nadal1999 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 γεια σας εχω το s6 32gb θελω να ρωτησω σημερα που το χρησιμοποιησα και μπηκα στην καμερα εκανε εναν περιεργο θορυβο ηταν βεβαια και λιγο ζεστο απο πισω να το αγνοησω η να το παω σε τεχνικο
Comic maniak Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1) Απενεργοποιησε το, αστο καπου 30 λεπτα να κρυωσει εντελως. 2) Βαλτο να φορτισει και ασε το μεχρι το 95-97% 3) Μολις φορτισει, βγαλτο απο την μπριζα και χωρις να το ανοιξεις ασε το για 10 λεπτα. 4) Ανοιξε το, μπες στο Device Maintenance και τρεξε ενα Scan. Δες τι σου λεει για την μπαταρια. Ισως κατι τρεχει απο πισω και σου καταναλωνει ισχυ και για αυτο ζεσταινεται. Αν το Storage δειχνει κοκκινο το εχεις υπερφορτωσει. 5) Ελευθερωσε λιγο χωρο. Αν δεν θες να διαγραψεις κατι σβησε την cache απο ολες τις εφαρμογες (απολυτα ασφαλες). 6) Τρεξε ενα scan με antivirus. 7) Κανε ενα reboot. Αν δεν δουλεψει αυτο μετα βλεπουμε. Επισης, μην το κουραζεις πολυ το τηλεφωνο. Ειναι και 3 χρονων. Μην το αφηνεις και ολη νυχτα ανοιχτο αν δεν χρειαζεσαι το ξυπνητηρι. Καλο ειναι να μενει και λιγο κλειστο . Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από Comic maniak
saruman123 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, nadal1999 είπε γεια σας εχω το s6 32gb θελω να ρωτησω σημερα που το χρησιμοποιησα και μπηκα στην καμερα εκανε εναν περιεργο θορυβο ηταν βεβαια και λιγο ζεστο απο πισω να το αγνοησω η να το παω σε τεχνικο Κάτι τέτοιο? Spoiler http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6952983#post6952983
nadal1999 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 νομιζω ναι αλλα ρε παιδια φοβαμαι μην γινει καμια εκρηξη και παρει φωτια εχουν γινει πολλα με την samsungz
saruman123 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, nadal1999 είπε νομιζω ναι αλλα ρε παιδια φοβαμαι μην γινει καμια εκρηξη και παρει φωτια εχουν γινει πολλα με την samsungz Καλά πλάκα κάνεις τώρα.... 🤣
nadal1999 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 οχι καθολου να μην ανησυχω 21 λεπτά πριν, saruman123 είπε Καλά πλάκα κάνεις τώρα.... 🤣 αλλου που ρωτησα μου ειπαν ειναι το διαφραγμα του φακου που ενεργοποιειται η φωτογραφικη του ειναι σαν ημιεπαγγελματικη
SeNNinhA Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, nadal1999 είπε οχι καθολου να μην ανησυχω αλλου που ρωτησα μου ειπαν ειναι το διαφραγμα του φακου που ενεργοποιειται η φωτογραφικη του ειναι σαν ημιεπαγγελματικη 🤣🤣🤣 Πες τους οτι ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ!!!! Ακου ρε πως κοροιδευουν τον κοσμο! Δεν ξερεις κυριε; Δεκτον. Μην λες μπουρδες τουλαχιστον! Ελεος! Ακου το διαφραγμα και ημιεπαγγελματικη φωτογραφικη!!!! Και κατοι τετοιοι ψηφιζουν!!!
nadal1999 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε 🤣🤣🤣 Πες τους οτι ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ!!!! Ακου ρε πως κοροιδευουν τον κοσμο! Δεν ξερεις κυριε; Δεκτον. Μην λες μπουρδες τουλαχιστον! Ελεος! Ακου το διαφραγμα και ημιεπαγγελματικη φωτογραφικη!!!! Και κατοι τετοιοι ψηφιζουν!!! να το παω για σερβις η να μην δωσω σημασια
SeNNinhA Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, nadal1999 είπε να το παω για σερβις η να μην δωσω σημασια Αν το πας σε service θα σου αλλαξουν το συστημα της καμερας. Γιατι να το κανεις εαν δεν εχει οντως χαλασει πρωτα; Εαν παλι συνεχιζει τις υπερθερμανσεις τοτε πρεπει να το τσεκαρεις. Αν και οι παλιες μπαταριες εχουν τετοιο θεμα οταν αρχιζουν να τα φτηνουν. Σε αυτους που σου ειπαν το παραπανω μην περασεις ουτε απο εξω. Δεν ξερουν την τυφλα τους. Κινητο στα χερια τους δεν δινω εγω παντως. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από SeNNinhA
nadal1999 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Αν το πας σε service θα σου αλλαξουν το συστημα της καμερας. Γιατι να το κανεις εαν δεν εχει οντως χαλασει πρωτα; Εαν παλι συνεχιζει τις υπερθερμανσεις τοτε πρεπει να το τσεκαρεις. Αν και οι παλιες μπαταριες εχουν τετοιο θεμα οταν αρχιζουν να τα φτηνουν. Σε αυτους που σου ειπαν το παραπανω μην περασεις ουτε απο εξω. Δεν ξερουν την τυφλα τους. Κινητο στα χερια τους δεν δινω εγω παντως. εκανα επαναφαρα εργοστασιακων ρυθμισεων και αρα να περιμενω αν συνεχιζει τις υπερθερμανσεις να το παω φιλε σορρυ που θα το πω αυτο αλλα ειμαι εντελως ασχετος απο κινητα επειδη εχω ακουσει για εκρηξεις μπαταριας σε samsung φοβηθηκα λιγο
Comic maniak Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 23 ώρες πριν, nadal1999 είπε εκανα επαναφαρα εργοστασιακων ρυθμισεων και αρα να περιμενω αν συνεχιζει τις υπερθερμανσεις να το παω φιλε σορρυ που θα το πω αυτο αλλα ειμαι εντελως ασχετος απο κινητα επειδη εχω ακουσει για εκρηξεις μπαταριας σε samsung φοβηθηκα λιγο Αυτα που σου ειπα να κανεις οσο ασχετος και να εισαι ειναι πανευκολα αλλα σημασια δεν εδωσες.
nadal1999 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 τα εκανα ολα μια χαρα σημασια εδωσα Στις 19/11/2018 στις 2:44 ΜΜ, Comic maniak είπε Αυτα που σου ειπα να κανεις οσο ασχετος και να εισαι ειναι πανευκολα αλλα σημασια δεν εδωσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα