Infernuz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Χαίρετε. Σκέφτομαι να αγοράσω την πρώτη μου DSLR. Έχω ορίσει ένα budget στα 200-250 ευρώ που σημαίνει οτι προφανώς και δεν ψάχνω για ολοκαίνουρια DSLR. Ψάχνω για μια μεταχειρισμένη κάμερα για να ενταχθώ στο κόσμο της φωτογραφίας ερασιτεχνικά. Τα αντικείμενα που μου αρέσει να τραβάω είναι στάσιμα ή εν κίνηση αυτοκίνητα. Ψάχνω για προτάσεις αλλά οχι αγγελίες γιατί περιμένουμε να πληρωθούμε 😁. Cheers!
babisskg Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Ολοκαίνουρια EOS 4000D προσφέρεται ήδη στα 259 ευρώ .......... λόγω Black Friday ......... γιατί όχι , με τις εγγυήσεις της κλπ . 2
Ntinaras Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, babisskg είπε Ολοκαίνουρια EOS 4000D προσφέρεται ήδη στα 259 ευρώ .......... λόγω Black Friday ......... γιατί όχι , με τις εγγυήσεις της κλπ . Αυτη δεν ειναι η υπερσαπια πλαστικουρα? Καλυτερα να βρει μια D3300 με 18-55 af-p
babisskg Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Αυτη δεν ειναι η υπερσαπια πλαστικουρα? Καλυτερα να βρει μια D3300 με 18-55 af-p Γιατί όχι , θα χρειαστεί αλλά 100 ευρώ , είναι στην δική του διακριτική ευχέρεια αλλά και οικονομική δυνατότητα ! Η EOS 4000D είναι όπως και ναχει απολύτως μέσα στις οικονομικές του δυνάμεις , δεν είναι όλοι σε θέση να διαθεσουν περισσότερα χρήματα . Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από babisskg
Dr_73 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Αυτη δεν ειναι η υπερσαπια πλαστικουρα? Έτσι κι αλλιώς η canon , τους πριν το 1987 σιδερένιους τους διέγραψε η ίδια αλλάζοντας μοντούρα , οπότε δεν κινδυνεύει από κανένα σιδηρικό.
Ntinaras Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Dr_73 είπε Έτσι κι αλλιώς η canon , τους πριν το 1987 σιδερένιους τους διέγραψε η ίδια αλλάζοντας μοντούρα , οπότε δεν κινδυνεύει από κανένα σιδηρικό. Για το μουντ του σωματος λεω
Dr_73 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Για το μουντ του σωματος λεω Ναι , λέω ότι αν βάζεις ελαφριούς φακούς με πλαστική μοντούρα , σε μηχανή με επίσης πλαστική μοντούρα , μικρότερος ο κίνδυνος στραβής. Φαντάζεσαι να έβγαζε η νικον μηχανή με πλαστικό mount και να έβαζε κανείς πάνω καμιά τέτοια ομορφιά ;;;
Infernuz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά όντως είδα την 4000d ότι έχει πέσει σε αυτήν την τιμή. Αν είναι να πάρω κάποιον άλλων φακό κάποια στιγμή θα είναι λογικά ένας tamron 70-300 (Ζυγίζει 458 γρ.). Όμως την έχω ψάξει την συγκεκριμένη και έχω δει διάφορες απόψεις. Άλλος λέει ναι, άλλος όχι. Αυτό που έχω δει είναι ότι έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με την eos 550d. Για την χρήση που θέλω (όχι τόσο απαιτητική μια και είναι πρώτη κάμερα) τι λέτε;
babisskg Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Infernuz είπε Παιδιά όντως είδα την 4000d ότι έχει πέσει σε αυτήν την τιμή. Αν είναι να πάρω κάποιον άλλων φακό κάποια στιγμή θα είναι λογικά ένας tamron 70-300 (Ζυγίζει 458 γρ.). Όμως την έχω ψάξει την συγκεκριμένη και έχω δει διάφορες απόψεις. Άλλος λέει ναι, άλλος όχι. Αυτό που έχω δει είναι ότι έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με την eos 550d. Για την χρήση που θέλω (όχι τόσο απαιτητική μια και είναι πρώτη κάμερα) τι λέτε; Ήδη η D3400 βρίσκεται στα 299 αν προτιμάτε κάτι τέτοιο ...... όμως μην το τρεναρετε πολύ ...... καλή επιτυχία . Η Canon είναι μια απολύτως ξαλαφρωμενη entry level DSLR ....... αυτός είναι ο σκοπός που φτιάχτηκε δλδ να είναι προσιτή σε κάποιον που θέλει να ξεκινήσει .......... υπάρχει πολύς κόσμος που θ' αρχίσει να λέει γιατί αυτό έτσι γιατί εκείνο αλλιώς κλπ ......... δεν μπορεί να περιμένει κάποιος από μια τέτοια κατασκευή να κάνει αυτά που κάνει ένα μοντέλο που κοστίζει 3.500 ευρώ μόνον το σώμα !!! Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από babisskg 1
Cntrl+X Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, Infernuz είπε Παιδιά όντως είδα την 4000d ότι έχει πέσει σε αυτήν την τιμή. Αν είναι να πάρω κάποιον άλλων φακό κάποια στιγμή θα είναι λογικά ένας tamron 70-300 (Ζυγίζει 458 γρ.). Όμως την έχω ψάξει την συγκεκριμένη και έχω δει διάφορες απόψεις. Άλλος λέει ναι, άλλος όχι. Αυτό που έχω δει είναι ότι έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με την eos 550d. Για την χρήση που θέλω (όχι τόσο απαιτητική μια και είναι πρώτη κάμερα) τι λέτε; Το μοντέλο αυτό είναι μια κομμένη εκδοχή της Canon 1300D. Ο αισθητήρας βασικά τα ίδια αλλά το πισογύρισμα αφορά το πλαστικό mount το οποίο δεν ξέρω τι μηχανικές αντοχές έχει καθώς και την μόλις 2,7" ιντσών οθόνη που θα σε δυσκολέψει στην επισκόπιση φωτογραφιών. Επίσης, αν ο Tamron στον οποίο αναφέρεσαι είναι αυτός χωρίς VC, ετοιμάσου για πολύ κουνημένες φωτογραφίες. Τον είχα και τον χάρισα. Τέλος ο κιτ φακός που δίνουν με την 4000D επίσης δεν έχει σταθεροποίηση. Όλα αυτά σημαίνουν ότι θα στερηθείς σημαντικό μέρος της εμπειρίας που μπορεί να δώσει μια DSLR μηχανή. 1
SeNNinhA Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Εγω λεω απλα να μαζεψεις περισσοτερα και να παρεις κατι καλυτερο.
Infernuz Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Τελικα θα προχωρησω στην αγορα της 4000d. Με βολευει ιδιαιτερα σε αυτο το budget και η αληθεια ειναι οτι με υπερκαλυπτει για τις αναγκες μου. Ευχαριστω για τα σχολια 1
SeNNinhA Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 23 ώρες πριν, babisskg είπε Ήδη η D3400 βρίσκεται στα 299 αν προτιμάτε κάτι τέτοιο ...... όμως μην το τρεναρετε πολύ ...... καλή επιτυχία . Η Canon είναι μια απολύτως ξαλαφρωμενη entry level DSLR ....... αυτός είναι ο σκοπός που φτιάχτηκε δλδ να είναι προσιτή σε κάποιον που θέλει να ξεκινήσει .......... υπάρχει πολύς κόσμος που θ' αρχίσει να λέει γιατί αυτό έτσι γιατί εκείνο αλλιώς κλπ ......... δεν μπορεί να περιμένει κάποιος από μια τέτοια κατασκευή να κάνει αυτά που κάνει ένα μοντέλο που κοστίζει 3.500 ευρώ μόνον το σώμα !!! 17 λεπτά πριν, Infernuz είπε Τελικα θα προχωρησω στην αγορα της 4000d. Με βολευει ιδιαιτερα σε αυτο το budget και η αληθεια ειναι οτι με υπερκαλυπτει για τις αναγκες μου. Ευχαριστω για τα σχολια Εαν οντως η D3400 ειναι σε αυτη την τιμη τοτε αξιζει και με το παραπανω τα +50€. Μην τα τσιγκουνευτειτε. Η D3400 ειναι κλασεις καλυτερη μηχανη απο την 4000D και πολυ περισσοτερο vfm. Μπορει οι αναγκες σας σημερα να ειναι μικρες αλλα η D3400 θα σας παει πολυ πιο μακρια. Αυτα με την λογικη οτι καποιος που επιλεγει ενσυνειδητα μια DSLR εχει σκοπο να ασχοληθει με την τεχνη της φωτογραφιας. Αλλιως εαν ειναι να παρετε μια DSLR για να τραβατε στο αυτοματο πιστευοντας οτι θα βγαλει μονη της καλες φωτογραφιες ειναι μια αυταπατη. Τα κινητα βγαζουν καλυτερες στο αυτοματο. 2 1
eidikos33 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, Infernuz είπε Τελικα θα προχωρησω στην αγορα της 4000d. Με βολευει ιδιαιτερα σε αυτο το budget και η αληθεια ειναι οτι με υπερκαλυπτει για τις αναγκες μου. Ευχαριστω για τα σχολια Μη την πάρεις,πάρε την d3500 με τον vr στα 329 ευρώ 1
babisskg Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσετε , μην το τρεναρετε πολύ , δεν πρόκειται ούτε να παντρευτειτε , ούτε ν' αγοράσετε διαστημοπλοιο , καλές λήψεις , ξεζουμιστε χωρίς φόβο και πάθος την οποία μηχανή φτάσει στα χέρια σας , ασχοληθείτε με την φωτογραφία , αυτό είναι το κυρίως ζητούμενο , την επόμενη φορά , διότι θα υπάρξει σίγουρα , θα έχετε την παραπανησια γνώση , μακάρι να έχετε και τα χρήματα , για το κάτι περισσότερο και καλύτερο . 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα