Προς το περιεχόμενο

QLED Samsung 75 INCH 2018 - 2000 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vixos είπε

Ερώτηση: κάποιος που δεν έχει κάρτα Πειραιώς, αν πάει αύριο και βγάλει προπληρωμενη , θα δικαιούται τα yellows της προσφοράς;

Πρέπει να είσαι γραμμένος και στο yellow.

Δες εδω:

https://yellow.piraeusbank.gr/el/eggrafh-sto-programma-epivraveusis-yellow

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, samtwo είπε

Διαφωνώ σε αυτό και δεν μίλησα για στερεοφωνικό και χιλιοσυμπιεσμενο ήχο αλλά για dts και dts HD από blurayrip τα οποία γίνονται streaming μέσω Lan. Την χρήση εξωτερικού media player την κάνω και έχω να πω ότι δεν πολύ βολεύει για καθημερινή χρήση και για όλες τις τηλεοράσεις σε ένα σπίτι. Θα εκτιμούσα αν γνωρίζεις κάποια πληροφορία ή κάτι επί του θέματος να απαντήσεις και όχι απλά να αναφέρεις ότι όποιος πάρει μια τέτοια τηλεόραση θα πρέπει έχει ενισχυτή και εξωτερικό media player.

Σε ευχαριστώ αυτό ήθελα να ξέρω. 

Πόσο βέβαιος είσαι το blurayrip έχει τα format ήχου που λες ?

2 ώρες πριν, vixos είπε

Ερώτηση: κάποιος που δεν έχει κάρτα Πειραιώς, αν πάει αύριο και βγάλει προπληρωμενη , θα δικαιούται τα yellows της προσφοράς;

Το πιθανότερο είναι μέχρι να εκδοθεί η κάρτα (γιατί θέλει κάποιες μέρες) να έχει τελειώσει η προσφορά.

Επεξ/σία από Vasilis 07
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bonepeeler είπε

Μία ερώτηση αν γνωρίζετε. Το μαύρο της τηλεόρασης αυτής θα είναι καλύτερο από plasma samsung του 2012;

Μάλλον όχι.. Και στη κίνηση χειρότερη θα είναι.. 

Δημοσ.

Έχω πάρει σχετικά πρόσφατα oled LG  55αρα   η εικόνα της τα σπάει..   Αλλά με με χωράει για μεγαλύτερη εδώ που νοίκιασα..  Κ θέλω κάποια στιγμή να πάω σε 75+ να είμαστε καλά... 

Θα το ψηνα με την επιστροφή yellows να επαιρνα αυτήν της προσφοράς χορταίνει το. Μάτι για τα καλά.. Η απληστία μας χτυπάει κόκκινο... 

Θα ήθελα κ στην TV μου να κάνω καλιμπραρισμα για να πάρω το 100% απτην εικόνα της.. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Έχω πάρει σχετικά πρόσφατα oled LG  55αρα   η εικόνα της τα σπάει..   Αλλά με με χωράει για μεγαλύτερη εδώ που νοίκιασα..  Κ θέλω κάποια στιγμή να πάω σε 75+ να είμαστε καλά... 

Θα το ψηνα με την επιστροφή yellows να επαιρνα αυτήν της προσφοράς χορταίνει το. Μάτι για τα καλά.. Η απληστία μας χτυπάει κόκκινο... 

Θα ήθελα κ στην TV μου να κάνω καλιμπραρισμα για να πάρω το 100% απτην εικόνα της.. 

Κι εγω για oled ψηνομουν αλλα οι 75 ιντσες ειναι απαγορευτικες. Βεβαια αν καποια στιγμη βγαλουν oled σε αυτα τα χρηματα, την επιστρεφω και παιρνω oled εστω και 65 ιντσων.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, MegalosVeziris είπε

Λολ λες και τα ματια σου καταλαβαινουν διαφορα

Μια χαρα ειναι οι QLED και καλυτερες απο OLED για τα ματια μου

https://www.google.com/search?q=dolby+vision+vs+hdr10+2018&tbm=isch&ved=2ahUKEwiYyKaskeDeAhVNCuwKHUgdC-UQ2-cCegQIABAB&oq=dolby+vision+vs+hdr10&gs_l=mobile-gws-wiz-img.1.2.0j0i24l4.58472.58908..61762...0.0..0.154.302.0j2......0....1.qvXXFvaniA8&ei=ToHyW5jpBM2UsAfIuqyoDg&client=ms-android-samsung&prmd=ivn&biw=412&bih=604#imgrc=BPQcaWLSt0vMBM

Έχει, αλλά αυτό που με χαλάει περισσότερο, είναι να αγοράσω δισκάκια σε hdr10 και μετά να πρέπει να τα αγοράσω πάλι σε Dolby vision.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...