alitsa Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Σε μερικές σελίδες που πάω να μπω μου εμφανίζει το μήνυμα "Αυτό το πρόγραμμα εκτέλεσε μια εσφαλμένη λειτουργία και θα τερματιστεί". Μετά κλείνει ο explorer. Μία από αυτές τις σελίδες είναι πχ αυτή του Χρυσού Οδηγού. Τί μπορεί να συμβαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Δοκιμασε απλα να κατεβασεις το ΙΕ 6 - αν δεν το εχεις κανει ηδη - και ισως διορθωθει το προβλημα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alitsa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Το ΙΕ 6 έχω... Σ'ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια.... Καμιά άλλη ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NkC Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 dokimases alon browser? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δεν ξέρω αν γίνεται αλλά προσπάθησες να απεγκαταστήσεις και να ξαναεγκατσήσεις τον IE . Nομίζω γίνεται αν τον ξετσεκάρεις απο την προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perris25 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ VIRUS ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ BLASTER32 Η ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ANTIVIRUS ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΠΟΙΟ FIREWALL ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΝ WINDOWS XP! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fireball Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Συμφωνώ με τον Perris, αυτός ο διάολος είναι και άν δεν είναι αυτός θα είναι κανένας άλλος της ιδιας ράτσας. Ο Explorer δέν νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα. Τα ίδια έπαθα και εγώ πρίν απο μέρες και χαράμησα 3 ώρες απο την ζωή μου για να το καθαρίσω το μαϊμούνι. Μήν πειράζεις το Explorer ένα καλό Antivirus με Firewall θές, Δοκίμασε F-Secure Antivirus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alitsa Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Ευχαριστώ πολύ παιδιά... Θα δοκιμάσω αυτό με τον ιό και ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.