλλη λυση ειναι να το βαλω μεσα σε μια τσαντα απο αυτες τις υφασματινες και να το παρω πανω μαζι μου μαζι με ενα backpack (εχω δικαιωμα ετσι και αλλιως για 2 αποσκευες να παρω πανω μαζι μου). Ευχαριστω
Narayan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Καλύτερα σε backpack, πάντως έχω ταξιδέψει παλιότερα με XBOX 360 στην αποσκευή και δεν έπαθε κάτι, βάλε ρούχα γύρω του για τους κραδασμούς της μεταφοράς. 2 1
RedPriest Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Πριν την μεταφορά αφαίρεσε αν έχεις μεσα καποιο CD παντως. 2
overpower Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Εγινε ευχαριστω. Θα δω τι χωρο θα πιασουν τα ρουχα και θα πραξω αναλογως
stathis97 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Xειραποσκευή να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.., Mην χαθει και καμια βαλιτσα. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από stathis97
lek88 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Καλύτερα να το έχεις μαζί σου σε backpack γιατί οι βαλίτσες τους πέφτουν κάτω κατά την μεταφορά. Έχω δει να κλωτσάνε βαλίτσα
Dinos_12345 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 ps4 -> HDD -> Ακγαλίτσα στην χειραποσκευή 1
Bombel Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δηλαδή μπορώ να πάρω το PlayStation μαζί μου μέσα στο αεροπλάνο εννοώ επιτρέπετε
djcat Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Bombel είπε Δηλαδή μπορώ να πάρω το PlayStation μαζί μου μέσα στο αεροπλάνο εννοώ επιτρέπετε αν θες να επιζήσει, πάρτο μαζί σου και βάλτο κάτω από το κάθισμα. Μην το βάλεις στα ντουλαπάκια γιατί εκεί μετακινούνται τα πράγματα.
overpower Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Bombel είπε Δηλαδή μπορώ να πάρω το PlayStation μαζί μου μέσα στο αεροπλάνο εννοώ επιτρέπετε Μπορεις, το εχω ηδη μεταφερει 3-4 φορες χωρις θεμα. Και με cd μεσα. Το παραδιδω στις αποσκευες μεσα σε μεγαλη βαλιτσα. Αλλα ναι, και στην χειραποσκευη μπορεις. Δεν υπαρχει λογος να απορριφθει στον ελεγχο. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από overpower
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα