i love rock Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δεν είναι περίεργο που τόσο καιρό δεν το έχουν φτιάξει .... Πουλάνε τεχνογνωσία για τα πάντα ... Αυτό δεν γίνεται . Καλά μεχρι να το βρω καθόμουν και αλλαζα dns rastart router .... που να πάει το μυαλό μου
KrisDs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Το θέμα με το Wi-Fi και το USB 3 δεν είναι καινούργιο. Το είχα και σε air του 13. Δεν ξέρω για το Air οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Για τα MacBook Pro όμως που κοστίζουν πλέον τοσα είναι απαράδεκτο όπως και να το κάνουμε.
onelonelystar Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, i love rock είπε ΈΑν το βάλεις αριστερά στην πρώτη θύρα όλα καλά. Αν το βάλεις στην δεύτερη θύρα την από κάτω του δεν έχεις έτσι απλά internet. Έχω πάρει αντάπτορας για να βάζω external drive. το ίδιο έπαθα και εγώ σήμερα! (13" MBP wTB 2017)
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, KrisDs είπε Δεν με απασχολεί αν θα το παραδεχτεί αλλά να το φτιάξει. Είναι απαράδεκτο να κάνει αυξήσεις τιμών να απαιτεί τόσα χρήματα και τα MacBook Pro να είναι μέσα στα προβλήματα. Η τωρινή γενιά είναι αποτυχία 3 χρόνια τώρα και ακόμα να στρώσει. Τώρα αν ο Cook συνεχίσει τα καραγκιοζιλίκια του και στην επόμενη γενιά τότε είναι άξιος της μοίρας του. Ήδη οι παλιοί χρήστες mac την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια για αλλού. Καλό και άγιο το macOS, κι εγώ το προτιμώ από τα Windows, αλλά όταν το hardware χάνει την αξιοπιστία του τι να το κάνω το καλό software? Το να παραδεχτείς κάτι είναι το πρώτο βήμα προς την επιλυση του προβλήματος. Στο λέω για να μη περιμένεις κάτι διαφορετικό από την Apple το 2019-2020. Δυστυχώς και μένα με αποξένωσε με αυτά που κάνει στη σειρά MacBook Pro. Τέλος και από μενα λοιπον, αλλά υπάρχει πολύς κόσμος που έχει λεφτά να διαθέσει γιατι απλά είναι όμορφα μηχανήματα.
i love rock Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Το να παραδεχτείς κάτι είναι το πρώτο βήμα προς την επιλυση του προβλήματος. Στο λέω για να μη περιμένεις κάτι διαφορετικό από την Apple το 2019-2020. Δυστυχώς και μένα με αποξένωσε με αυτά που κάνει στη σειρά MacBook Pro. Τέλος και από μενα λοιπον, αλλά υπάρχει πολύς κόσμος που έχει λεφτά να διαθέσει γιατι απλά είναι όμορφα μηχανήματα. εγώ ο λόγος που πήγα εκεί ήταν το monitor , portability και κάνω επεξεργασία φωτογραφίας και βίντεο . Νομίζω είναι ότι καλύτερο ειδικά όταν το θέλεις για δουλειά , απλά δεν περίμενα κάτι τετοιο απο μια τόσο μεγάλη εταιρεία . Δηλαδή το usb c ?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, i love rock είπε εγώ ο λόγος που πήγα εκεί ήταν το monitor , portability και κάνω επεξεργασία φωτογραφίας και βίντεο . Νομίζω είναι ότι καλύτερο ειδικά όταν το θέλεις για δουλειά , απλά δεν περίμενα κάτι τετοιο απο μια τόσο μεγάλη εταιρεία . Δηλαδή το usb c ? Δεν πήγαινε σε σένα αυτό. Το εννούσα ότι παρά τις 'βλακείες' που κάνει η Apple, υπάρχει κόσμος που θα το αγοράζει μόνο και μόνο για το design/ look. Οπότε η Apple ίσως δεν έχει κίνητρο να αλλάξει τις αποφάσεις της.
i love rock Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 ναι εννοείται οτι οτι χαζομάρες και να κάνουν ο κόσμος θα τα αγοράζει .... Ποιος μπορεί εμένα να μου αποδείξει οτι δεν κολλάνε τα mac ..... μια χαρα κολλάνε .. το βλέπω και στην χρήση τους μιας και τα έχω για δουλειά . απλά δεν εχουν μπλε οθόνες .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα