Vasilis 07 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, samtwo είπε Παιδιά με την έλλειψη σε όλη της σειρά Samsung 2018 υποστήριξης DTS ήχου ξέρει κανείς τι γίνεται γιατί αυτό μέχρι στιγμής με κρατάει από το να κάνω την παραγγελία. Αυτός που θα πάρει TV άνω των 2000-3000 έ λογικά θα έχει και ένα ανάλογο home cinema 5.1/7.1 για τα format ήχου που τον ενδιαφέρουν.
crmaris Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δεν έχει σχέση η Qf6Ν της προσφοράς με την Qf9N που ειναι η κορυφαία της σειράς, ειδικό στον τρόπο που φωτίζεται η οθόνη. Οπότε μην αναφέρουμε σε συγκρίσεις τη δεύτερη γιατί μπορεί να μπερδευτεί κάποιος. Αν η Qf9N ήταν σε αυτή την τιμή, τότε θα μιλούσαμε για ΤΗΝ ευκαιρία. 1
NoiSy MaN Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, KoreanW είπε Βασικά το μέλλον ανήκει στις OLED μόλις λήξουν οι πατέντες της LG , σύντομα δηλαδή, και το γυρίσει κι η Samsung στην παραγωγή OLED. Μέχρι τότε η κάθε εταιρεία που δεν έχει δικαίωμα να παράγει με χαμηλό κόστος OLED, απλώς θα παίζει με τα γράμματα και θα πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Βασικά το μέλλον ανήκει στις mLED
Salvation81 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Looter είπε Φίλε μου με όλο το σεβασμό αλλά ΣΤΑΜΑΤΑ να κράζεις ένα από τα σοβαρότερα site που κάνουν ΠΟΛΥ αξιόλογη και επαγγελματική δουλειά σε δοκιμές προϊόντων εικόνας και ήχου εδώ και ΧΡΟΝΙΑ. Πιο πιθανό να μη βλέπουν καλά τα μάτια σου ή να συγκρίνεις μια calibrated τηλεόραση με μια όχι. ΟΤΑΝ κάποιος επενδύει σε ένα τέτοιο προϊόν , επειδή κάθε πανελ είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ , το πρέπον είναι να καλεί και κάποιον ειδικό να κάνει calibration της ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ τηλεόρασης για τις πηγές που θα χρησιμοποιήσει ΑΥΤΟΣ σύμφωνα με τον εξοπλισμό του. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ , μετά το calibration η εικόνα και οι διάφορες μεταξύ αυτού του επιπέδου τηλεοράσεων είναι σχετικά μικρή με ΥΠΕΡΟΧΗ όμως των καλών OLED. Πάντα συγκρίνοντας προϊόντα στο ίδιο price range. Δεν θα σχολιασω περεταιρω για το rtings, ο κοσμος ειναι ελευθερος να τρωει κουτοχορτο οποτε και οσο θελει και φυσικα ειναι δικαιωμα του. Περα απο αυτο καλιμπραρω οθονες αρκετα χρονια τωρα και επειδη το κανω ξερω πως 99 στους 100 που θα αγορασουν μια τετοια τηλεοραση Δεν θα το κανουν. Επισης δεν υφισταται πχ η Samsung να ηταν καλιμπραρισμενη στο καταστημα αλλα η LG να μην ηταν και ας ηταν σε display διπλα διπλα. Και ξαναλεω ειναι δικαιωμα του καθενος να μην εμπιστευεται τα ματια του και τα αυτια του οταν ψαχνει για να αγορασει τηλεοραση η ακουστικα και να εμπιστευεται μετρησεις απο διαφορους, εγω δεν λειτουργω ετσι.
johnythedirector Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Λοιπόν για να βοηθηθούμε για την επιλογή μας, ας δούμε έναν αναλυτικό πίνακα με τις βαθμολογίες από το rrtings.com. Όποιος δεν θέλει, δεν τις βλέπει...:) 1
joker99 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Δεν θα σχολιασω περεταιρω για το rtings, ο κοσμος ειναι ελευθερος να τρωει κουτοχορτο οποτε και οσο θελει και φυσικα ειναι δικαιωμα του. Περα απο αυτο καλιμπραρω οθονες αρκετα χρονια τωρα και επειδη το κανω ξερω πως 99 στους 100 που θα αγορασουν μια τετοια τηλεοραση Δεν θα το κανουν. Επισης δεν υφισταται πχ η Samsung να ηταν καλιμπραρισμενη στο καταστημα αλλα η LG να μην ηταν και ας ηταν σε display διπλα διπλα. Και ξαναλεω ειναι δικαιωμα του καθενος να μην εμπιστευεται τα ματια του και τα αυτια του οταν ψαχνει για να αγορασει τηλεοραση η ακουστικα και να εμπιστευεται μετρησεις απο διαφορους, εγω δεν λειτουργω ετσι. φιλε μου μιας και δεν ξερω τι κανει το καλιμπραρισμα σε μια tv,μπορεις να πεις με λιγα λογια τα θετικα που δινει εαν το κανει καποιος? εγω πχ εχω μια ue55f8000,δεν εχω κανει ποτε γιατι απλα δεν ξερω τι ειναι,η δικια μου χρειαζεται?
Salvation81 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, joker99 είπε φιλε μου μιας και δεν ξερω τι κανει το καλιμπραρισμα σε μια tv,μπορεις να πεις με λιγα λογια τα θετικα που δινει εαν το κανει καποιος? εγω πχ εχω μια ue55f8000,δεν εχω κανει ποτε γιατι απλα δεν ξερω τι ειναι,η δικια μου χρειαζεται? Σχετικα ειναι ολα, μπορει να σου αρεσει η πιο σωστη αναπαραγωγη χρωματος που θα σου δωσει ενα καλιμπραρισμα μπορει και οχι. Επισης αλλαζει και η φωτεινοτητα και η θερμοτητα του ασπρου οποτε μπορει εσενα πχ να σου αρεσει το θερμο (κιτρινο) αλλα στο καλιμπραρισμα να σου βγει κρυο (μπλε) η ουδετερο (λευκο). Με λιγα λογια για να μην λεμε πολλα ενα καλιμπραρισμα σου δινει πιστη αναπαραγωγη χρωματων (αρχικα αυτο βγηκε για φωτογραφους που χρειαζονται πιστη αναπαραγωγη χρωματος αφου δουλευουν με φωτογραφιες, φυσικα μετα επεκταθηκε και σε αλλους χωρους). Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από Salvation81 1
samtwo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Vasilis 07 είπε Αυτός που θα πάρει TV άνω των 2000-3000 έ λογικά θα έχει και ένα ανάλογο home cinema 5.1/7.1 για τα format ήχου που τον ενδιαφέρουν. Συμφωνώ και για αυτό ακριβώς το λέω. Έχω ενισχυτή που υποστηρίζει dts και dts HD αλλά από ότι διάβασα η τηλεόραση δεν κάνει καν passthrough τον ήχο DTS στον ενισχυτή άρα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε εξωτερικό player και όχι της tv. Αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος και μακάρι να μην ισχύει κάτι τέτοιο καθώς είναι καλή ευκαιρία Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από samtwo
Vassilis_24 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε Microled παιδιά. Υπάρχει καμία διαθέσιμη κάτω από 100" και τις προτείνεις; Αργούν ακόμα πολύ...
Vasilis 07 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, samtwo είπε Συμφωνώ και για αυτό ακριβώς το λέω. Έχω ενισχυτή που υποστηρίζει dts και dts HD αλλά από ότι διάβασα η τηλεόραση δεν κάνει καν passthrough τον ήχο DTS στον ενισχυτή άρα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε εξωτερικό player και όχι της tv. Αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος και μακάρι να μην ισχύει κάτι τέτοιο καθώς είναι καλή ευκαιρία Συμπληρώνω, ένας που θα πάρει TV άνω των 2000-3000 έ λογικά θα έχει και ένα ανάλογο home cinema 5.1/7.1 για τα format ήχου που τον ενδιαφέρουν. Θα έχει και τις ανάλογες πηγές: 4k media player, bluray player, UHD player και ο ήχος θα περνάει από τον AV ενισχυτή. Και φυσικά (για να μην ξαναγράφω εκ των υστέρων), όταν έχεις τέτοιο set up φροντίζεις και το υλικό να είναι ανάλογο και όχι χιλιο-συμπιεσμένο υλικό με κάκιστη εικόνα και στερεοφωνικό ήχο.
alexakos89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, samtwo είπε Συμφωνώ και για αυτό ακριβώς το λέω. Έχω ενισχυτή που υποστηρίζει dts και dts HD αλλά από ότι διάβασα η τηλεόραση δεν κάνει καν passthrough τον ήχο DTS στον ενισχυτή άρα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε εξωτερικό player και όχι της tv. Αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος και μακάρι να μην ισχύει κάτι τέτοιο καθώς είναι καλή ευκαιρία Xρειαζεσαι ναι εξωτερικο player.
samtwo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Συμπληρώνω, ένας που θα πάρει TV άνω των 2000-3000 έ λογικά θα έχει και ένα ανάλογο home cinema 5.1/7.1 για τα format ήχου που τον ενδιαφέρουν. Θα έχει και τις ανάλογες πηγές: 4k media player, bluray player, UHD player και ο ήχος θα περνάει από τον AV ενισχυτή. Και φυσικά (για να μην ξαναγράφω εκ των υστέρων), όταν έχεις τέτοιο set up φροντίζεις και το υλικό να είναι ανάλογο και όχι χιλιο-συμπιεσμένο υλικό με κάκιστη εικόνα και στερεοφωνικό ήχο. Διαφωνώ σε αυτό και δεν μίλησα για στερεοφωνικό και χιλιοσυμπιεσμενο ήχο αλλά για dts και dts HD από blurayrip τα οποία γίνονται streaming μέσω Lan. Την χρήση εξωτερικού media player την κάνω και έχω να πω ότι δεν πολύ βολεύει για καθημερινή χρήση και για όλες τις τηλεοράσεις σε ένα σπίτι. Θα εκτιμούσα αν γνωρίζεις κάποια πληροφορία ή κάτι επί του θέματος να απαντήσεις και όχι απλά να αναφέρεις ότι όποιος πάρει μια τέτοια τηλεόραση θα πρέπει έχει ενισχυτή και εξωτερικό media player. 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε Xρειαζεσαι ναι εξωτερικο player. Σε ευχαριστώ αυτό ήθελα να ξέρω.
vixos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Ερώτηση: κάποιος που δεν έχει κάρτα Πειραιώς, αν πάει αύριο και βγάλει προπληρωμενη , θα δικαιούται τα yellows της προσφοράς;
MegalosVeziris Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τωρα παιζει και αυτη στα 2000 https://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-kd-75xf8596baep-1209623.html https://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Sony-Tv-75-Kd75xf8596-BAEP.htm τι λετε αξιζει? Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από MegalosVeziris
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα