Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπρεπε να περάσει μια εικοσαετία σχεδόν, από τη δημιουργία του και δω, για να ασχοληθούν «σοβαρά» με τα δεδομένα των χρηστών που έχουν στην κατοχή τους. Χρειάστηκαν, μία εμπλοκή εταιρίας δημοσκόπησης, και ένα fakeNews για εμπλοκή κάποιας χώρας στις Αμερικανικές εκλογές ώστε να «βάλει χέρια-πόδια»  η ομοσπονδιακή ασφάλεια των ΗΠΑ (CIA, FBI και δε συμμαζεύεται ) στη «δημοκρατία» των social :-)

2 ώρες πριν, stefanos_th είπε

εχεις καταλαβει οτι σε λιγο εμεις που δεν εχουμε θα θεωρουμαστε περιθωριο ?

δεν θα μπορεις να βρεις δουλεια αν δεν εχεις ενα " κανονικο " προφιλ .

Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά νομίζω πως όποιος ψάχνει μέσα από κάθε facebook να βρει δουλειά, είναι ήδη περιθωριοποιημένος. Δουλειά του ποδαριού, ίιιισως να βρεθεί. 

Δημοσ.

Πας να ανεβασεις κανα πινακα του Μοντιλιανι με λιγο βυζακι και η τεχνητη νοημοσυνη το θεωρει σπαμ!Νοημοσυνη ελληνα χρυσαυγιτη δηλ

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Arkin είπε

Aμα ειναι τρελη η αλλη.

γι αυτό δεν πρέπει να της κάνεις καλό sex για να μην κολλάει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stefanos_th είπε

μεσα στο δισεκατομηριο εσβησαν οσους λογαριαρμους λεγαν οτι η μακεδονια ειναι ελληνικη και οτι ο κατσιφας ειναι ηρωας .

Η εταιρεία δήλωσε επίσης ότι αφαίρεσε 2,1 δισ. στοιχεία spam την ίδια περίοδο. Παράλληλα, στην έκθεση του, το Facebook επισημαίνει ότι έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στην καταπολέμηση της ρητορικής μίσους, του ρατσισμού και της βίας.

Ρητορική μίσους...... να γράφεις για την χώρα σου

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, suspiria είπε

Πας να ανεβασεις κανα πινακα του Μοντιλιανι με λιγο βυζακι και η τεχνητη νοημοσυνη το θεωρει σπαμ!Νοημοσυνη ελληνα χρυσαυγιτη δηλ

Και άφηναν τα groups Τσιφσα Γκρις κτλπ. 

😃

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Arkin είπε

Aμα ειναι τρελη η αλλη.

Ώστε τρελή εεεεεεεε;;;;; τώρα θα δεις βρε... ζωντανό θα σε κάψω.... παντού βρίσκομαι εγώ... παντοοοοοουυυυυυυυ

Επεξ/σία από Nvidiaman
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nvidiaman είπε

Ώστε τρελλή εεεεεεεε;;;;; τώρα θα δεις βρε... ζωντανό θα σε κάψω.... παντού βρίσκομαι εγώ... παντοοοοοουυυυυυυυυ

XAXAXAXAXAXAXA!!!! Ξύπνησα ρε το παιδί με τα γέλια μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε σεις, το πήρατε φαλάγγι περί διπλοτριπλών από γκόμενες κτλ.

Αυτό το ενάμιση δις αναφέρεται σε λογαριασμούς με ύποπτη δραστηριότητα (διαφημιστική κτλ) και όχι στους ψεύτικους γενικά, αυτοί είναι γύρευε πόσοι ακόμα.

Έχω 6 ψεύτικους λογαριασμούς από το 2009, ακόμα εκεί είναι κι ας έχουν για φωτό το μπαρμπαστρουμφ, δε πρόκειται να τους πειράξει αν δεν τεκμηριώνεται κάποια περίεργη δραστηριότητα. Ο μόνος τρόπος να διαγράψει ψεύτικα προφίλ είναι να αρχίσει να ζητάει ταυτότητες για τεκμηρίωση από όλους, πράγμα χλωμό.

Επεξ/σία από PCharon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πω πωωω πως θα το αντεξουν οι fake χρηστες σε εναν τοσο αληθινο κοσμο . Υπαρχουν ενα σωρο Fake λογαριασμοι που ειναι χρονια και σχολιαζουν π.χ.  υπερ κομματων αλλα φυσικα για αυτους τους λογαριασμους τιποτα . Παντως εδω που τα λεμε αν καποιος επεβλεπε τα παντα κ ηταν σωστος τα μμε πρεπει να τα εξαφανισει για τα  τοσο ψεμματα  κ την πλυση εγκεφαλου που κανουν στον κοσμακι .

Επεξ/σία από akishellas1979
Δημοσ.

Ναι σωθήκαμε. Εδώ έχω κάνει εδώ και μήνες και ακόμα ο λογαριασμός στη θέση του.

Δημοσ.

Νομίζω σιγά σιγά ολοκληρώνεται το lifespan του facebook ως social media site (αλλά οχι ως εταιρία). Εχει πέσει θύμα της ίδιας του της επιτυχίας.Πλέον είναι ενας walled garden μικρόκοσμος με ειδήσεις, memes, φωτο ,γκρούπς(φορουμς) κλπ , τα πάντα όλα. Κατάφερε να προσεκλύσει τρομερά ευρή κοινό αλλά έχασε το αίσθημα της κοινότητας που το έκανε πετυχημένο. Προσωπικά παρατηρώ τον ευατό μου να χρησιμοποιώ ολο και περισσότερο το twitter παρακολουθώντας κυρίως ξένα προφίλ. To ινστα επίσης εχει πλάκα, καταλαβαίνω την απήχησή του

Δημοσ.

Τελευταια το facebook εχει ενα ιδιαιτερα συμπαθητικο marketplace το οποιο τσεκαρω γιατι πρωτον βγαζει ονοματεπωνυμα προφιλ απο το 2000 τοσο και προσωπα με φωτο, περιορισμο αν θελω μεχρι 100χλμ αποσταση για χερι χερι συναλλαγες και πολλες φορες κοινους γνωστους.

Παρομοια για εργασια εχουν αρχισει πολλοι να βαζουνε και αναμεσα στα οτιναναι βλεπεις και σοβαρους οποτε μην το πολυ κοροιδευετε αμα ψαχνεστε...

Οπως το λεει ο Ζουκερ-τετοιος...

Αυτά δεν είναι προβλήματα που διορθώνονται, αλλά θέματα στα οποία πρέπει να βελτιώνεσαι διαρκώς.

:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...