Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dantε είπε

Παει.Δες το μετα απο λιγους μηνες πως θα ειναι.

Αρα εσυ προτεινεις να ανοιχτει καινουργιο λαπτοπ και να χαθει εγγυηση?Ωραιος...

εγω δε θελω throttle. αν το λαπτοπ αντι να ζησει 5 χρονια ζησει 4 ειμαι μια χαρα χαρουμενος

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, marmarinos2006 είπε

Σίγουρα εκθεσιακό, σίγουρα δουλεμένο 12 ώρες minimum τους τελευταίους 3-4 μήνες και σίγουρα με εγγύηση......... public, όλα αυτά τα μαγαζιά βρίσκουν ευκαιρία να διώξουν τα εκθεσιακά. Τέτοια εποχή είναι σαν να παίρνεις γυναίκα παρθένα μετά από παρθενοραφή. 

Στο cosmos το μεσημέρι μπροστά μου πήραν 2 και το δικό μου 3.  Το παιδί μου είπε έχει άλλα 4 σφραγισμένα. Απλά θέλουν τον κόσμο να πάει στα καταστήματα μήπως και πάρει κάτι άλλο..πχ ποντίκι, τσάντα...η έξτρα ασφάλεια κόστιζε 120 ευρώ με 20% έκπτωση...

Καμιά καλή τσάντα έχουμε να προτείνουμε?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, bonepeeler είπε

Ψαχτειτε γιατι παιζουν σφραγισμενα κι ας γραφουν εκθεσιακα. Σημερα αγορασα το HP OMEN X 17, 7820HK, 16GB μνημη, 256GB SSD και 1ΤΒ κανονικο σκληρο και καρτα γραφικων GTX 1080 με 1300 ευρω. Σφραγισμενο. Πουθενα δεν εχει παιξει τετοια τιμη για laptop με αυτην την καρτα γραφικων κι ας ειναι λιγο παλαιοτερος ο επεξεργαστης. Ουτε σε μεταχειρισμενο.

Ψαχτειτε γιατι κελεπουρια παιζουν.

το τσεκαρα πλαισιο οντως το εχει 1299 ευρω αλλα ειναι εξαντλημενο. πρεπει να ειχαν ελαχιστα κομματια. μιλαμε για τρελη τιμη για 17αρι λαπτοπ με 1080 και 120hz οθονη.καλοδουλευτο φιλε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, sakks80 είπε

το τσεκαρα πλαισιο οντως το εχει 1299 ευρω αλλα ειναι εξαντλημενο. πρεπει να ειχαν ελαχιστα κομματια. μιλαμε για τρελη τιμη για 17αρι λαπτοπ με 1080 και 120hz οθονη.καλοδουλευτο φιλε.

επαιζε 2000 απο εξω οποτε οχι τρελη τιμη αλλα τιμη που ποτε δεν θα ξαναβρει καποιος ,και το λεω ως ατομο που ασχολουμε με gaming και εχω gaming laptop

Επεξ/σία από forgotten
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, forgotten είπε

επαιζε 20000 απο εξω οποτε οχι τρελη τιμη αλλα τιμη που ποτε δεν θα ξαναβρει καποιος ,και το λεω ως ατομο που ασχολουμε με gaming και εχω gaming laptop

2000 παιζει εξω. 700 ευρω κατω το λες τρελη τιμη. αλλο ενα λαπτοπ παιρνεις με 700 ευρω.

Δημοσ.

Μιας και αναφέρθηκαν 2 από τις επιλογές που κοιτάζω αυτή τη στιγμή, μεταξύ των 

1. https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/189166-acer-nitro-5-an515-51-78g1-i7-7700hq/8gb/1tb%26128gb/4gb#homepage-%23tab4

2.https://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comlen00829/laptop-lenovo-legion-y520-15ikbn-15-6-1920x1080-i7-7700hq8gb256gbgtx-1050-4gbdosblack

Αξίζει το Acer λόγω της Ti έναντι της απλής 1050;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, bonepeeler είπε

Ψαχτειτε γιατι παιζουν σφραγισμενα κι ας γραφουν εκθεσιακα. Σημερα αγορασα το HP OMEN X 17, 7820HK, 16GB μνημη, 256GB SSD και 1ΤΒ κανονικο σκληρο και καρτα γραφικων GTX 1080 με 1300 ευρω. Σφραγισμενο. Πουθενα δεν εχει παιξει τετοια τιμη για laptop με αυτην την καρτα γραφικων κι ας ειναι λιγο παλαιοτερος ο επεξεργαστης. Ουτε σε μεταχειρισμενο.

Ψαχτειτε γιατι κελεπουρια παιζουν.

Φίλε από ποιο κατάστημα το πήρες ? Και 3γω το ίδιο πήρα αλλά εκθεσιακό όπως έγραφε και στην προσφορά !

Δημοσ.
9 ώρες πριν, j0hnn1e είπε

Μιας και αναφέρθηκαν 2 από τις επιλογές που κοιτάζω αυτή τη στιγμή, μεταξύ των 

1. https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/189166-acer-nitro-5-an515-51-78g1-i7-7700hq/8gb/1tb%26128gb/4gb#homepage-%23tab4

2.https://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comlen00829/laptop-lenovo-legion-y520-15ikbn-15-6-1920x1080-i7-7700hq8gb256gbgtx-1050-4gbdosblack

Αξίζει το Acer λόγω της Ti έναντι της απλής 1050;

Δες κι εδώ. Για μένα όσο αφορά το καθαρά gaming κομμάτι το asus είναι καλύτερο

Δημοσ.
10 ώρες πριν, o.panos88 είπε

Φίλε από ποιο κατάστημα το πήρες ? Και 3γω το ίδιο πήρα αλλά εκθεσιακό όπως έγραφε και στην προσφορά !

Εγώ ήμουν στο κεντρικό κατάστημα της Μεταμόρφωσης και η σύζυγος στο Περιστέρι. Αυτή το βρήκε σφραγισμένο. Μου είπε πως υπήρχε άλλο ένα εκθεσιακό μετά

Επίσης ξέρω σίγουρα πως και στο κατάστημα Πειραιά είχε σφραγισμένα μιάς και είχα στείλει άλλον αντιπρόσωπο εκεί.

Στη Μεταμόρφωση που ήμουν εγώ είχε μόνο εκθεσιακό το οποίο και κράτησα με το άνοιγμα μέχρι να μου πουν τι έκαναν και τελικά βρέθηκα με σφραγισμένο υπολογιστή.

Εγώ έφυγα με σκληρούς δίσκους μιάς και είχαν καλές τιμές. Τώρα ψάχνω για μνήμη

Εντύπωση πάντως μου προκαλεί πως δεν έγινε ντόρος με την συγκεκριμένη προσφορά μιάς και ήταν η πιό τρανταχτή από όλες και με διαφορά (τουλάχιστον όσο κοίταξα εγώ).

Δημοσ.

Φιλε συνάδελφος  μου έλεγε  ολα τα παίζει  κλπ αλλα μαφια 3 δεν κατάφερε  να παίξει  σωστά με 15 fps στο low αναγκαστικά  έριξε  ανάλυση  1360 για να δει 18 fps

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...