planetman Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά που λες αλλά δεν έρχεται με τίποτα. Κατά τα άλλα η οθόνη είναι φοβερή.
AntiCambeR Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, planetman είπε Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά που λες αλλά δεν έρχεται με τίποτα. Κατά τα άλλα η οθόνη είναι φοβερή. Εχεις δεί καθαρότερο λευκό σε άλλη συσκευή με οθόνη LCD;Πάντως σε Amoled το λευκό είναι χειρότερο σε κιτρινίλα.Επίσης στις LCD το λευκό έχει μικρότερη κατανάλωση και μεγαλύτερη σε μαύρο,στις Amoled ισχύει το αντίθετο.Καλύτερα γιατί οι περισσότεροι κάνουμε χρήση browsing πιο πολύ. Παίζει ρόλο μάλλον και το πως έχει ρυθμίσει (καλιμπράρισμα) την οθόνη ο κατασκευαστής.Η Sony χρησιμοποιεί στην οθόνη την τεχνολογία Bravia Engine και υποστηρίζει HDR. Το κινητό έχει κάποια αρνητικά αλλά περισσότερα και σημαντικότερα θετικά.Σίγουρα αξίζει τα 230€,το πολύ έως 300€,παραπάνω δεν νομίζω να έδινα. Θετικά: 1)Καθαρή και ευκρινής οθόνη σε σωστό ratio 16:9 με καλές γωνίες θέασης 2)Σχετικά καθαρός και ποιοτικός ήχος σε καλή ένταση,νομίζω πως θα έπρεπε να είχε λίγο μπάσο. 3)Camera button 4)Stereo speakers 4)Αδιάβροχο 5)Led notification(Αν και είναι αδύναμο) 6)Δυνατό Cpu+Gpu 7))Ικανοποιητικό μέγεθος Ram+Rom 8)Super slow motion 1080p 7)Ελαφρύ UI 8)Οθόνη που υποστηρίζει HDR 9)Καλό software support χωρίς bugs με συχνά security patches και Android versions 10)Αυτονομία μέτρια προς καλή.Σωστή διαχείριση ενέργειας,σαν να έχει μπαταρία 3.000 mAh. Το Gps πιάνει γρήγορα,σήμα δικτύου normal.Γρήγορο στα πάντα. Αρνητικά: 1)Δεν έχει OIS 2)On screen buttons(Μπορείς να τα βγάλεις με την εφαρμογή FLUID NG) 3)Μεγάλα bezels και χωρίς καμπύλες με γωνίες που ενοχλούν στις τσέπες και ως design 4)Δεν παίρνει Gcam 5)Σχετικά αδύναμο Wi-Fi 6)Στην φωτογραφία υπάρχει παραμόρφωση στις άκρες η στο κέντρο. Επίσης υπάρχουν συσκευές με πρόβλημα στο Wi-Fi ή στην οθόνη,προβλήματα που η Sony δεν τα αποδέχεται. Φωτογραφία αρκετά καλή,την νύχτα παίζεις με manual settings για καλά αποτελέσματα,δεν είναι Samsung που απλά τραβάς στο auto.Βίντεο πολύ καλό. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από AntiCambeR
georgerapp Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Οχι με τίποτα στο δικο μου, είναι λευκή,σε σύγκριση με άλλα πάντα μιλάω. Εχω μια ελαφρά αχρωματοψία που το καταλαβα οταν μικρος πηγα να βγάλω διπλωμα αλλα οχι τιποτα το σπουδαίο. Οποτε νομιζω οτι δεν ειναι κιτρινοπρασινη με τίποτα. Ειδικά σε φουλ φωτεινότητα άσπρη καθαρά. Το πανελ σου μαλλον δεν εγινε σωστο καλιμπράρισμα. Εαν είναι εμφανής εύκολα ισως σε κάποιο σέρβις να βρεις άκρη. SERVICE-SONY.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα