Tanto1982 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Επειδή ξέρω ότι είναι κάτι που ταλαιπωρεί αρκετούς χρήστες laptop (συμπεριλαμβανομένου και εμένα), βρήκα επιτέλους έναν αξιόπιστο τρόπο να περνάω τους reference drivers της nvidia στο laptop. Δίνω το link: http://www.laptopvideo2go.com/ Ο τύπος τροποποιεί το inf κα8ε φορά και το κάνει συμβατό με όλα (υποτίθεται) τα laptop με geforcego τσιπάκι. εγώ έβαλα τους 56.55 σε Acer 1705 με GeForceGo 5600 και δουλεύει άψογα. Επιτέλους, γιατί αν είναι να περιμένουμε από τις εταιρίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaros2 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Thanx, πολυ χρησιμο site. Εκανες πολυ καλα που το postαρες (και εγω που βρηκα το thread!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maragos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 sygxaritiria poli endiaferon, eyxaristo poly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.