Προς το περιεχόμενο

SOS εσβησε ο δισκος

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα

Εχω ενα laptop με 2 σκληρους δισκους....1 SSD 128gb για τα windows και ενα HDD 1000Gb για οτι αλλο να ναι.

Τα windows μετα απο μηνες "χτυπησαν" και τα εκανα καθαρη εγκατασταση ξανα μεσα απο το μενου τους....... ανακαλυπτω οτι εκτος απο τον SSD το προγραμμα εκανε διαγραφη και τον HDD ενω ΔΕΝ τον ειχα επιλεξει (εχω κανει απειρα format και recovery). 

Λεω ΟΚ δεν πειραζει θα τα κανω τα αρχεια recovery με καποιο προγραμμα ανακτησης οπως το recuva και πολλα αλλα...... δυστηχως ΔΕΝ βρισκουν τα αρχεια που ειχα παρα μονο κατι αρχειακια ασημαντα με μεγεθος μεχρι και 20mb..... ειχα πανω απο 500gb αρχεια (βιντεο, φωτο, ταινιες και πολλα αλλα αρχεια)

Πως μπορει ρε παιδια να εχει σβηστει ο δισκος και να ειναι σαν ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ.....δηλαδη σαν να μην περαστηκε μεσα κανενα αρχειο??? ο δισκος δεν εχει βλαβη και λειτουργει χωρις κανενα προβλημα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 18/11/2018 στις 8:28 ΜΜ, fujitsuA530 είπε

όταν λες "χτύπησαν" εννοείς κάποιο ιό; Μήπως ο δίσκος με τα 500 γίγα είχε πειραχτεί πριν κάνεις φορμάτ;

Οχι εννοω οτι κολουσαν τα windows και οχι απο ιο. Ο 1000Gb δεν ειχε προβλημα, δεν μπορω να καταλαβω πως σβηστηκαν ολα και δεν γινεται η ανακτηση τους. 

Εχω ανακτησει στο παρελθον αρκετους δισκους και αρχεια που ειχαν σβηστει ακομη και 2 χρονια πριν με το File Scavenger αλλα ακομη και με αυτο δεν εγινε τιποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...