Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.. Τα φώτα σας. Έκανα τα πάντα.. Δεν ξέρω τι φταίει.. Κατέβασα τα Windows 10 από το επίσημο site μετά με rufus στο στικακι και μετά ότι και να κάνω από τα bios δεν γίνεται τίποτα.. Δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω 

Δημοσ.

Μπορείς να περιγράψεις πιο αναλυτικά τι συμβαίνει;

Πχ σου βγάζει κάποιο μήνυμα; Ξεκινάει και κολλάει ή δεν ξεκινάει καθόλου; Ο δίσκος είναι άδειος ή έχει άλλο λειτουργικό;

Δημοσ.

Το μόνο που κάνω είναι να βάζω σαν πρώτη επιλογή το στικακι.. Στην συνέχεια κανω save and exit αλλά τζιφος με ξαναβγάζει στα bios.. Προσπαθώ να βάλω Windows σε έναν 120ssd..ειναι ο μόνος δίσκος πάνω στο pc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O ssd είναι κενός και αδιαμόρφωτος; Αν ναι, όπως πρέπει να είναι, τότε γιατί να μπεις στο BIOS?

Γύρνα το BIOS στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Μετά βάζεις το φλασάκι και ξεκινάς. Θα το βρει και θα γίνει η δουλειά.

Επεξ/σία από fujitsuA530
Δημοσ.

Ψάξε λίγο στο bios στα boot settings μήπως έχει τίποτα επιλογές για uefi/legacy boot και αν ναι δοκίμασε να τις αλλάξεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναγνωρίζεται σωστα όλο το hardware? Οι μνήμες;

Επίσης μπορεί να μην έχει γραφτεί σωστά το φλασάκι. Προσπάθησε ξανά και δες ποιες ρυθμίσεις σου προτείνει το rufus. Δοκίμασε το ntfs.

Επεξ/σία από fujitsuA530
Δημοσ.

εμένα αυτό μου το έκανε, όταν δεν επικοινωνούσε καλά ο δίσκος. Δηλαδή δεν τον αναγνώριζε. Δεν του αλλάζεις θύρες στη μητρική και δεν σπρώχνεις το καλώδιο του τροφοδοτικού να δεις αν ειναι καλά συνδεδεμένο στον ssd? Και έχουμε παραπλήσιες μητρικές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...