lalanis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, vixos είπε Ερώτηση: κάποιος που δεν έχει κάρτα Πειραιώς, αν πάει αύριο και βγάλει προπληρωμενη , θα δικαιούται τα yellows της προσφοράς; Πρέπει να είσαι γραμμένος και στο yellow. Δες εδω: https://yellow.piraeusbank.gr/el/eggrafh-sto-programma-epivraveusis-yellow
Vasilis 07 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, samtwo είπε Διαφωνώ σε αυτό και δεν μίλησα για στερεοφωνικό και χιλιοσυμπιεσμενο ήχο αλλά για dts και dts HD από blurayrip τα οποία γίνονται streaming μέσω Lan. Την χρήση εξωτερικού media player την κάνω και έχω να πω ότι δεν πολύ βολεύει για καθημερινή χρήση και για όλες τις τηλεοράσεις σε ένα σπίτι. Θα εκτιμούσα αν γνωρίζεις κάποια πληροφορία ή κάτι επί του θέματος να απαντήσεις και όχι απλά να αναφέρεις ότι όποιος πάρει μια τέτοια τηλεόραση θα πρέπει έχει ενισχυτή και εξωτερικό media player. Σε ευχαριστώ αυτό ήθελα να ξέρω. Πόσο βέβαιος είσαι το blurayrip έχει τα format ήχου που λες ? 2 ώρες πριν, vixos είπε Ερώτηση: κάποιος που δεν έχει κάρτα Πειραιώς, αν πάει αύριο και βγάλει προπληρωμενη , θα δικαιούται τα yellows της προσφοράς; Το πιθανότερο είναι μέχρι να εκδοθεί η κάρτα (γιατί θέλει κάποιες μέρες) να έχει τελειώσει η προσφορά. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από Vasilis 07
bonepeeler Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μία ερώτηση αν γνωρίζετε. Το μαύρο της τηλεόρασης αυτής θα είναι καλύτερο από plasma samsung του 2012;
AzaZyL Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, bonepeeler είπε Μία ερώτηση αν γνωρίζετε. Το μαύρο της τηλεόρασης αυτής θα είναι καλύτερο από plasma samsung του 2012; Μάλλον όχι.. Και στη κίνηση χειρότερη θα είναι..
Tresorikos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Έχω πάρει σχετικά πρόσφατα oled LG 55αρα η εικόνα της τα σπάει.. Αλλά με με χωράει για μεγαλύτερη εδώ που νοίκιασα.. Κ θέλω κάποια στιγμή να πάω σε 75+ να είμαστε καλά... Θα το ψηνα με την επιστροφή yellows να επαιρνα αυτήν της προσφοράς χορταίνει το. Μάτι για τα καλά.. Η απληστία μας χτυπάει κόκκινο... Θα ήθελα κ στην TV μου να κάνω καλιμπραρισμα για να πάρω το 100% απτην εικόνα της..
bonepeeler Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Tresorikos είπε Έχω πάρει σχετικά πρόσφατα oled LG 55αρα η εικόνα της τα σπάει.. Αλλά με με χωράει για μεγαλύτερη εδώ που νοίκιασα.. Κ θέλω κάποια στιγμή να πάω σε 75+ να είμαστε καλά... Θα το ψηνα με την επιστροφή yellows να επαιρνα αυτήν της προσφοράς χορταίνει το. Μάτι για τα καλά.. Η απληστία μας χτυπάει κόκκινο... Θα ήθελα κ στην TV μου να κάνω καλιμπραρισμα για να πάρω το 100% απτην εικόνα της.. Κι εγω για oled ψηνομουν αλλα οι 75 ιντσες ειναι απαγορευτικες. Βεβαια αν καποια στιγμη βγαλουν oled σε αυτα τα χρηματα, την επιστρεφω και παιρνω oled εστω και 65 ιντσων.
thanosAIAS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 23 ώρες πριν, MegalosVeziris είπε Λολ λες και τα ματια σου καταλαβαινουν διαφορα Μια χαρα ειναι οι QLED και καλυτερες απο OLED για τα ματια μου https://www.google.com/search?q=dolby+vision+vs+hdr10+2018&tbm=isch&ved=2ahUKEwiYyKaskeDeAhVNCuwKHUgdC-UQ2-cCegQIABAB&oq=dolby+vision+vs+hdr10&gs_l=mobile-gws-wiz-img.1.2.0j0i24l4.58472.58908..61762...0.0..0.154.302.0j2......0....1.qvXXFvaniA8&ei=ToHyW5jpBM2UsAfIuqyoDg&client=ms-android-samsung&prmd=ivn&biw=412&bih=604#imgrc=BPQcaWLSt0vMBM Έχει, αλλά αυτό που με χαλάει περισσότερο, είναι να αγοράσω δισκάκια σε hdr10 και μετά να πρέπει να τα αγοράσω πάλι σε Dolby vision.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα