Markantonis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Ας μου εξηγήσει κάποιος πως στο iPhone SE παίζω το Golf battle απροβλημάτιστα, και στο iPhone 8 Plus κολλάει συνέχεια και υπερθερμαίνεται.
SeNNinhA Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μεγαλυτερη οθονη, μεγαλυτερη αναλυση επισης, μεγαλυτερες απαιτησεις απο την καρτα γραφικων να ανταποκριθει. Στα πιχνιδια γινεται βελτιστοποιηση αναλογα με τα specs του τηλεφωνου αυτοματα. Πολυ απλο. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από SeNNinhA 1
taslikos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Ίσως είναι προβληματική η συσκευή. Αρχικά κανεις στο 8 restore μέσω iTunes και δοκιμάζεις χωρίς να περάσεις τίποτε άλλο πέραν του παιχνιδιού. Αν το πρόβλημα συνεχίσει πας για σέρβις. Να ξέρεις πως αν το 8 είναι καινούριο και έχεις πολλές φωτόγραφιες μέσα, για μια εβδομάδα περίπου το τηλέφωνο τις οργανώνει και τις ομαδοποιεί ανάλογα το που τραβήχτηκαν και το το τραβήχτηκε κλπ. Ίσως κάτι τέτοιο να τρώει πόρους από το σύστημα. Δεν είναι θέμα οθόνης κλπ. Το 8 έχει πολύ ανώτερο επεξεργαστή από το se δεν θα έπρεπε να γίνεται αυτό. Επίσης έχει 3 γίγα ραμ αντί για 2 1
SeNNinhA Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, taslikos είπε Ίσως είναι προβληματική η συσκευή. Αρχικά κανεις στο 8 restore μέσω iTunes και δοκιμάζεις χωρίς να περάσεις τίποτε άλλο πέραν του παιχνιδιού. Αν το πρόβλημα συνεχίσει πας για σέρβις. Να ξέρεις πως αν το 8 είναι καινούριο και έχεις πολλές φωτόγραφιες μέσα, για μια εβδομάδα περίπου το τηλέφωνο τις οργανώνει και τις ομαδοποιεί ανάλογα το που τραβήχτηκαν και το το τραβήχτηκε κλπ. Ίσως κάτι τέτοιο να τρώει πόρους από το σύστημα. Δεν είναι θέμα οθόνης κλπ. Το 8 έχει πολύ ανώτερο επεξεργαστή από το se δεν θα έπρεπε να γίνεται αυτό. Επίσης έχει 3 γίγα ραμ αντί για 2 Παιζει το παιχνιδι σε μεγαλυτερη αναλυση και fps γιατι ο επεξεργαστης ακριβως ειναι καλυτερος οποτε εννοειται οτι ζοριζεται περισσοτερο. Αν υπαρχει επιλογη για να αλλαξεις τις ρυθμισεις δοκιμασε το. Παντα υπαρχει και η πιθανοτητα προβληματικης συσκευης αλλα αυτο ειναι ενα φαινομενο που το εχουν παρατηρησει ακομη και σε android κινητα οποτε αυτη ειναι η δικη μου εξηγηση. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από SeNNinhA 1
darkman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Την υπερθέρμανση που λες και το κώλυμα στο κανει και σε αλλα παιχνίδια , γενικα εχει δει κάποια αστάθεια στο τηλέφωνο η μονο σε αυτο το game ? λογικα δεν μπορει κατι να παιζει στο SE και να μην μπορει να παιξει στο 8 Plus
Markantonis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, taslikos είπε Ίσως είναι προβληματική η συσκευή. Αρχικά κανεις στο 8 restore μέσω iTunes και δοκιμάζεις χωρίς να περάσεις τίποτε άλλο πέραν του παιχνιδιού. Αν το πρόβλημα συνεχίσει πας για σέρβις. Να ξέρεις πως αν το 8 είναι καινούριο και έχεις πολλές φωτόγραφιες μέσα, για μια εβδομάδα περίπου το τηλέφωνο τις οργανώνει και τις ομαδοποιεί ανάλογα το που τραβήχτηκαν και το το τραβήχτηκε κλπ. Ίσως κάτι τέτοιο να τρώει πόρους από το σύστημα. Δεν είναι θέμα οθόνης κλπ. Το 8 έχει πολύ ανώτερο επεξεργαστή από το se δεν θα έπρεπε να γίνεται αυτό. Επίσης έχει 3 γίγα ραμ αντί για 2 Εννοείς να τα σβήσω όλα και να περάσω μόνο το παιχνίδι; Αυτό με τος φωτογραφίες μπορώ να το απενεργοποιήσω; 2 λεπτά πριν, darkman είπε Την υπερθέρμανση που λες και το κώλυμα στο κανει και σε αλλα παιχνίδια , γενικα εχει δει κάποια αστάθεια στο τηλέφωνο η μονο σε αυτο το game ? λογικα δεν μπορει κατι να παιζει στο SE και να μην μπορει να παιξει στο 8 Plus Μόνο σε αυτό το παιχνίδι είναι η αλήθεια. 4 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Παιζει το παιχνιδι σε μεγαλυτερη αναλυση και fps γιατι ο επεξεργαστης ακριβως ειναι καλυτερος οποτε εννοειται οτι ζοριζεται περισσοτερο. Αν υπαρχει επιλογη για να αλλαξεις τις ρυθμισεις δοκιμασε το. Παντα υπαρχει και η πιθανοτητα προβληματικης συσκευης αλλα αυτο ειναι ενα φαινομενο που το εχουν παρατηρησει ακομη και σε android κινητα οποτε αυτη ειναι η δικη μου εξηγηση. Θα το δοκιμάσω.
taslikos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Markantonis είπε Εννοείς να τα σβήσω όλα και να περάσω μόνο το παιχνίδι; Αυτό με τος φωτογραφίες μπορώ να το απενεργοποιήσω; Μόνο σε αυτό το παιχνίδι είναι η αλήθεια. Θα το δοκιμάσω. Ναι να τα σβήσεις όλα. Επίσης για να σε καθησυχάσω ίσως το παιχνίδι να μην έχει φτιαχτεί για 8 ακόμα και ας το υποστηρίζει. Ίσως να μην εκμεταλλεύεται καλά το A11. Αυτό με τις φωτογραφίες έχω την εντύπωση πως δεν απενεργοποιείται. Όσο και να έχω ψάξει στις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι. Κάποιος γνωστής να μας πει. 1
darkman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, Markantonis είπε Μόνο σε αυτό το παιχνίδι είναι η αλήθεια. Και στα δυο τηλέφωνά ειχες το ιδιο IOS ? ετσι οπως το ακουω εχει να κανει με καποιο προβλημα στο συγκεκριμενο παιχνιδι ..... τωρα ειναι λογο IOS ειναι λογο του 8 καποια ασυμβατότητα, κανε του μια απεγκατάσταση κανε ενα restart στο τηλέφωνο και ξανα κατεβασε το και δοκίμασε να δεις αν το κανει παλι. 1
Markantonis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, darkman είπε Και στα δυο τηλέφωνά ειχες το ιδιο IOS ? ετσι οπως το ακουω εχει να κανει με καποιο προβλημα στο συγκεκριμενο παιχνιδι ..... τωρα ειναι λογο IOS ειναι λογο του 8 καποια ασυμβατότητα, κανε του μια απεγκατάσταση κανε ενα restart στο τηλέφωνο και ξανα κατεβασε το και δοκίμασε να δεις αν το κανει παλι. Στο SE έχω το iOS 11 και στο 8 plus το 12.01 (το 12.1 διστάζω να το περάσω λόγω throttling
darkman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Markantonis είπε Στο SE έχω το iOS 11 και στο 8 plus το 12.01 (το 12.1 διστάζω να το περάσω λόγω throttling Οριστε να ενας λογο που μπορει να σου κανει κολλήματα εγω εχω αρκετα games που ποια με το 12 δεν παιζουν καθολου παντος μην ανησυχείς απο ενα game δεν παει να πει οτι εχει κατι το τηλέφωνό σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα