Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα αρκετά παλιό σύστημα το οποίο με καλύπτει ακόμα σε αυτά που κάνω...
Εκτός απο την GPU που έχει αρχίσει και βγάζει artifacts και crasharei σε ράντομ στιγμές (μόνο σε παιχνίδια)
Έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου για ολική αναβάθμιση (Κάτι σε ThreadRipper ίσως! ... με δεδομένο αυτό τι προτείνεται να πάρω μια καλή gpu ώστε να μου μείνει ενδεχομένως και για μετά.. ή κάτι σε vfm να κάνω την δουλειά μου
Το υπόλοιπο σύστημα είναι i7-2600k / 32gb ddr3 / ssd 850 evo 500gb / μια mobo asus rog κάτι extreme δεν θυμάμαι ...

Η κάρτα μου είναι R9 290

Δημοσ.

26 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε

Έχω ένα αρκετά παλιό σύστημα το οποίο με καλύπτει ακόμα σε αυτά που κάνω...
Εκτός απο την GPU που έχει αρχίσει και βγάζει artifacts και crasharei σε ράντομ στιγμές (μόνο σε παιχνίδια)
Έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου για ολική αναβάθμιση (Κάτι σε ThreadRipper ίσως! ... με δεδομένο αυτό τι προτείνεται να πάρω μια καλή gpu ώστε να μου μείνει ενδεχομένως και για μετά.. ή κάτι σε vfm να κάνω την δουλειά μου
Το υπόλοιπο σύστημα είναι i7-2600k / 32gb ddr3 / ssd 850 evo 500gb / μια mobo asus rog κάτι extreme δεν θυμάμαι ...

Η κάρτα μου είναι R9 290

Με μια 1060 6gb θα δεις κάποια διαφορά, αλλά δε νομίζω αυτή τη στιγμή ότι αξίζει η αλλαγή. Αν έχεις τη δυνατότητα να στήσεις καινούριο σύστημα προτείνω να ξεκινήσεις σιγά σιγά να μαζεύεις κομμάτια, και να τσιμπάς προσφορές, μιας και τώρα πλησιάζει και Black Friday. Threadripper πρώτης γενιάς  θα ήταν ιδανικό, ειδικά σε θέμα vfm αυτή τη στιγμή, και με μια 1080ti κανουν ωραίο combo

• Like 1
Δημοσ.

Το να μαζεψω hardware που θα "καθεται" δεν το θεωρω vfm επιλογη...
Κατι που βγαίνει σημερα ειδικα στην εποχη μας σε 1 μηνα 2 ειναι outdated σχεδον... :(

Δημοσ.

10 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε

Το να μαζεψω hardware που θα "καθεται" δεν το θεωρω vfm επιλογη...
Κατι που βγαίνει σημερα ειδικα στην εποχη μας σε 1 μηνα 2 ειναι outdated σχεδον... :(

Το τι είναι outdated στην εποχή μας είναι για άλλη συζήτηση. Το να αγοράζεις μια καλή υδροψυξη, 2/4 ram modules, σε καλή τιμή και σιγά σιγά να μαζεύεις τα κομμάτια σου δεν κάνει κακό. Εφόσον έχεις την οικονομική άνεση ξεκινά τις παραγγελίες. 

Δημοσ.

επισης και 580 8gb 😈
https://www.amazon.co.uk/dp/B073F1286D?creative=22110&creativeASIN=B073F1286D&linkCode=df0&tag=geizhals07-21
https://geizhals.eu/?cat=gra16_512&xf=132_8192~9809_14+5792+-+RX+580+(XTX)

Χρειαζεσαι κατι που θα σε βγαλει εως και 2 χρονια, διχως να ξοδευτεις ιδιαιτερα,
και διχως να βιαστεις για νεο συστημα: ξανα 32(!)GB ram, ακομη δεν ειναι φθηνα 😓

Δημοσ.

Μια 580 ή 570 θα είναι αρκετή αν τελικά κάνω αναβάθμιση σε νέο υπολογιστή?
Θα μου πεις είναι σχετικό... Αλλά οκ αυτή η 570/580 τι Tier κάρτας θεωρείται nowdays?

Δημοσ.

Το monitor είναι ενα Yamakasi 27' απο ebay 2540x1440 δεν είμαι σίγουρος για τα Hz.. αλλά τέτοια λόξα ΔΕΝ ΕΧΩ...

Αν θα γίνει αλλαγή σε monitor θα είναι καθαρά απο θέμα μεγέθους.

3 ώρες πριν, handsomegamer είπε

Το τι είναι outdated στην εποχή μας είναι για άλλη συζήτηση. Το να αγοράζεις μια καλή υδροψυξη, 2/4 ram modules, σε καλή τιμή και σιγά σιγά να μαζεύεις τα κομμάτια σου δεν κάνει κακό. Εφόσον έχεις την οικονομική άνεση ξεκινά τις παραγγελίες. 

Απλά δεν μου έρχεται καλά να έχω hardware να κάθεται... :(

Επίσης ποιός ξέρει ΠΟΤΕ ακριβώς θα είναι Η ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ... Πράγματα που τώρα να είναι ευκαιρίες σε 6μήνες πχ να κοστίζουν ακόμα πιο φτηνά...

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε

Το monitor είναι ενα Yamakasi 27' απο ebay 2540x1440 δεν είμαι σίγουρος για τα Hz.. αλλά τέτοια λόξα ΔΕΝ ΕΧΩ...

Αν θα γίνει αλλαγή σε monitor θα είναι καθαρά απο θέμα μεγέθους.

Απλά δεν μου έρχεται καλά να έχω hardware να κάθεται... :(

Επίσης ποιός ξέρει ΠΟΤΕ ακριβώς θα είναι Η ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ... Πράγματα που τώρα να είναι ευκαιρίες σε 6μήνες πχ να κοστίζουν ακόμα πιο φτηνά...

Μια χαρά οθόνη έχεις (60hz είναι), απλά με τέτοια ανάλυση ξεχνάς την rx570, rx580 και αυτή με θυσίες στα settings των games και θα είσαι μια χαρά, δεν θα χρειαστείς και αναβάθμιση γιατί και πάλι το bottleneck θα είναι η κάρτα γραφικών ;)

Δημοσ.

Το παλιό pc φαντάζομαι δεν θα πιάνει και πολλά για πώληση έτσι δεν είναι?
Να πάω ίσως σε μια Ti 1070 με σκοπό και για μελλοντική χρήση ή δεν είναι καλό value για την εποχή?

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε

Το παλιό pc φαντάζομαι δεν θα πιάνει και πολλά για πώληση έτσι δεν είναι?
Να πάω ίσως σε μια Ti 1070 με σκοπό και για μελλοντική χρήση ή δεν είναι καλό value για την εποχή?

Γνώμονας το μέλλον ή το παρών ? Όλα είναι σχετικά... πχ τι παιχνίδια παίζεις ? 

Δημοσ.

Τι να πω...Είμαι λίγο μπερδεμένος...
Παιχνίδια προς το παρών δεν παίζω κάτι απαιτητικό...
Απλά έχω artifacts / crashes τώρα και γι αυτό σπάζομαι

Δημοσ.

Παντως και οι 2 SAPPHIRE NITRO+ 8 GB: RX 570 RX 580, ειναι απο τις κορυφαιες υλοποιησεις,
που οταν βρισκονται στο Amazon & προσφορα δικαιολογουν την επιλογη τους value for money!
😎

Δημοσ.

Προτείνεις ΝΙΤΡΟ ανεπιφύλακτα? Καμιά άλλη υλοποίηση μήπως?

Θυμάμαι παλιά μερικές 280Χ είχανε θέματα με τις κλοκαρισμένες μνήμες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...