i love rock Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά καλησπέρα εδω και κανένα δίωρο παρατηρώ ότι δεν έχω internet στο macbook pro ... Παρόλο που συνδέεται στο δίκτυο δεν μπορεί να ανοίξει καμια σελίδα ...Κινητό και windows pc κανονικά έχουν internet .....σε κάποια φάση βγάζω εναν εξωτερικό δίσκο που έχω στην δεύτερη από αριστερα θύρα και βλέπω ότι το internet δουλεύει κανονικά . Για πλάκα ψάχνω στο youtube και βλέπω ότι υπάρχει πρόβλημα κανονικά .... Καλά είναι δυνατόν . 2000 και πανω ευρώ τόσο ακριβό να εχει τέτοιο θέμα .... Αν γνωρίζει κανείς κάτι για το συγκεκριμένο πρόβλημα ας γράψει .... Η πρώτη απ τα αριστερα θύρα παρόλα αυτά δουλεύει κανονικά χωρίς να ρίχνει την γραμμή ...
atheatos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, i love rock είπε Παιδιά καλησπέρα εδω και κανένα δίωρο παρατηρώ ότι δεν έχω internet στο macbook pro ... Παρόλο που συνδέεται στο δίκτυο δεν μπορεί να ανοίξει καμια σελίδα ...Κινητό και windows pc κανονικά έχουν internet .....σε κάποια φάση βγάζω εναν εξωτερικό δίσκο που έχω στην δεύτερη από αριστερα θύρα και βλέπω ότι το internet δουλεύει κανονικά . Για πλάκα ψάχνω στο youtube και βλέπω ότι υπάρχει πρόβλημα κανονικά .... Καλά είναι δυνατόν . 2000 και πανω ευρώ τόσο ακριβό να εχει τέτοιο θέμα .... Αν γνωρίζει κανείς κάτι για το συγκεκριμένο πρόβλημα ας γράψει .... Η πρώτη απ τα αριστερα θύρα παρόλα αυτά δουλεύει κανονικά χωρίς να ρίχνει την γραμμή ... Δοκιμασε με αλλο καλωδιο σκληρού,λιγο καλυτερης ποιοτητας να μην δημιουργει παρεμβολες στην κεραία του wifi.
thodoris20s Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Καλά έχει δίκιο ο άνθρωπος έτσι; 2000 χιλιάρικα μηχάνημα και να προσέχεις πότε θα κάνει παρεμβολές και πότε θα έχεις ίντερνετ. Το 13αρι ή το 15αρι έχεις φίλε;
atheatos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, thodoris20s είπε Καλά έχει δίκιο ο άνθρωπος έτσι; 2000 χιλιάρικα μηχάνημα και να προσέχεις πότε θα κάνει παρεμβολές και πότε θα έχεις ίντερνετ. Το 13αρι ή το 15αρι έχεις φίλε; Θα πρεπει να αλλαξουν θεση στην κεραία αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο οτι ετσι θα λυθεί το προβλημα. Ειναι γενικο το φαινόμενο με το usb 3, απλα στα macbook pro πιο εντονο λογω αλουμινενιας κατασκευής.
i love rock Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, thodoris20s είπε Καλά έχει δίκιο ο άνθρωπος έτσι; 2000 χιλιάρικα μηχάνημα και να προσέχεις πότε θα κάνει παρεμβολές και πότε θα έχεις ίντερνετ. Το 13αρι ή το 15αρι έχεις φίλε; Έχω το 15 του 2018. Αν το βάλεις αριστερά στην πρώτη θύρα όλα καλά. Αν το βάλεις στην δεύτερη θύρα την από κάτω του δεν έχεις έτσι απλά internet. Έχω πάρει αντάπτορας για να βάζω external drive. Πότε δεν περίμενα κάτι τέτοιο απ την Apple 5 ώρες πριν, atheatos είπε Δοκιμασε με αλλο καλωδιο σκληρού,λιγο καλυτερης ποιοτητας να μην δημιουργει παρεμβολες στην κεραία του wifi. Καλύτερο καλώδιο σκληρού. Δηλαδή. Αυτό που μου δίνει η Western digital βάζω. Τι άλλο να βάλω
atheatos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, i love rock είπε Έχω το 15 του 2018. Αν το βάλεις αριστερά στην πρώτη θύρα όλα καλά. Αν το βάλεις στην δεύτερη θύρα την από κάτω του δεν έχεις έτσι απλά internet. Έχω πάρει αντάπτορας για να βάζω external drive. Πότε δεν περίμενα κάτι τέτοιο απ την Apple Καλύτερο καλώδιο σκληρού. Δηλαδή. Αυτό που μου δίνει η Western digital βάζω. Τι άλλο να βάλω Δοκίμασε αλλον ανταπτορα.
i love rock Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 εχω δυο διαφορετικούς και το κάνει και με τους δυο ....
thodoris20s Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Χαχαχαχα. Είναι γελοίο αλλά φαίνεται να δουλεύει με αυτόν τον τρόπο
atheatos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, i love rock είπε εχω δυο διαφορετικούς και το κάνει και με τους δυο .... Tοτε το πας στο επισημο service να το δούνε.
KrisDs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) γιαυτο δεν αλλαξα το 2014 μου κ ουτε προκειται μεχρι την επομενη γενια. Εχει χασει την μπάλα η Apple πλέον μόνο την τιμή κοιτάει να ανεβάζει αντι να διορθωσει τα τόσα θέματα στην τωρινή γενιά. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από KrisDs
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, KrisDs είπε γιαυτο δεν αλλαξα το 2014 μου κ ουτε προκειται μεχρι την επομενη γενια. Εχει χασει την μπάλα η Apple πλέον μόνο την τιμή κοιτάει να ανεβάζει αντι να διορθωσει τα τόσα θέματα στην τωρινή γενιά. Τι σε κάνει να πιστευεις ότι η επόμενη γενιά θα είναι διαφορετική; Πότε παραδέχτηκε η Apple ότι έκανε κάπου λάθος;
KrisDs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν με απασχολεί αν θα το παραδεχτεί αλλά να το φτιάξει. Είναι απαράδεκτο να κάνει αυξήσεις τιμών να απαιτεί τόσα χρήματα και τα MacBook Pro να είναι μέσα στα προβλήματα. Η τωρινή γενιά είναι αποτυχία 3 χρόνια τώρα και ακόμα να στρώσει. Τώρα αν ο Cook συνεχίσει τα καραγκιοζιλίκια του και στην επόμενη γενιά τότε είναι άξιος της μοίρας του. Ήδη οι παλιοί χρήστες mac την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια για αλλού. Καλό και άγιο το macOS, κι εγώ το προτιμώ από τα Windows, αλλά όταν το hardware χάνει την αξιοπιστία του τι να το κάνω το καλό software? Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από KrisDs
SaFiS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Πάρε κανά τέτοιο και δοκίμασε... https://www.skroutz.gr/c/146/diafora-mikrohlektronika.html?keyphrase=φεριτης
i love rock Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, thodoris20s είπε Χαχαχαχα. Είναι γελοίο αλλά φαίνεται να δουλεύει με αυτόν τον τρόπο ναι το είδα και εγώ .... δεν το πίστευα .... τα ατομα ειναι τραγικά . Η πλάκα είναι οτι αυτό το πρόβλημα το έχουν απο το 2016 .... Δεν μπορώ να καταλάβω ότι σε ενα τόσο premium προϊόν επιτρέπουν κατι τετοιο.
CheOnWeb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, KrisDs said: γιαυτο δεν αλλαξα το 2014 μου κ ουτε προκειται μεχρι την επομενη γενια. Εχει χασει την μπάλα η Apple πλέον μόνο την τιμή κοιτάει να ανεβάζει αντι να διορθωσει τα τόσα θέματα στην τωρινή γενιά. Το θέμα με το Wi-Fi και το USB 3 δεν είναι καινούργιο. Το είχα και σε air του 13. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από CheOnWeb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα