dimips Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Τα msi έχουν TN panel ? Κι αν ναι είναι μειονέκτημα μεγάλο ;
marmarinos2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Σίγουρα εκθεσιακό, σίγουρα δουλεμένο 12 ώρες minimum τους τελευταίους 3-4 μήνες και σίγουρα με εγγύηση......... public, όλα αυτά τα μαγαζιά βρίσκουν ευκαιρία να διώξουν τα εκθεσιακά. Τέτοια εποχή είναι σαν να παίρνεις γυναίκα παρθένα μετά από παρθενοραφή.
achilles_g_ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μόλις βγήκε η προσφορά είχε διαθέσιμα για αποστολή. Τώρα μόνο σε καταστήματα, υποψία εκθεσιακού
zacharis1955 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε Μόλις βγήκε η προσφορά είχε διαθέσιμα για αποστολή. Τώρα μόνο σε καταστήματα, υποψία εκθεσιακού Δεν είχε ποτέ διαθέσιμα για αποστολή, και δεν είναι υποψία αλλά 1000% σίγουρα, για το Public μιλάμε σε ρυθμούς...Black Friday!
CaptainChris Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Το πήρα σήμερα το πρωί από Θεσσαλονίκη στο Cosmos, κανονικά σφραγισμένο, όχι εκθεσιακό. Σε αυτή την τιμή με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν υπάρχει laptop επώνυμο ότι και αν γράφετε. Στο Amazon.de με ίδια χαρακτηριστικά έχει 1150€. Η αρχική τιμή του public των 1500€ είναι βέβαια εξωφρενική!
dimips Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Σκεφτόμουν κι εγώ να το πάρω για renderings που κάνω αλλά όλα τα budget gaming έχουν πρόβλημα με τις θερμοκρασίες με τον 8750h... Αν το ανοίξεις και κανείς κανένα benchmark πες μας τι γίνεται.
bonepeeler Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Ψαχτειτε γιατι παιζουν σφραγισμενα κι ας γραφουν εκθεσιακα. Σημερα αγορασα το HP OMEN X 17, 7820HK, 16GB μνημη, 256GB SSD και 1ΤΒ κανονικο σκληρο και καρτα γραφικων GTX 1080 με 1300 ευρω. Σφραγισμενο. Πουθενα δεν εχει παιξει τετοια τιμη για laptop με αυτην την καρτα γραφικων κι ας ειναι λιγο παλαιοτερος ο επεξεργαστης. Ουτε σε μεταχειρισμενο. Ψαχτειτε γιατι κελεπουρια παιζουν.
achilles_g_ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Στο cosmos Θεσσαλονίκη έχουν πολλά σφραγισμένα..
MegalosVeziris Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, dimips είπε Σκεφτόμουν κι εγώ να το πάρω για renderings που κάνω αλλά όλα τα budget gaming έχουν πρόβλημα με τις θερμοκρασίες με τον 8750h... Αν το ανοίξεις και κανείς κανένα benchmark πες μας τι γίνεται. Βαζεις Liquid Metal και μετα ο 8750 παει γαμιωντας... 10 λεπτά πριν, bonepeeler είπε Ψαχτειτε γιατι παιζουν σφραγισμενα κι ας γραφουν εκθεσιακα. Σημερα αγορασα το HP OMEN X 17, 7820HK, 16GB μνημη, 256GB SSD και 1ΤΒ κανονικο σκληρο και καρτα γραφικων GTX 1080 με 1300 ευρω. Σφραγισμενο. Πουθενα δεν εχει παιξει τετοια τιμη για laptop με αυτην την καρτα γραφικων κι ας ειναι λιγο παλαιοτερος ο επεξεργαστης. Ουτε σε μεταχειρισμενο. Ψαχτειτε γιατι κελεπουρια παιζουν. Απο που? Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από MegalosVeziris
bonepeeler Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε Απο που? Πλαισιο
Dantε Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε Βαζεις Liquid Metal και μετα ο 8750 παει γαμιωντας... Θα ανοιξεις κανουργιο λαπτοπ,θα χασεις εγγυηση θα κινδυνεψεις να κανεις ζημια στο λαπτοπ(γιατι το liquid metal οξειδωνει) και ολα αυτα για να παιξει οπως πρεπει? Ασε που σε χαλκινη ψυκτρα δε παει liquid metal.
MegalosVeziris Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Dantε είπε Θα ανοιξεις κανουργιο λαπτοπ,θα χασεις εγγυηση θα κινδυνεψεις να κανεις ζημια στο λαπτοπ(γιατι το liquid metal οξειδωνει) και ολα αυτα για να παιξει οπως πρεπει? Ασε που σε χαλκινη ψυκτρα δε παει liquid metal. σε χαλκινη μια χαρα παει κανεις λαθος εγω το δικο μου το εχω ανοιξει. σιγα λαπτοπ ειναι δεν ειναι πορσε
Dantε Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε σε χαλκινη μια χαρα παει κανεις λαθος εγω το δικο μου το εχω ανοιξει. σιγα λαπτοπ ειναι δεν ειναι πορσε Παει.Δες το μετα απο λιγους μηνες πως θα ειναι. Αρα εσυ προτεινεις να ανοιχτει καινουργιο λαπτοπ και να χαθει εγγυηση?Ωραιος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα