Brashida Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα ψάχνω ένα τρόπο να συνδέσω το κινητό Μ με την τηλεοραση.Εχω ένα xiomi redmi 4 και μια τηλεόραση μάρκας toshiba ακριβες μοντέλο δεν γνωριζω.θελω να μου προτείνεται μερικούς budget τρόπους για να το κάνω όλο αυτό.Διαβασα για google chromecast δεν ξέρω όμως αν είναι καλό και σε σχέση με ένα tv box η αν κάνει καλά την δουλειά του.Επισης για ένα καλώδιο mhl δεν είμαι σίγουρος ακριβώς αν έχετε να Μ προτείνεται κάτι καλυτερο.
saruman123 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός του chromecast. Επίσης για να πάρεις καλώδιο MHL πρέπει το κινητό να υποστηρίζει εξοδο MHL tv out το οποίο το συγκεκριμένο δεν το υποστηρίζει όπως και πολλά άλλα εδώ και χρόνια. https://www.pcsteps.gr/232668-τι-είναι-το-google-chromecast-2-πώς-το-χρησιμοποιώ/
Brashida Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Ευχαριστώ θα το κοιτάξω ξανά και τώρα λόγω black friday ελπίζω να το βρω ποιο φθηνά αν τύχει και το βρείτε και εσείς φθηνότερα βάλτε ξανά λινκ να το έχω στα υπόψιν μ.
saruman123 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοίτα εγώ το έχω πάρει από τότε που βγήκε. Τώρα πρόσφατα το πήρε κάποιος(SeNNinhA)από αλυσίδα στα 43€ νομίζω με δύο χρόνια εγγύηση και με τον ευρωπαϊκό αντάπτορα. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
Brashida Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχεις το καινούργιο το 2?? νομίζω έχει βγει νεότερο δεν ξέρω ακριβώς.Θελω να μάθω αν είναι τοσο καλό γιατί διαβάζω αρκετά θετικές κριτικές έχω μια σχετικα παλιά τηλεόραση δεν είναι δικιά μου είναι της γιαγιάς Μ 6-7 χρόνων και σε συνδυασμό με αυτό το κινητό αν δουλεύει κομπλέ χωρίς πολλές συνεχεις αποσυνδέσεις και προβλήματα ίντερνετ έχω σχετικά καλό 24 γραμμή με 9-10 downloas και 1 upload.Εσυ που το έχεις πως ακριβώς το συνδεσες τι χρειάζεται?Επίσης κατι άλλο κάνει για browsing πχ να συνδεθώ facebook instagram να βλέπω ειδοποιήσεις βιντεάκι απο youtube παρακολουθηση twitch livestream και γενικά τέτοιου είδους το θέλω επίσης και για ταινίες από netflix μέσω κινητού όλα αυτά Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από Brashida
georgerapp Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Κανει αναπαραγωγή των συμβατων app οπως youtube netflix και αλλα οπως και μερικα παιχνίδια,επισης κάνει και screen mirroring την εικονα που βλέπεις στο κινητό. Ειναι ταχύτατο σουπερ φορητό το πας οπου θες φθανει να υπαρχει wifi και hdmi θύρα στην tv. Για εμενα ειναι ένα εργαλείο,εαν χαλασει θα παρω άλλο χθες.
saruman123 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Brashida είπε Έχεις το καινούργιο το 2?? νομίζω έχει βγει νεότερο δεν ξέρω ακριβώς.Θελω να μάθω αν είναι τοσο καλό γιατί διαβάζω αρκετά θετικές κριτικές έχω μια σχετικα παλιά τηλεόραση δεν είναι δικιά μου είναι της γιαγιάς Μ 6-7 χρόνων και σε συνδυασμό με αυτό το κινητό αν δουλεύει κομπλέ χωρίς πολλές συνεχεις αποσυνδέσεις και προβλήματα ίντερνετ έχω σχετικά καλό 24 γραμμή με 9-10 downloas και 1 upload.Εσυ που το έχεις πως ακριβώς το συνδεσες τι χρειάζεται?Επίσης κατι άλλο κάνει για browsing πχ να συνδεθώ facebook instagram να βλέπω ειδοποιήσεις βιντεάκι απο youtube παρακολουθηση twitch livestream και γενικά τέτοιου είδους το θέλω επίσης και για ταινίες από netflix μέσω κινητού όλα αυτά Κάνει τα πάντα με οποία εφαρμογή θες και από ταινίες(μέχρι και Online) και παιχνίδια μέσο screen mirroring. Στο Xiaomi που έχεις δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά γιατί ήδη έχει την μετάδοση από τις ρυθμίσεις στην μπάρα ειδοποιήσεων. Σε όλα μου τα Xiaomi έτσι έχω κάνει. Το μόνο που χρειάζεται να κατεβάσεις από το Play store είναι την εφαρμογή του chromecast για να κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις και μετά το σβήνεις. Αρκεί να υπάρχει WiFi και η τηλεόραση(οποιαδήποτε) να έχει μία έξοδο HDMI. Το 2 έχω και δεν χρειάζεται να πάρεις το Ultra γιατί είναι ακριβότερο (95€ νομίζω) και δεν έχω και 4Κ τηλεόραση (αυτό δεν είναι απόλυτο). Το μόνο καλό είναι ότι έχει έξοδο για Ethernet. Στο link που έχω δώσει ποιο πάνω τα λέει αναλυτικά. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
SeNNinhA Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, saruman123 είπε Κοίτα εγώ το έχω πάρει από τότε που βγήκε. Τώρα πρόσφατα το πήρε κάποιος(SeNNinhA)από αλυσίδα στα 43€ νομίζω με δύο χρόνια εγγύηση και με τον ευρωπαϊκό αντάπτορα. Το πηρα, το εβαλα στην TV για τους πιτσιρικαδες και ολα καλα. Πολυ βολικο ειδικα εαν θελεις να κανεις mirroring το τηλεφωνο. Μια αλλη καλη επιλογη ειναι το Xiaomi Mi Box2 που κανει το ιδιο αλλα δεν ειναι τοσο φορητο. Το καλο ομως ειναι οτι ειναι stand alone και δεν χρειαζεσαι καν το κινητο εαν θελεις να χρησιμοποιησεις την TV σαν Smart. Θα αγοραστει προσεχως ως δευτερο 1
gippas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Στις 18/11/2018 στις 10:35 ΠΜ, SeNNinhA είπε Το πηρα, το εβαλα στην TV για τους πιτσιρικαδες και ολα καλα. Πολυ βολικο ειδικα εαν θελεις να κανεις mirroring το τηλεφωνο. Μια αλλη καλη επιλογη ειναι το Xiaomi Mi Box2 που κανει το ιδιο αλλα δεν ειναι τοσο φορητο. Το καλο ομως ειναι οτι ειναι stand alone και δεν χρειαζεσαι καν το κινητο εαν θελεις να χρησιμοποιησεις την TV σαν Smart. Θα αγοραστει προσεχως ως δευτερο Καλορίζικο. Και εγώ έχω Chromecast εδώ και καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Λες πως το Mi Box δεν χρειάζεται κινητό. Ισχύει, αλλά χρειάζεται τηλεχειριστήριο, οπότε το ερώτημα είναι αν θέλει κάποιος να έχει (ένα ακόμα) τηλεχειριστήριο ή το κινητό του που το έχει έτσι και αλλιώς κοντά του. Συν του ότι πολύ πιο εύκολα βρίσκεις αυτό που θες με το πληκτρολόγιο του κινητού απ'ότι με το πληκτρολόγιο στην οθόνη αν χρειάζεται να γράψεις κάτι. Νομίζω πως τα TV Box είναι καλύτερη λύση μόνο αν δεν έχει κινητό κάποιος ή αν θέλει να χρησιμοποιήσει κάποια εφαρμογή, όπως το Amazon Prime που δεν προσφέρει Chromecast. Διαφορετικά Chromecast με τα χίλια 1
SeNNinhA Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, gippas είπε Καλορίζικο. Και εγώ έχω Chromecast εδώ και καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Λες πως το Mi Box δεν χρειάζεται κινητό. Ισχύει, αλλά χρειάζεται τηλεχειριστήριο, οπότε το ερώτημα είναι αν θέλει κάποιος να έχει (ένα ακόμα) τηλεχειριστήριο ή το κινητό του που το έχει έτσι και αλλιώς κοντά του. Συν του ότι πολύ πιο εύκολα βρίσκεις αυτό που θες με το πληκτρολόγιο του κινητού απ'ότι με το πληκτρολόγιο στην οθόνη αν χρειάζεται να γράψεις κάτι. Νομίζω πως τα TV Box είναι καλύτερη λύση μόνο αν δεν έχει κινητό κάποιος ή αν θέλει να χρησιμοποιήσει κάποια εφαρμογή, όπως το Amazon Prime που δεν προσφέρει Chromecast. Διαφορετικά Chromecast με τα χίλια Με ενα απλο mini bluetooth keyboard εισαι καλυμενος για τα παντα. Screen mirroring ουτως ή αλλως μπορεις να κάνεις και στο Mi Box. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από SeNNinhA
tsiro7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Με mirroring θα παίξει το nova go? Το έχει δοκιμάσει κανείς?
SeNNinhA Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Με mirroring θα παίξει το nova go? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Γιατι να μην παιξει. Με mirroring οτι παιζει τι κινητο παιζει και η TV. Δεν εχει σχεση με την εφαρμογη. Δεν χρειαζεται να ειναι συμβατη. 1
saruman123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, tsiro7 είπε Με mirroring θα παίξει το nova go? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Όλα τα κάνει και συμφέρει. 1 1
SeNNinhA Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Cromecast 2 στα 38€ απο e-shop!! Δυσκολα θα παιξει χαμηλότερα. Τσιμπήστε το 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα