Προς το περιεχόμενο

XZ1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250 ευρώ
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Viber και γενικά browse σε σελίδες με αθλητικά νέα κλπ.
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5-5.5 ίντσες ίσως και πιο πάνω με μικρά περιθώρια απλά να μην ξεφεύγει πάνω από 146-149 χιλιοστά
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Τίποτα το ιδιαίτερο
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Όχι ιδιαίτερα
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; όχι ιδιαίτερα
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο

Καλημέρα σε όλους! Για λογαριασμό φίλου ψάχνουμε ένα κινητό με τα παραπάνω χαρακτηριστικά και βρήκαμε το ΧΖ1 που είναι σε προσφορά στα 230 ευρώ, αξίζει η αγορά του;; Του έχει κάτσει πολύ καλά στο μάτι λόγο του ότι είναι Sony μιας και της έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια και επειδή τον έχει βγάλει ασπροπρόσωπο σε ότι έχει πάρει(διάρκεια πχ 2 χρόνια και παραπάνω). Σας ευχαριστώ!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγο η μπαταρία μου κάθεται κάπως.

Αν είχε επιλογή για έξω θα σου έλεγα το Xiaomi Mi 8 SE.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξίζει. 

Παίρνεις κινητάρα με snapdragon 835 αν δεν κάνω λάθος, με φοβερή κάμερα και premium κατασκευή στα 230. 

Ξεκάθαρα αξίζει. 

(Έχει και android 9 ήδη νομίζω) 

Εγώ θα το έπαιρνα αν δεν είχε αυτά τα bezels :P 

Επεξ/σία από HateMe
  • Like 3
Δημοσ.

το πηρα πριν λιγες μερες στα 240 μεταχ με 1 χρονο εγγύηση ακομα οποτε καταλαβαινεις οτι την πατησα!!!!!!δε περιμενα να ξανασεντραριστει.

ειναι ο ορισμος του γρηγορου τηλεφωνου σε φαση εντυπωσιασμου,ηχος οθονη top και οι καμερες δεν ειναι τελικα καθολου πισω απο τον κορυφαιο ανταγωνισμο με το manual εαν σκαμπαζεις να περνεις αποτελεσματα κορυφαια.

ειναι ευκολοδουλευτη με το ενα χερι διοτι ειναι πολυ λεπτο και ασχετα το ανω περιθωριο το δαχτυλο φθανει στις ανω γωνιες της οθονης.

ειναι premium στην αισθηση και στην εμφανιση (σε μαυρο),μοιαζει με συσκευη και οχι με digitizer για αυτο και το ηθελα.

απο αυτονομια ενω το φοβομουν δεν ζεσταινεται στην χρηση σου και μου απο οτι ειπες,συσκευη που δε ζεσταινετε δεν χανει μπαταρια,με αποτελεσμα μερα ανετα και με το battery care το βαζεις βραδυ στην μπριζα και αυτο θα φορτισει 100 λιγο πριν το ξυπνητηρι εαν βαζεις,εαν οχι θα μαθει απο το ποτε το πιανεις στα χερια το πρωι και θα κανει το αντιστοιχο.

ο snap 835 με την rom τις συσκευης κανουν αυτη την τρομακτικα στα χαρτια μικρη μπαταρια να φαινεται πολυ μεγαλυτερη.

υ.γ εδω θα σε στεναχωρησω αλλα το θεωρω υποχρεωση προς εναν αγνωστο μεν φιλο δεν.

οταν κλεινω και ανοιγω το wifi στο σπιτι καμια φορα δεν επανασυνδεετε,με αποτελεσμα να βαζω αεροπλανο mode και ξανα πισω και τοτε πατοντας το κανει την συνδεση.

ηταν ενα θεμα στις αρχες και αυτη τη στιγμη κανενας στο myphone που εχει νημα εκει η συκευη δεν του το κανει.

δε με ανοχλει πολυ διοτι δεν ειναι τα δεδομενα που να σε βρει εξω οταν τα θες η δεν αποσυνδεετε μονο του,δηλαδη εαν εχεις μονιμα ανοιχτο wifi δε θα σε κρεμασει με αποσυνδεση.

μοναχα αυτο......εισαι κλειστος πας να μπεις τρως ακυρο (σπανια) τοτε μπαινεις aeroplane βγαινεις και πατας και μπαινει.

αν θα την προτεινα;

η συσκευη δολοφονείτε αυτη την στιγμη,τα sony δε νιωθουν απο τον χρονο δεν βαραινουν ειναι ios του android,οποτε ναι την προτεινω.

ειναι και η τελευταια  sony σε εμφανιση συσκευη και οχι samsung alike.

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Λίγο η μπαταρία μου κάθεται κάπως.

Αν είχε επιλογή για έξω θα σου έλεγα το Xiaomi Mi 8 SE.

Δυστυχώς το βιάζεται είναι η αλήθεια γιατί είναι με δανεικό τώρα καμιά βδομάδα!! Η μπαταρία δεν νομίζω να έχει πολύ θέμα γιατί είναι σε γραφείο η δουλειά του και μετά σπίτι δουλεύει με υπολογιστή μόνο!

4 λεπτά πριν, HateMe είπε

Αξίζει. 

Παίρνεις κινητάρα με snapdragon 835 αν δεν κάνω λάθος, με φοβερή κάμερα και premium κατασκευή στα 230. 

Ξεκάθαρα αξίζει. 

(Έχει και android 9 ήδη νομίζω) 

Εγώ θα το έπαιρνα αν δεν είχε αυτά τα bezels :P 

Αυτό το είπα και εγώ να ορμίσει! Και εμένα μου κάθονται κάπως αλλά όπως το είδε και με τα μάτια του δεν τον ενοχλεί σε κάτι οπότε.... 

2 λεπτά πριν, georgerapp είπε

το πηρα πριν λιγες μερες στα 240 μεταχ με 1 χρονο εγγύηση ακομα οποτε καταλαβαινεις οτι την πατησα!!!!!!δε περιμενα να ξανασεντραριστει.

ειναι ο ορισμος του γρηγορου τηλεφωνου σε φαση εντυπωσιασμου,ηχος οθονη top και οι καμερες δεν ειναι τελικα καθολου πισω απο τον κορυφαιο ανταγωνισμο με το manual εαν σκαμπαζεις να περνεις αποτελεσματα κορυφαια.

ειναι ευκολοδουλευτη με το ενα χερι διοτι ειναι πολυ λεπτο και ασχετα το ανω περιθωριο το δαχτυλο φθανει στις ανω γωνιες της οθονης.

ειναι premium στην αισθηση και στην εμφανιση (σε μαυρο),μοιαζει με συσκευη και οχι με digitizer για αυτο και το ηθελα.

απο αυτονομια ενω το φοβομουν δεν ζεσταινεται στην χρηση σου και μου απο οτι ειπες,συσκευη που δε ζεσταινετε δεν χανει μπαταρια,με αποτελεσμα μερα ανετα και με το battery care το βαζεις βραδυ στην μπριζα και αυτο θα φορτισει 100 λιγο πριν το ξυπνητηρι εαν βαζεις,εαν οχι θα μαθει απο το ποτε το πιανεις στα χερια το πρωι και θα κανει το αντιστοιχο.

ο snap 835 με την rom τις συσκευης κανουν αυτη την τρομακτικα στα χαρτια μικρη μπαταρια να φαινεται πολυ μεγαλυτερη.

υ.γ εδω θα σε στεναχωρησω αλλα το θεωρω υποχρεωση προς εναν αγνωστο μεν φιλο δεν.

οταν κλεινω και ανοιγω το wifi στο σπιτι καμια φορα δεν επανασυνδεετε,με αποτελεσμα να βαζω αεροπλανο mode και ξανα πισω και τοτε πατοντας το κανει την συνδεση.

ηταν ενα θεμα στις αρχες και αυτη τη στιγμη κανενας στο myphone που εχει νημα εκει η συκευη δεν του το κανει.

δε με ανοχλει πολυ διοτι δεν ειναι τα δεδομενα που να σε βρει εξω οταν τα θες η δεν αποσυνδεετε μονο του,δηλαδη εαν εχεις μονιμα ανοιχτο wifi δε θα σε κρεμασει με αποσυνδεση.

μοναχα αυτο......εισαι κλειστος πας να μπεις τρως ακυρο (σπανια) τοτε μπαινεις aeroplane βγαινεις και πατας και μπαινει.

αν θα την προτεινα;

η συσκευη δολοφονείτε αυτη την στιγμη,τα sony δε νιωθουν απο τον χρονο δεν βαραινουν ειναι ios του android,οποτε ναι την προτεινω.

ειναι και η τελευταια  sony σε εμφανιση συσκευη και οχι samsung alike.

Τι να πω; Τα είπες όλα εσύ σε λίγες σειρές... Οπότε αύριο το πρωί μάλλον θα έχουμε την αγορά του!!!

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!!!

• Like 2
Δημοσ.

και εγω σε συνεργειο δουλευω οποτε εχω μπριζα κοντα και παντα τα κινητα τα καρφωνα οποτε μου ερχοταν και επαιζα αναμεσα στο 40 και 90 τα εκατό με αποτελεσμα να μη χαλασω μπαταρια,ενα galaxy s3 και ενα z5c ακομα χανουν ποσοστο οπως χανανε εξ αρχης.

επισης εαν δουλευει με την συσκευη (γραφειο) θα τον βολεψει γιατι σου ξανα λεω ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ειναι κοπιδι πως να το πω!

one plus και βαλε σε επιδοσεις!

μοναχα το θεμα μου να μη του παρουσιαστει και να του παει νερακι σε ολα. 

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, georgerapp είπε

και εγω σε συνεργειο δουλευω οποτε εχω μπριζα κοντα και παντα τα κινητα τα καρφωνα οποτε μου ερχοταν και επαιζα αναμεσα στο 40 και 90 τα εκατό με αποτελεσμα να μη χαλασω μπαταρια,ενα galaxy s3 και ενα z5c ακομα χανουν ποσοστο οπως χανανε εξ αρχης.

επισης εαν δουλευει με την συσκευη (γραφειο) θα τον βολεψει γιατι σου ξανα λεω ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ειναι κοπιδι πως να το πω!

https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-XZ1/Wi-Fi-problems-after-lasteast-update-47-1-a-12-119-not-fixed/td-p/1295522
Τέτοιο θέμα έχεις κ εσύ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι τέτοιο αλλα χωρις να μου κόβει την σύνδεση.

Θα πρέπει να κλείσω το wifi και εάν ξαναπροσπαθήσω να μπω τοτε δεν μπαίνει στο router.

Δηλαδη εαν ειμαι μεσα δε φοβαμαι οτι θα βγει μονο του και θα χασω ειδοποίηση.

Όπως ανέφερα το λύνω με airplane mode.

Όχι πάντα,οποτε του την βαρεσει.

Επεξ/σία από georgerapp
Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgerapp είπε

Μακάρι να του πάνε όπως λες όλα καλά και με την μπαταρία εντάξει μωρέ τα συνηθίσαμε πλέον λίγο πολύ! Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι!!!

• Like 1
Δημοσ.

To αγορασα και εγω δεν το εχω ανοιξει ακομα, εφαγα μια ξενερα με το βυσμα του καλωδιου φορτισης, δεν ταιριαζουν τα καλωδια του Huawei, υπαρχει καποιος ανταπτορας που να βολεψει η θα πρεπει να αγορασω 2-3 καλωδια για να βολευτω?

Δημοσ.

Ναι αλλα τα καλωδια που ειχα για φορτιση ηταν της Huawei και ειχα ενα στη δουλεια,ενα στο κρεβατι, στο σαλονι κτλ.

Δημοσ.

Οποτε θα φτιάξεις μια αντίστοιχη προίκα με type c,μη πάρεις ανταπτορες δε λεει για τα κωλοκαλωδια να έχεις αλλα,αυτοι παίζουν φτιάχνουν έξτρα βάρος στο σημειο της θύρας κ γενικα δε τους θέλω.

Και προς θεου οχι με ανταπτορα στο αμάξι με τους κραδασμούς.

Ο αδελφός μου ετσι (αμαξι) χαλασε την θύρα στο κινητό του.

Παρε απο κανενα ebay ωραία καλώδια πλεχτα στα σχοινια που μοιάζουν που δεν τσαλακώνουν και ειναι οτι πρέπει.

Αναγκαστικά θα το έκανες αυτό,πλεον ολα με type c βγαίνουν.

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, ξεθάβω το νήμα για να ρωτήσω κάτι. Έχω το τηλέφωνο τώρα σχεδόν ένα μήνα, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το μόνο που δε με τρελαίνει είναι το άσπρο της οθόνης που έχει μια απόχρωση κίτρινο πράσινη.

Έχω προσπαθήσει να τη ρυθμίσω από το White balance αλλά είναι αδύνατο να ρυθμιστεί σωστά. Όταν δουλεύεις το τηλέφωνο δεν είναι πολύ εμφανές, βλέπεις όμως τη μεγάλη διαφορά όταν το βάλεις δίπλα δίπλα σε άλλη οθόνη. 

Δεν καταλαβαίνω, αυτό είναι μειονέκτημα του πάνελ που φοράει ή είναι θέμα ρύθμισης του λειτουργικού; Μπορεί τέλος πάντων να ρυθμιστεί σωστά; 

Επεξ/σία από planetman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, planetman είπε

Παιδιά, ξεθάβω το νήμα για να ρωτήσω κάτι. Έχω το τηλέφωνο τώρα σχεδόν ένα μήνα, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το μόνο που δε με τρελαίνει είναι το άσπρο της οθόνης που έχει μια απόχρωση κίτρινο πράσινη.

Έχω προσπαθήσει να τη ρυθμίσω από το White balance αλλά είναι αδύνατο να ρυθμιστεί σωστά. Όταν δουλεύεις το τηλέφωνο δεν είναι πολύ εμφανές, βλέπεις όμως τη μεγάλη διαφορά όταν το βάλεις δίπλα δίπλα σε άλλη οθόνη. 

Δεν καταλαβαίνω, αυτό είναι μειονέκτημα του πάνελ που φοράει ή είναι θέμα ρύθμισης του λειτουργικού; Μπορεί τέλος πάντων να ρυθμιστεί σωστά; 

Αν θες καθαρότερο λευκό ρύθμισε το WB σε ψυχρό.Εχει διαφορά απο το θερμό η το τυπικό που κιτρινίζει.Η βάλ'το σε προσαρμογή και ρύθμισέ το μέχρι να βλέπεις όσο το δυνατόν καθαρότερο λευκό.Ομως σε ψυχρό χάνεις σε άλλα χρώματα,κόκκινο και πράσινο που είναι χρήσιμα για εικόνα και βίντεο.

Την γκάμα χρωμάτων και αντίθεση την έχω σε τυπική λειτουργία.Στην ζωντανή τα δείχνει πολύ έντονα,ειδικά το μπλέ και στην επαγγελματική ξεθωριασμένα.

Υποθέτω οτι θες καθαρό λευκό για browsing.

Εγώ είμαι ικανοποιημένος απο την οθόνη του.

Το έχω 4+ μήνες,οτι απορία έχεις μπορείς να ρωτήσεις.

Επεξ/σία από AntiCambeR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...