Προς το περιεχόμενο

iPhone 6s plus 32GB 423€ στο you.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

«Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας»,
εδώ το «δώρα» μπορείτε να αντικαταστήσετε με το «προσφορές»...

Δημοσ.

Παιδια τα ιδια και τα ιδια καθε φορα θα εχουμε που ανοιγει θεμα με Apple συσκευη ?

Τα λεγαμε και στο αλλο θεμα με το iPhone 6 .

Oποιος θελει IOS γιατι απλα ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ , να το παρει . Μια χαρα αξιοπρεπεστατα θα κανει τη δουλεια του.

• Like 3
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, iCyd είπε

Παιδια τα ιδια και τα ιδια καθε φορα θα εχουμε που ανοιγει θεμα με Apple συσκευη ?

Τα λεγαμε και στο αλλο θεμα με το iPhone 6 .

Oποιος θελει IOS γιατι απλα ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ , να το παρει . Μια χαρα αξιοπρεπεστατα θα κανει τη δουλεια του.

Τουλάχιστον για κάνα 6μηνο μέχρι να φθαρεί η μπαταρία και να κοπούν στο μισό οι επιδόσεις 😎

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Τουλάχιστον για κάνα 6μηνο μέχρι να φθαρεί η μπαταρία και να κοπούν στο μισό οι επιδόσεις 😎

Για να ειμαι ειλικρινης πριν περιπου 1½ - 2 χρονια που ειχα ενα 6 Plus η μπαταρια μου ηταν σε αψογα επιπεδα και το κινητο δουλευε χωρις κολληματα , μερα μου εβγαζε για πλακα . Επειτα συνεχισα με ενα S7 Edge που και παλι η μπαταρια του εφτανε και περισσευε (ατοπη συγκριση iOS - Android αλλα τηνκανουν αρκετοι εδω)  . 

Tωρα θα μου πεις αυτα τα 2 εχουν και 700mAh διαφορα αλλα και παλι δεν φαινοταν.

Γενικα πιστευω αν το κινητο το κανεις απλη χρηση , οπως οι περισσοτεροι , μια χαρα θα σου κρατησει.

• Like 1
Δημοσ.

Μάγκες με όλο το σεβασμό έχετε ρημάξει κάθε θέμα, δεν μπορείτε να κρίνεται εσείς από την δική σας οπτική την ανάγκη του καθενός. Αν κάποιος θέλει μήλο θα πάρει μήλο και είναι άτοπο να συγκρίνεται με one plus και xiaomi. 

• Like 1
Δημοσ.

Το iPhone 6s έχει ελάχιστα ανώτερο single core performance σε geekbench από το 1+6. Εννοείται πως σε multicore το 1+ Ξεπερνά το 6s όμως σε day to day use το single core παίζει ρόλο. Μην ξεχνάμε ότι είναι κινητό 4ετιας, και στέκεται πολύ καλά ακόμα και σήμερα. Για όποιον θέλει iOS είναι παραπάνω από οκ, μην κοιτάτε την ημερομηνία κυκλοφορίας ενός κινητού για να κρίνετε. Άλλωστε η apple στα SOC της είναι πολύ μπροστά(δες A12X Bionic).

• Confused 1
Δημοσ.

Το κινητό ειναι 3τιας και οχι 4τιας που λένε μερικοί ειδήμονες και έχει 2gb ram όπως και το iphone 8,κατά τα άλλα δεν νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά που ζητάει.

• Like 1
Δημοσ.

φυσικα και δεν αξιζει, με ενα 20ρικο παραπανω παιρνεις το 7ρι απο σκρουτζ. Με λιγοτερα λεφτα το S8. Επισης μπορεις και ΜΙ8 128 αποθηκευτικο χωρο. Huawei P20, mate 10 pro. Εχει ενακατο επιλογες. Να ηταν στα λεφτα αυτα το 7 plus να ελεγα προχωρα.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, taslikos είπε

Δεν είμαι σίγουρος πως έχεις καταλάβει τι γίνεται αν παλιώσει η μπαταρία. Αρχικά η μπαταρία παλιώνει κατά μέσο όρο σε 2 χρόνια. Έπειτα αφού η μπαταρία παλιώσει και με την προϋπόθεση να γίνει κάποιο unexpected shutdown, τότε θα σου μειώσουν τις επιδόσεις. Εάν όμως ο χρήστης δεν γουστάρει να έχει μειωμένες επιδόσεις μπορεί να απενεργοποιήσει την μείωση επιδόσεων στις ρυθμίσεις. Επίσης μπορεί να αλλάξει μια μπαταρία με 49€ από το νέο έτος.

Δε θέλω να κουράσω πολύ και να βγω πάρα πολύ off-topic. Ξέρω ακριβώς το ιστορικό και ότι υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης, κτλ κτλ.

Θέλεις να φανείς ουδέτερος αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει όταν λες αυτό:

Το iPhone 6s έχει ελάχιστα ανώτερο single core performance σε geekbench από το 1+6. Εννοείται πως σε multicore το 1+ Ξεπερνά το 6s όμως σε day to day use το single core παίζει ρόλο.

Εγώ από την άλλη θέλω να είμαι ρεαλιστής. Δέχομαι ότι γενικά στα SoC η Apple υπερτερεί, όπως και το iOS υπερτερεί του Android στη διαχείριση πόρων.

Αλλά το να συγκρίνεις το Apple A9 με το Snapdragon 845 είναι τουλάχιστον ιεροσυλία. Όπως και το iPhone 6S+ με το OnePlus 6. Δε γίνεται να συγκριθούν, πως να το κάνουμε.

Να δεχτώ ότι κάποιος εγκλωβισμένος στο Apple ecosystem θα προτιμήσει το iPhone 6S+ αλλά σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν τίθεται σύγκριση.

39 λεπτά πριν, taslikos είπε

Θες να μου πεις ότι σε όλα τα αλλά κινητά δεν χαλάνε οι μπαταρίες; Η σου αρέσει που τα αφήνουν οι εταιρίες χωρίς κάποια προστασία για τυχαία shutdown; Όσον αφορά τις επιδόσεις geekbench κάνε έναν κόπο να διαβάσεις τι γράφω πάνω διότι λέμε το ίδιο πράγμα. Οντας, χρήστης iPhone 6s Plus(έπειτα πήγα σε 7 για κάμερα) καθώς και one plus 5t εχω να σου πω ότι στέκεται ΑΨΟΓΑ απέναντι στο 1+, τώρα αν εσυ τα βάζεις όλα κάτω σε ένα χαρτί και συγκρίνεις χωρίς να τα έχεις αγγίξει είναι θέμα δικό σου.

Πολλά android flagships έχουν περάσει από τα χέρια μου. 100 παράπονα μπορεί να είχα από αυτά αλλά κανένα δε μου έκανε throttle λόγω μπαταρίας ή unexpected shutdown.

Προφανώς και φθείρονται οι μπαταρίες και σε αυτά αλλά η υψηλή απόδοση των SoC της Apple έχει και το τίμημα της. Απαιτούν πολύ υψηλή στιγμιαία τάση (από τη μπαταρία) κατά τα transient stages και όταν η μπαταρία είναι φθαρμένη δεν μπορεί να την παρέχει, εξού και το shutdown. Τα android SoCs δεν έχουν τόσο μεγάλες απαιτήσεις σε στιγμιαία τάση οπότε είναι πολύ πιο αραιά τα αντίστοιχα προβλήματα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Δε θέλω να κουράσω πολύ και να βγω πάρα πολύ off-topic. Ξέρω ακριβώς το ιστορικό και ότι υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης, κτλ κτλ.

Θέλεις να φανείς ουδέτερος αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει όταν λες αυτό:

Το iPhone 6s έχει ελάχιστα ανώτερο single core performance σε geekbench από το 1+6. Εννοείται πως σε multicore το 1+ Ξεπερνά το 6s όμως σε day to day use το single core παίζει ρόλο.

Εγώ από την άλλη θέλω να είμαι ρεαλιστής. Δέχομαι ότι γενικά στα SoC η Apple υπερτερεί, όπως και το iOS υπερτερεί του Android στη διαχείριση πόρων.

Αλλά το να συγκρίνεις το Apple A9 με το Snapdragon 845 είναι τουλάχιστον ιεροσυλία. Όπως και το iPhone 6S+ με το OnePlus 6. Δε γίνεται να συγκριθούν, πως να το κάνουμε.

Να δεχτώ ότι κάποιος εγκλωβισμένος στο Apple ecosystem θα προτιμήσει το iPhone 6S+ αλλά σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν τίθεται σύγκριση.

Πολλά android flagships έχουν περάσει από τα χέρια μου. 100 παράπονα μπορεί να είχα από αυτά αλλά κανένα δε μου έκανε throttle λόγω μπαταρίας ή unexpected shutdown.

Προφανώς και φθείρονται οι μπαταρίες και σε αυτά αλλά η υψηλή απόδοση των SoC της Apple έχει και το τίμημα της. Απαιτούν πολύ υψηλή στιγμιαία τάση (από τη μπαταρία) κατά τα transient stages και όταν η μπαταρία είναι φθαρμένη δεν μπορεί να την παρέχει, εξού και το shutdown. Τα android SoCs δεν έχουν τόσο μεγάλες απαιτήσεις σε στιγμιαία τάση οπότε είναι πολύ πιο αραιά τα αντίστοιχα προβλήματα.

Επειδή βλέπω είσαι γνωστής του θέματος συμφωνώ απόλυτα με το θέμα της μπαταρίας. Όμως να συμπεριλάβεις στην σκέψη σου εάν το Android κινητό το έχεις χρησιμοποιήσει από 2 έτη και άνω και δεν έχει παρουσιάσει κάποιο shutdown καθώς και να είναι και flagship έτσι ώστε να έχει δυνατό SOC και να ζητήσει περισσότερη τάση(στιγμιαία) κλπ. Τέλος όσον αφορά το θέμα ουδετερότητας, δεν προσπάθησα να προμοτάρω ΜΟΝΟ το single core για τούτο τον λόγο ανέφερα ότι το oneplus 6 ξεπερνά (ίσως έπρεπε να τονίσω το ποσο ξεπερνά μιας και είναι διπλάσιο το νούμερο, απλά θεώρησα πως εννοείτε όταν διευκρίνησα την μικρή διαφορά στο single, δηλαδή θα έλεγα πάλι μικρή διαφορά και στο multi αν ισχυε..) το άλλο σε multi core. Επειδή όμως βλέπω καταλήγουμε σε ίδια συμπεράσματα πως όλα τα λειτουργικά έχουν θετικά και αρνητικά καλό είναι να μην είμαστε κολλημένοι με την apple και την κάθε apple. Όπως εγώ έχω προτιμήσει το 5t επειδή μου προσφέρει κάτι που το iPhone δεν μου δίνει, έτσι και εσυ μην παραμερίζεις εντελώς ένα iPhone με το πρόσχημα unexpected shutdowns, καθώς είναι ένα θέμα που έχει συζητηθεί και για εμένα προσωπικά δεν θα έπρεπε να είναι αφύσικο όταν ζητάμε πολύ δυνατές επιδόσεις με το μικρότερο δυνατό κόστος. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...