Phoenix7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας, θα ήθελα την γνώμη όσων γνωρίζουν και έχουν το μοντελο OPEL ASTRA H την έκδοση 1.6 115hp βενζίνη ατμοσφαιρικο . Τι να προσέξω κυρίως κατα την αγορά;
Phoenix7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, jmmys είπε Ούτε απαντας,ούτε βοηθάς,απλα ειρωνεύεσαι. Ρώτησε σε forum της Opel.Εδώ μέσα απλα θα σιχαθείς τα σχόλια των άσχετων που απλά βγάζουν τη χολή τους. Εδώ μέσα οι ειδικοί του insomnia μονο κατι λιγα απο κορεάτικα και ιαπωνικά τεμεκ γνωρίζουν,όλα τα αλλά τα ειρωνευονται. Ευχαριστώ που απαντησες, περιμένω γνωμες απόψεις απο ηδη κατόχους και οσους έχουν καποια γνώση, τωρα ο καθενας μπαινει και γράφει την εξυπνάδα του να παρει κανα like να χαρει οτι ειπε την τρολια του.
charllestone Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Phoenix7 είπε Ευχαριστώ που απαντησες, περιμένω γνωμες απόψεις απο ηδη κατόχους και οσους έχουν καποια γνώση, τωρα ο καθενας μπαινει και γράφει την εξυπνάδα του να παρει κανα like να χαρει οτι ειπε την τρολια του. Εγώ έχω astra h 1,4. Φίλε μην ακους γνώμες απο εδω μέσα, όπως είπε κ ο απο πάνω εδω θα σου πουν να παρεις κανα κανα χιουνταει i10. Πήγενε κανε ενα τεστ drive, να το τσεκάρεις σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο πρώτα και αν ειναι οκ να το πάρεις. Α και πολύ σημαντικο: μετα την αγορά, να το πηγαίνεις για σερβις σε εξουσιοδοτημένο ή εξειδικευμένο συνεργείο opel. Πρόσεξέ το αυτο, μην μπλέξεις με γκαραζιέριδες της γειτονιάς που δεν εχουν ιδεα απο γερμανικά. Εμενα δεν μ εχει βγάλει τίποτα σοβαρό. Σωστή κίνηση που κοιτάς 1,6, να δείς όμως το facelift μετα το 2007 με τα 115 αλογα(νομίζω ολα με τα facelift εχουν default και esp σε όλες τις εκδόσεις). Αν ήταν να πάρω τώρα αυτοκίνητο εγώ βέβαια, θα κοιτουσα κατι σε turbo. Επίσης το σαλόνι μέσα είναι ποιοτικό, πιστευω θα καταλάβεις την ποιότητα με την πρώτη ματια. Το κακό που έχει είναι οτι δεν εχει ΚΑΘΟΛΟΥ θέσεις για μικροαντικείμενα, ουτε ποτηροθήκες κτλ. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από charllestone 2
Phoenix7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, charllestone είπε Εγώ έχω astra h 1,4. Φίλε μην ακους γνώμες απο εδω μέσα, όπως είπε κ ο απο πάνω εδω θα σου πουν να παρεις κανα κανα χιουνταει i10. Πήγενε κανε ενα τεστ drive, να το τσεκάρεις σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο πρώτα και αν ειναι οκ να το πάρεις. Α και πολύ σημαντικο: μετα την αγορά, να το πηγαίνεις για σερβις σε εξουσιοδοτημένο ή εξειδικευμένο συνεργείο opel. Πρόσεξέ το αυτο, μην μπλέξεις με γκαραζιέριδες της γειτονιάς που δεν εχουν ιδεα απο γερμανικά. Εμενα δεν μ εχει βγάλει τίποτα σοβαρό. Σωστή κίνηση που κοιτάς 1,6, να δείς όμως το facelift μετα το 2007 με τα 115 αλογα(νομίζω ολα με τα facelift εχουν default και esp σε όλες τις εκδόσεις). Αν ήταν να πάρω τώρα αυτοκίνητο εγώ βέβαια, θα κοιτουσα κατι σε turbo. Επίσης το σαλόνι μέσα είναι ποιοτικό, πιστευω θα καταλάβεις την ποιότητα με την πρώτη ματια. Το κακό που έχει είναι οτι δεν εχει ΚΑΘΟΛΟΥ θέσεις για μικροαντικείμενα, ουτε ποτηροθήκες κτλ. Το μοντέλο που έχω βρει ειναι του 2008 συγκεκριμένα, σε πολυ καλη κατάσταση, το μονο δυσκολο θεμα που εχω ειναι να παω με γνωστο στην συγκεκριμένη πολη να το δω, γιατι δεν αφήνει εύκολα την δουλειά του ο αλλος Καθημερινή.
primeragt Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρε και τον κυριο συνοδηγο σου γιατι αν το καθισμα του συνοδηγου ειναι το ιδιο με τα αθλια που βαζανε στο 1.4 astra κ tigra θα εχεις πολλες γκρινιες. (Πεταει την πλατη προς τα μπροστα μην κανοντας την φυσιολογικη κηλια προς τα μεσα). Κατα ταλλα μια χαρα αυτοκινητο ειναι χωρις πολλα προβληματα πλεον των φυσιολογικων φθορων και το κιτρινισμα των μπροστα πλαστικων φαναριων με τα χρονια. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από primeragt 1
~mxls~ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολύ χοντρικά, οικονομική συντήρηση και ανταλλακτικά υπάρχουν για κάθε του σημείο (καινούργια/μεταχειρισμένα) στην αγορά, θεωρώ νορμάλ κατανάλωση εντός-εκτός πόλης, η συγκεκριμένη έκδοση θα σου κάνει τίμια κατά τη γνώμη μου ταξίδια (120-130 χλμ), σταθερό και λόγω βάρους, ό,τι χειρότερο μπορώ να θυμηθώ για να ακουμπήσεις κάπου μικροαντικείμενα-καφέδες-νερά, ποιότητα κύλισης-άνεση θέσης οδηγού-ηχομόνωση- αίσθηση οδήγησης-φρένα-κιβώτιο μέτρια, καλοί χώροι & πορτμπαγκάζ. To άριστη κατάσταση που θα σου λένε οι περισσότεροι ιδιοκτήτες ή ότι έχει καλή εμφάνιση εξωτερικά δεν μου λέει κάτι, δες αν έχει φάει στούκες και τσέκαρε βιβλιαράκι service. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από ~mxls~ 1
sargus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Εγώ έχω το 1.4. Οδηγικά (ειδικά αν σου αρέσει η οδήγηση) πρέπει να είναι το χειρότερο σύγχρονο αυτοκίνητο. Τραγική αίσθηση από τα χειριστήρια, καμία επαφή με δρόμο και με τεκταινόμενα. Έχει βγει όμως σκυλί, είναι στιβαρό, είναι ποιοτικό, φαίνεται (και μάλλον είναι) ασφαλές ενώ μετά από 11 χρόνια δεν έχω κανένα τριγμό στην καμπίνα. Σαν ελαττώματα, σημείωσε ακόμη την παντελή έλλειψη θέσεων για μικρό αντικείμενα, τον έντονο πολυμερισμό των μπροστά φαναριών (μάλλον το έλυσα φέτος βάζοντας μεμβράνες) και ότι το 1.4 είναι αρκετά αργό στο δρόμο. Καλύτερα ασφαλώς το 1.6 που κοιτάς. 1
pantsi13 Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου Καλησπέρα παιδιά , έχω και εγώ ένα Astra h και σήμερα αντιμετώπισα το εξής . Όταν πηγα να βγάλω φλας για να στρίψω κουνήθηκε ολόκληρη η κονσόλα που είναι κουμπωμένο επάνω το ο δείκτης του φλας και των υαλοκαθαριστήρων . Παλαντζαρει κ πηγαίνει αριστερά δεξιά όταν βέβαια το κουνάω εγώ , όχι από μόνο του . Έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο ζήτημα ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
charllestone Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου Ναι ειναι πολύ εύκολο το fix, θελει απλά βιδωμα το πλαίσιο που εχει πανω του τα φλας. Κατω απο το πλαστικό κάλυμμα εχει 1 ή 2 βίδες, απλα θελει κατσαβίδι με μύτη που εχει πολλες γωνίες , τύπου spline νομίζω λέγεται. Αλλιως πανε σε ενα συνεργείο να στο βιδωσουν 2 λεπτά δουλειά ειναι
GodzillaCover Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 2 hours ago, pantsi13 said: Καλησπέρα παιδιά , έχω και εγώ ένα Astra h και σήμερα αντιμετώπισα το εξής . Όταν πηγα να βγάλω φλας για να στρίψω κουνήθηκε ολόκληρη η κονσόλα που είναι κουμπωμένο επάνω το ο δείκτης του φλας και των υαλοκαθαριστήρων . Παλαντζαρει κ πηγαίνει αριστερά δεξιά όταν βέβαια το κουνάω εγώ , όχι από μόνο του . Έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο ζήτημα ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων . Ναι, το παθαίνω, αλλά δεν έχω ασχοληθεί να το φτιάξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα