kaliakman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Το είχα δοκιμάσει το καλοκαίρι που ήμουν εξωτερικό. Μου έκοβε αρκετή ταχύτητα αντίθετα με το ExpressVPN που έκοβε ελάχιστα. Βέβαια εκεί 4 μήνες είχαν όσο το lifetime εδώ οπότε αν δεν βγει καμία καλή προσφορά στο express τις bf/cm θα το παρω. Ευχαριστώ TS.
rofl Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, andreasece είπε Όχι ναι. αν εχεις την εφαρμογη του desktop εννοειται οτι πιανει και τον browser και τα παντα.... to extension aφορα μονο τον browser, Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από rofl
filipN Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οποιαδήποτε εφαρμογή VPN κι αν χρησιμοποιείς, ο browser συνδέεται στο διαδίκτυο μέσω αυτής και φαίνεται η δική της IP. Προσοχή, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα φαίνεται η Local IP αν δεν έχεις κάνει τις ανάλογες ρυθμίσεις στους περισσότερους browsers, δεν χρειάζονται ρύθμιση όλοι. Ο Pale Moon πχ δεν χρειάζεται πρόσθετη ρύθμιση, ο "original" Firefox χρειάζεται. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από filipN
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, filipN είπε Οποιαδήποτε εφαρμογή VPN κι αν χρησιμοποιείς, ο browser συνδέεται στο διαδίκτυο μέσω αυτής και φαίνεται η δική της IP. Προσοχή, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα φαίνεται η Local IP αν δεν έχεις κάνει τις ανάλογες ρυθμίσεις στους περισσότερους browsers, δεν χρειάζονται όλοι. Ο Pale Moon πχ δεν χρειάζεται πρόσθετη ρύθμιση, ο "original" Firefox χρειάζεται. Μπορεις να το εξηγησεις περαιτερω...
Q-Taxys Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Salvation81 είπε Για να καταλαβω καθως τελευταια βλεπω πολλους που ψαχνουν για VPN, το κανετε επειδη φοβαστε μην σας πιασει κανεις επειδη κατεβαζετε torrent η για ασχετους λογους γενικα; Γιατι για σερφαρισμα πχ υπαρχει το TOR που κανει μια χαρα την δουλεια του οποτε μενει ειτε κατεβασμα ειτε προσφορες πχ που ισχυουν σε αλλη χωρα. Για ατομα που μενουν εξωτερικο θα το καταλαβαινα, για Ελλαδα ακομα δεν μπορω να σκεφτω εναν σοβαρο λογο οποτε ειπα να ρωτησω. Σχετικό είναι. Για κάποιους ίσως είναι για ανοίγει σελίδες που πλέον δεν παίζουν στην Ελλάδα. Για άλλους η ασφάλεια. Για τρίτους κάποιες geolocked υπηρεσίες. Tor και VPN φαινομενικά μοιάζουν, αλλά έχουν διαφορές μεταξύ τους ως υπηρεσίες. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από Q-Taxys
nyne Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια το κουπονι για την εκπτωση που το βαζω(μεσω stacksocial για τα 3 χρονια)? Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από nyne
Nidis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Κ εγω πήρα την προσφορά για τα 3 χρόνια! Απο ταχύτητα καλά φαινεται να πηγαίνει!!
BringMe2Life Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nyne είπε Παιδια το κουπονι για την εκπτωση που το βαζω(μεσω stacksocial για τα 3 χρονια)? Πήγαινε στο καλάθι αγορών και πάνω από το checkout έχει την επιλογή enter coupon. Εκεί βάλε τον κωδικό VPNSAVE20! Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από BringMe2Life 1
Nightfall_2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 εγώ πάντως και με τον edge δοκίμασα και με chrome, πεδίο για code δεν βρήκα!!!!!!
paiktaras69 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, Nightfall_2003 είπε εγώ πάντως και με τον edge δοκίμασα και με chrome, πεδίο για code δεν βρήκα!!!!!! στο check out εχει επάνω πεδίο promo code , το τσέκαρα με chrome 1
sangelos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Nightfall_2003 είπε εγώ πάντως και με τον edge δοκίμασα και με chrome, πεδίο για code δεν βρήκα!!!!!! Δες το screenshot Spoiler Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από sangelos 1
BringMe2Life Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, sangelos είπε Δες το screenshot Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Το χειροποίητο βελάκι τα σπάει!
johnyboy Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) σε l2pt παίζει? πήρα για 3 χρόνια με 17 ευρω, τσαμπα. υγ το windflix δεν παίζει, βλέπει ότι έχεις vpn Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από johnyboy
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Σε εμενα το netflix παιζει κανονικα απλως ειναι αργο και η ποιοτητα της εικονας επιεικως μετρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις