BringMe2Life Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, βρήκα αυτήν εδώ την προσφορά. Είναι ασφαλές και αξιόπιστο να την αγοράσω από την συγκεκριμένη σελίδα? Έχει αγοράσει κάποιος από εκεί στο παρελθόν? Και εν τέλει θα πάρω αυτό που θέλω? Αναφέρομαι στην Lifetime αγορά... Και συγκεκριμένα η επίσημη σελίδα του μου δίνει 1 χρόνο με 49 δολάρια. Είναι δυνατόν να πάρω lifetime με 59 δολάρια? Δεν είναι λίγο κουλό? Αλλά αν κρίνεται έμπιστο εννοείται πως θα προχωρήσω σε αγορά. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από BringMe2Life edit 6 15
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, BringMe2Life είπε Καλησπέρα, βρήκα αυτήν εδώ την προσφορά. Είναι ασφαλές και αξιόπιστο να την αγοράσω από την συγκεκριμένη σελίδα? Έχει αγοράσει κάποιος από εκεί στο παρελθόν? Και εν τέλει θα πάρω αυτό που θέλω? Αναφέρομαι στην Lifetime αγορά... Και συγκεκριμένα η επίσημη σελίδα του μου δίνει 1 χρόνο με 49 δολάρια. Είναι δυνατόν να πάρω lifetime με 59 δολάρια? Δεν είναι λίγο κουλό? Αλλά αν κρίνεται έμπιστο εννοείται πως θα προχωρήσω σε αγορά. είναι από τα καλύτερα vpns και έχει τέτοιες ταχύτητες που δεν έχω ξαναδεί. Δεν έχει dns leaks και γενικότερα είναι ό,τι πιο απλό έχω δοκιμάσει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τράβα ένα screenshot της προσφοράς (γιατί λήγει σε τρεις ημερες) και προχώρα στην αγορά μόνο με το paypal. Έτσι ώστε σε περίπτωση που γίνει κάτι να ανοίξεις case στο paypal (να έχεις το screenshot) για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Στη περίπτωση που πουλάνε αέρα, θα στείλεις ένα μνμ στο supprt του windscribe και θα τους εξηγήσεις αυτό και αυτό. Αν σου πει ότι όντως είναι απάτη, τραβάς ένα screenshot και τη συζήτηση με το support και τα στέλνεις όλα στο paypal. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Αλλά μόνο με paypal θα προχωρούσα.
BringMe2Life Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι πως μου ακούγεται κουλό. Αλλά και πάλι σκέφτομαι ότι είναι μια πάρα πολύ καλή προσφορά και μάλλον θα προχωρήσω σε αγορά. Περιμένοντας όμως και άλλες γνώμες από τα παιδιά. Επίσης βρήκα στο support της windscribe πως δεν πουλάνε οι ίδιοι lifetime account όμως πουλάνε μέσω τρίτων. Δείτε ss Στο StackSocial λοιπόν με παραπέμπει η επίσημη σελίδα της windscribe για να αγοράσω lifetime account. Και έχει ακριβώς την ίδια προσφορά με την παραπάνω που είχα δημοσιεύσει. Τι λέτε λοιπόν παίδες? Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από BringMe2Life
KiriosD Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Αγόρασε το καλύτερα από stacksocial , το ίδιο μαγαζί πρέπει να έιναι και τα δύο αλλά απο στακσοσιαλ το έχει πάρει πολύς κόσμος. Η τιμή ισχύει και έχει αναφερθεί πως εφόσον έχει φτάσει τους 8(?) εκατομύρια χρήστες σύντομα θα σταματήσει η πώληση του λιφετιμε πακέτου, ή θα ανέβει η τιμή του
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Ειμαι σε φαση αναζητησης vpn κανοντας 1 μηνα συνδρομη και εχοντας τωρα το nordvpn δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος και ιδιαιτερα στα torrent. Αυτο πως τα παει;
BringMe2Life Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Capt.staros είπε Ειμαι σε φαση αναζητησης vpn κανοντας 1 μηνα συνδρομη και εχοντας τωρα το nordvpn δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος και ιδιαιτερα στα torrent. Αυτο πως τα παει; Έχω την δωρεάν έκδοση και πάει μπάλα. Το μόνο αρνητικό είναι τα 10 gb γιαυτό ψάχνομαι για pro. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από BringMe2Life
Tsino Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Είναι οκ εγω αγόρασα την συνδρομη για 3 χρόνια απο εκει. ολα καλα πηγανε
yansta Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 ΕΙδα κι αλλα vpn με lifetime subscription στο συγκεκριμένο site. Και μάλιστα φθηνότερα! Γνωρίζει κανείς αν αξίζουν? Παράδειγμα αυτό με 20 USD https://deals.sharewareonsale.com/sales/vpnsecure-lifetime-subscription-2
alex_man Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, yansta είπε ΕΙδα κι αλλα vpn με lifetime subscription στο συγκεκριμένο site. Και μάλιστα φθηνότερα! Γνωρίζει κανείς αν αξίζουν? Παράδειγμα αυτό με 20 USD https://deals.sharewareonsale.com/sales/vpnsecure-lifetime-subscription-2 Μακριά από "lifetime" vpn κατά τη γνώμη μου, ειδικά άγνωστης προέλευσης. https://www.vpnmentor.com/blog/5-reasons-buying-a-lifetime-vpn-is-the-biggest-mistake-you-can-make/
samniotis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 έχουμε κανένα οδηγό για το συγκεκριμένο vpn για να μπεί σε xiaomi mi router? σκέφτομαι να πάρω την ετήσια με 12$ για πρώτη επαφή 1
Questioner Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, Capt.staros είπε Ειμαι σε φαση αναζητησης vpn κανοντας 1 μηνα συνδρομη και εχοντας τωρα το nordvpn δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος και ιδιαιτερα στα torrent. Αυτο πως τα παει; Έχεις ένα από τα καλύτερα VPN αλλά δεν το έχεις καταλάβει. Ψάξου καλύτερα και θα καταλάβεις. 😛
BringMe2Life Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, samniotis είπε έχουμε κανένα οδηγό για το συγκεκριμένο vpn για να μπεί σε xiaomi mi router? σκέφτομαι να πάρω την ετήσια με 12$ για πρώτη επαφή Εγώ δεν το κατάλαβα.. Γτ να το βάλουμε σε ρούτερ? Δεν είναι αρκετή η εφαρμογή του desktop?
kalampakas. Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 πηρα την ετησια απο stack commercial.ενα χρονο και μετα βλεπουμε... thanks
ougxar Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Το εχω σε προ ηδη ενα χρονο,αξιζει τα λεφτα του
Προτεινόμενες αναρτήσεις