Erunildo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Προβλημα με ταινιες Γεια σας, τωρα τελευταια αντιμετωπιζω ενα σπαστικο προβλημα. Ο ηχος στις ταινιες που προσπαθω να δω ακουγεται παραμορφωμενο, σαν να εχει παρασιτα, με "κοψιματα" στην ροη του ηχου. Αν ομως την μεταφερω στον σκληρο τοτε δεν εχω κανενα προβλημα. Να σημειωσω οτι το προβλημα δεν το ειχα εξαρχης αλλα εμφανιστηκε ξαφνικα. Βασικα υποπτευομαι οτι το προβλημα το δημιουργησε η εγκατασταση ενος προγραμματος(μαλλον του DivX). Παρολα αυτα, και μετα την απεγκατασταση του δεν αλλαξε τιποτα. Καρτα ηχου εχω την Soundblaster 16. Δοκίμασα να ξαναβάλω τους drivers αλλά δεν άλλαξε τιποτα. Εχετε να μου προτείνετε κατι; Εχει καταντησει ΠΟΛΥ σπαστικό να μην μπορώ να δώ ταινιες... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Αν προσπαθείς να ακούσεις ήχο AC3 (απο dιvx) χωρίς τα AC3 filters, ΔΕν θα τα καταφέρεις, και θα ακούς τα ίδια.
Erunildo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Hi, Αν καταλαβα καλα εννοεις οτι αν προσπαθω να δω ταινια συμπιεσμενη χωρις τα AC3 filters θα εχω προβλημα. Το θεμα ειναι οτι η ταινια ειναι "κανονικη"(πληροφοριακα προσπαθω να δω τον αρχοντα). Δεν δουλευει ουτε η ταινια αλλα ουτε και τα extras του δευτερου dvdιού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.