Προς το περιεχόμενο

Windscribe VPN: Lifetime Pro Subscription

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ με default ρυθμίσεις δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με την ταχύτητα, στην χειρότερη έχω δει 30 σε 50άρα γραμμή.

Στους πιο πολλούς servers είναι στα 40.

Τώρα αν χάνει γενικά 10mbps σε οποιαδήποτε γραμμή τότε είναι πρόβλημα..

• Απαντ. 273
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε πρόχειρη δοκιμή downloading από nvidia.com και από ftp.ntua.gr, σε vdsl 50 πήρα κάτω από το 10% της μάξιμουμ (και σταθερής vdsl 50) ταχύτητας. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλες υπηρεσίες vpn τέτοια πτώση ταχύτητας, αλλά στο συγκεκριμένο vpn είναι λίγο απογοητευτικό. Παίζει με αμερικάνικο netflix, αλλά συνήθως όχι σε 1080. Σε λίγες δοκιμές με 1080 περιεχόμενο, που και που κάνει buffering. Αν δεν ήταν έτσι αργό και παλιότερα, μάλλον μπούκωσε από τους νέους χρήστες της προσφοράς! Συνοπτικά: είναι φτηνό, παίζει netflix, αλλά είναι αργό.

Επεξ/σία από dess
Δημοσ.

Σε τεστ με το server windflix ειδα απο 1.7 εως 7.4 (100mb γραμμη).Σε ακυρο αμερικανικο(dalas) ειδα απο 1.8 εως 2.4  .

Δημοσ.

Κατεβάστε κάποιο μεγάλο αρχείο σε ώρα αιχμής, για να καταλάβετε σε πραγματικές συνθήκες τι γίνεται. Τα dsl speed test δεν είναι πάντα αξιόπιστα.

1 ώρα πριν, Spasarxidas είπε

Κατέβασε ένα αρχείο από server που δίνει φουλ ταχύτητα και άσε τα speedtests.Ειναι της πλάκας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι και με 3.5 ΜΒ  στην 50αρα το lifetime με 30$ σε χαλαει....

και μην κατεβαζετε torrent με vpn και τους τρωτε πορους αδικα...

ευτυχως ακομα ελλαδα δεν χρειαζομαστε, μονο για browsing χρειαζεται.

οταν χρειαστει, οποιος θελει torrents ιδανικα κοιταει seedbox, η αλλα vpn σε αλλο κοστος.

--------------------------

anyway για anonymity οποια χωρα και να βαλετε δεν εχει σημασια αρκει να χει καλη ταχυτητα.

προφανως κανενα vpn δεν παρεχει ταχυτητες τερμα download σε ολο τoν κοσμο, και δεν χρειαζεται κιολας.

οποιος θελει να κατεβαζει τερμα απο ολες τις χωρες δεν  ξερει τι ειναι και που χρησιμευει το vpn.

επισης for reference 75% της κανονικης μας θεωρειται πολυ καλη ταχυτητα  για vpn.

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ αναρωτιέμαι γιατί όσοι έχετε χαμηλές ταχύτητες παίρνετε ως δεδομένο ότι είναι πρόβλημα του vpn provider και όχι του δικού σας ISP.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Dellapple είπε

και γιατι να κανεις download απο vpn ? ελεος δηλαδη 

VPN έχεις για όλο σου το τράφικ όχι μόνο για το Netflix.

Καλύτερα πάντως να συνεχίσουμε αυτή τη κουβέντα εδώ:

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, chocorello είπε

Εγώ αναρωτιέμαι γιατί όσοι έχετε χαμηλές ταχύτητες παίρνετε ως δεδομένο ότι είναι πρόβλημα του vpn provider και όχι του δικού σας ISP.

Γιατί όταν κλείνουμε το vpn πάμε σφαίρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να καταλαβω ο ποιο γρηγορος αναφορας για να μετρησω ειναι γερμανια ; Επισης εχω 2 διαφορετικες IP vdsl cote και forthnet αν ειναι να κινδυνευω με ban δεν αξιζει .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...