Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Σκέφτομαι να αγοράσω νέο smartphone και είμαι ανάμεσα στα παρακάτω : Sony Xperia XZ1,Xiaomi mi A2 και Samsung Galaxy A8 . Σε αυτά τα χρήματα πιο είναι το καλύτερο κυρίως στον τομέα τις κάμερας? Το κινητό που έχω τώρα είναι το Xperia X όποτε κλείνω περισσότερο προς το Xperia xz1.. Εσείς πιο μου προτείνεται ?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): instgram, facebook, spotify και παιχνιδια 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5-6 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση (προαιρετική ) 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι! 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μονο Ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο
Zengar Zombolt Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Αν βρεις το Sony Xperia XZ1 στην τιμη του black friday πας σε αυτο 1
iliasmach Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Με 229 το Xperia xz1 είναι η καλύτερη επιλογή. 1
SeNNinhA Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Απο τα τρια το καλυτερο ειναι το Sony (αν και δεν προσωπικα δεν μου αρεσει). 1
isay Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Με βάση τις απαντησεις σου, xperia και απο μενα. 1
georgerapp Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Xz1 με διαφορά αλλά τώρα,σε αυτή την τιμή! Όχι ότι δεν αξίζει παραπάνω αλλά είναι αμαρτία. Και αν με το καλό το πάρεις και σου αρέσει η φωτογραφία (σαν εμένα) περνά από το νήμα το φωτογραφικό να τα πούμε,είναι πολύ δυνατό ενώ το φοβόμουν! Ώπα διάβασα και παιχνίδια; εγώ έχω πολύ αυτονομία με αυτή την μικρή μπαταρία των 2700mah για την ακρίβεια με έχει εκπλήξει,αλλά για παιχνίδια που σίγουρα θα τα θερίζει (snap 835) δε ξέρω εάν σε στεναχωρήσει. Άτιμα τα παιχνίδια,συνήθως θέλουν μεγάλες μπαταρίες οι συσκευές. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από georgerapp
saruman123 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θέλω να πιστεύω ελαφριά παιχνίδια ,γιατί αν είναι βαριά τότε θα την γονατίσει την μπαταρία στο φτερό. Ευτυχώς το δικό μου έχει την "λειτουργία παιχνίδια" και μπαίνει αυτόματα. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από saruman123 1
georgerapp Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δε το συζητάμε αυτό,όσο καλός και να είναι ο 835 στην κατανάλωση όσο καλογραμμένη να είναι η rom σε παιχνίδια η 2700 θα κλάψει!!! Και αυτό έχει στο Xperia actions διαφορά για παιχνίδι (δεν έχω ασχοληθεί) αλλά και πάλι δε νομίζω.
telis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, myronas08 είπε Για το honor play τι λέτε? Το έχει προσφορά ο κωτσοβολος. Δες το. Κάπου στα 265 ευρώ το είδα
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Αποφάσισα να μην πάρω κανένα από τα παραπάνω αλλά να βάλω άλλα 150€ για να πάρω κάτι καλύτερο. Άρα το ποσό που θα διαθέσω είναι 400€. Σκεφτόμουν για το Galaxy S8 καθώς πιστεύω είναι το καλύτερο κινητό σε αυτά τα χρήματα. Εσείς έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο αντάξιο του S8?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα