Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Θελω να παρω το ps4 pro για τις διακοπες και λεω να γυρισω με αεροπλανο. Ειναι safe να το αφησω στην βαλιτσα ή θα κουνηθει πολυ? Γενικα μαλλον θα παω απο Αθηνα -> Θεσσαλονικη με το τελευταιο, οποτε και απο φορτο εργασιας δεν θα βιαζονται για να τα πετανε καπως. Γενικα θα μπουν και μεσα παλτα κτλ

Η αλλη λυση ειναι να το βαλω μεσα σε μια τσαντα απο αυτες τις υφασματινες και να το παρω πανω μαζι μου μαζι με ενα backpack (εχω δικαιωμα ετσι και αλλιως για 2 αποσκευες να παρω πανω μαζι μου).

Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλύτερα σε backpack, πάντως έχω ταξιδέψει παλιότερα με XBOX 360 στην αποσκευή και δεν έπαθε κάτι, βάλε ρούχα γύρω του για τους κραδασμούς της μεταφοράς.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Xειραποσκευή να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο..,

Mην χαθει και καμια βαλιτσα.

Επεξ/σία από stathis97
Δημοσ.

Καλύτερα να το έχεις μαζί σου σε backpack γιατί οι βαλίτσες τους πέφτουν κάτω κατά την μεταφορά. Έχω δει να κλωτσάνε βαλίτσα 

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Bombel είπε

Δηλαδή μπορώ να πάρω το PlayStation μαζί μου μέσα στο αεροπλάνο εννοώ επιτρέπετε 

αν θες να επιζήσει, πάρτο μαζί σου και βάλτο κάτω από το κάθισμα. Μην το βάλεις στα ντουλαπάκια γιατί εκεί μετακινούνται τα πράγματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Bombel είπε

Δηλαδή μπορώ να πάρω το PlayStation μαζί μου μέσα στο αεροπλάνο εννοώ επιτρέπετε 

Μπορεις, το εχω ηδη μεταφερει 3-4 φορες χωρις θεμα. Και με cd μεσα. Το παραδιδω στις αποσκευες μεσα σε μεγαλη βαλιτσα.

Αλλα ναι, και στην χειραποσκευη μπορεις. Δεν υπαρχει λογος να απορριφθει στον ελεγχο.

Επεξ/σία από overpower

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...