Προς το περιεχόμενο

QLED Samsung 75 INCH 2018 - 2000 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευτυχώς έχω πάρει ήδη 65άρα (κι έφαγα και την ανάλογη παντόφλα) αλλιώς για την 75άρα που είναι λουκούμι θα έτρωγα ανατομικό Σαμπό.

• Like 2
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Εχει ποιοτητα εικονας εφαμιλη με των OLED αυτο ειναι που μετραει και γιαυτο και η τιμη της η αρχικη δεν ειναι στα αντιστοιχα επιπεδα των "απλων" μοντελων.

Φίλε μου Samsing QLED 65'' έχω και είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος αλλά ΜΗΝ κάνουμε και το άσπρο-μαύρο.

Οι OLED είναι τουλάχιστο μια σκάλα ΠΑΝΩ...

Στα 1600 πάντως με τα yellow η συγκεκριμένη 75αρα είναι ΠΡΟΣΦΟΡΑΡΑ.

Την κρεμάς στον τοίχο και δεν ξαναπάς σινεμά...

Μόλις τώρα, fytotech είπε

Ευτυχώς έχω πάρει ήδη 65άρα (κι έφαγα και την ανάλογη παντόφλα) αλλιώς για την 75άρα που είναι λουκούμι θα έτρωγα ανατομικό Σαμπό.

Φτηνά τη γλίτωσες... Εδώ πέφτει τσόκαρο... 😂😂😂

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alex_man είπε

arrielli με κλειστά μάτια

Μπα. Καλυτερα μια Χισενσε..

Επεξ/σία από kostiger
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Looter είπε

Φίλε μου Samsing QLED 65'' έχω και είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος αλλά ΜΗΝ κάνουμε και το άσπρο-μαύρο.

Οι OLED είναι τουλάχιστο μια σκάλα ΠΑΝΩ...

Στα 1600 πάντως με τα yellow η συγκεκριμένη 75αρα είναι ΠΡΟΣΦΟΡΑΡΑ.

Την κρεμάς στον τοίχο και δεν ξαναπάς σινεμά...

Φτηνά τη γλίτωσες... Εδώ πέφτει τσόκαρο... 😂😂😂

Αναλογα ποια QLED εχεις, η Samsung βγαζει αρκετες σειρες, εννοειται πως δεν ειναι ολες το ιδιο.

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Αναλογα ποια QLED εχεις, η Samsung βγαζει αρκετες σειρες, εννοειται πως δεν ειναι ολες το ιδιο.

Q8C , μια από τις ακριβότερες.

Μην το συζητάμε , μια σκάλα ΠΑΝΩ οι OLED.

Φιλικά το λέω , ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος από την TV.

Δημοσ.

Παιδιά με την έλλειψη σε όλη της σειρά Samsung 2018 υποστήριξης DTS ήχου ξέρει κανείς τι γίνεται γιατί αυτό μέχρι στιγμής με κρατάει από το να κάνω την παραγγελία. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, samtwo είπε

Παιδιά με την έλλειψη σε όλη της σειρά Samsung 2018 υποστήριξης DTS ήχου ξέρει κανείς τι γίνεται γιατί αυτό μέχρι στιγμής με κρατάει από το να κάνω την παραγγελία. 

Εμένα αυτό με κρατάει και ότι μου λείπουν περίπου 2000 μέχρι να συμπληρώσω..😂😂.

Σοβαρά τώρα καλή προσφορά αλλά για πολύ λίγους. Με λίγα λόγια προσφορά μόνο αν

1. Έχεις 2Κ €

2. Έχεις χώρο

3. Έχεις κάρτα Πειραιώς. Για να πάρεις 400€ πίσω.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Looter είπε

Q8C , μια από τις ακριβότερες.

Μην το συζητάμε , μια σκάλα ΠΑΝΩ οι OLED.

Φιλικά το λέω , ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος από την TV.

Ας συμφωνησουμε στο οτι διαφωνουμε, εχω δει Samsung QLED Q9 65αρια μοντελα διπλα σε LG OLED και τα εστελναν αδιαβαστα.

Απο εκει και περα και οι OLED εχουν πολλα διαφορα μοντελα οποτε ισως η LG να ηταν βασικο (ηταν ομως OLED).

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

παιδες δλδ εαν εχει καποιος χρηματα στην Πειραιως και κανει με καρτα την αγορα της tv στα 2000ευρω,στο ταμειο θα πληρωσει 1600ευρω?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, joker99 είπε

παιδες δλδ εαν εχει καποιος χρηματα στην Πειραιως και κανει με καρτα την αγορα της tv στα 2000ευρω,στο ταμειο θα πληρωσει 1600ευρω?

Στο ταμείο θα πληρώσει 2000 και τα χρήματα από τα yellows θα μπουν στην κάρτα για αγορές (εξαργύρωση) σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (έμμεση έκπτωση).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, joker99 είπε

Θα πάρεις 400 ευρώ σε yellows να τα ξοδέψεις στους συνεργάτες του προγράμματος. 2000 θα δώσεις στο ταμείο αλλά τα 400 υπάρχουν πολλές συνεργαζόμενες εταιρίες να τα ξοδέψεις.

https://yellow.piraeusbank.gr/el/sunergates-tou-programmatos-epivraveushs-yellow

Επεξ/σία από Looter
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...