Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλαρακι μου δουλευει σε rma προμηθευτη, εκτος του οτι στελνουν για RMA καλωδια micro-usb με κοστος 0,17€ ο τυπος εχει πανω την ετικετα με την τιμη 15€ λιανικη... 
Vamos Κίνα, οχι να μας αρμεγουν εδω χωρις λογο... και να κυκλοφορανε με υπερπολυτελη αυτοκινητα και να κλαιγονται.  

Επεξ/σία από ExTaCy1337
  • Like 2
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1€ από Αλή Μπαμπά + εξοδα μεταφοράς + ΦΠΑ + εφορία + κέρδος = 10 € από τους σαράντα Έλληνες κλέφτες.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, georgep71 είπε

Δεν εγραψα το αρχικο σχολιο για να διαφωνησω με κανεναν ουτε και να κρινω κανεναν. Αν θεωρειτε οτι μακροπροθεσμα συμφερει να συγκρινουμε τιμες προιοντων απο Κινα, πιθανον αλλοι να θεωρουν ορθο να πληρωνουν μισθους Κινας η να φερνουν εργαζομενους οπως εμεις διακοπτακια αφου μας βγαινουν φθηνοτερα. Το μαχαιρι εχει δυο οψεις δυστυχως. 

Φιλικα.

δεν περιμενω να αγορασω στην Ελλαδα προιοντα με τιμες κινας, προς θεου, υπαρχει κοστος να ερθει το προιον στην Ελλαδα απο την κινα, υπαρχουν ενα σωρο φοροι, εξοδα κ.α. αλλα οχι οπως ειπα πιο πανω να μου πουλαει ενα τοπικο μαγαζι εναν διακοπτη των 0.05€ για 2.5€, ειναι 50 φορες πανω η τιμη, μερικα μαγαζια το χουν ξεφτυλισει πολυ ασχημα και για αυτα τα μαγαζια χαιρομαι οταν κλεινουν το ενα μετα το αλλο γιατι οι ιδιοκτητες τους τα φερανε σε αυτην την κατασταση, οταν παω σε μαγαζι να παρω θερμοσυστελλομενο σωληνακι και μου δινει ο αλλος 70cm συνολο κομματια που εχουν περισσεψει και μου τα χρεωνει και 2€ δεν προκειται να ξαπαω εκει και δεν με νοιαζει και οταν κλεισει, αλλο το ακριβο και αλλο η ξεφτυλισμενη κατασταση

3 ώρες πριν, tyler_durden_is είπε

Πρόσφατα πάντως έψαχνα ένα raspberry pi zero w στο aliexpress και η τιμή του είχε ελάχιστη διαφορά απο ένα skroutzομάγαζο.

δεν εχουν διαφορα γιατι τα μαγαζια βγαζουν λιγο κερδος απο τα raspberry, πιο πολυ βγαζουν απο τα extra που πουλανε

2 ώρες πριν, link_z είπε

1€ από Αλή Μπαμπά + εξοδα μεταφοράς + ΦΠΑ + εφορία + κέρδος = 10 € από τους σαράντα Έλληνες κλέφτες.

10-φπα=8

8-μεταφορικα(ας πουμε 0.5 για το κομματι που πολλα ειναι)=7.5

7.5-το κοστος=6.5

6.5-ας πουμε 25% φορος εισοδηματος=4.9 ας πουμε 5
κοστος ενοικιου, προσωπικου κτλ δεν υπολογιζω γιατι αυτα τα πληρωνει ετσι κι αλλιως οποτε βγαζει περιπου 5πλασιο κερδος απο την αρχικη αξια με απλους (ισως λαθος, ισως δεν ξερω καποιον αλλο φορο η κατι τετοιο) υπολογισμους

Δημοσ.
9 ώρες πριν, rednez είπε

δεν περιμενω να αγορασω στην Ελλαδα προιοντα με τιμες κινας, προς θεου, υπαρχει κοστος να ερθει το προιον στην Ελλαδα απο την κινα, υπαρχουν ενα σωρο φοροι, εξοδα κ.α. αλλα οχι οπως ειπα πιο πανω να μου πουλαει ενα τοπικο μαγαζι εναν διακοπτη των 0.05€ για 2.5€, ειναι 50 φορες πανω η τιμη, μερικα μαγαζια το χουν ξεφτυλισει πολυ ασχημα και για αυτα τα μαγαζια χαιρομαι οταν κλεινουν το ενα μετα το αλλο γιατι οι ιδιοκτητες τους τα φερανε σε αυτην την κατασταση, οταν παω σε μαγαζι να παρω θερμοσυστελλομενο σωληνακι και μου δινει ο αλλος 70cm συνολο κομματια που εχουν περισσεψει και μου τα χρεωνει και 2€ δεν προκειται να ξαπαω εκει και δεν με νοιαζει και οταν κλεισει, αλλο το ακριβο και αλλο η ξεφτυλισμενη κατασταση

δεν εχουν διαφορα γιατι τα μαγαζια βγαζουν λιγο κερδος απο τα raspberry, πιο πολυ βγαζουν απο τα extra που πουλανε

10-φπα=8

8-μεταφορικα(ας πουμε 0.5 για το κομματι που πολλα ειναι)=7.5

7.5-το κοστος=6.5

6.5-ας πουμε 25% φορος εισοδηματος=4.9 ας πουμε 5
κοστος ενοικιου, προσωπικου κτλ δεν υπολογιζω γιατι αυτα τα πληρωνει ετσι κι αλλιως οποτε βγαζει περιπου 5πλασιο κερδος απο την αρχικη αξια με απλους (ισως λαθος, ισως δεν ξερω καποιον αλλο φορο η κατι τετοιο) υπολογισμους

Ασφαλιστικές εισφορές Εφκα ~30%; Και τι θα πει ενοίκια και μισθοδοσία τα πληρώνει ούτως ή άλλως; Δεν πρέπει να επιμεριστούν στα πωλούμενα προϊόντα για να μην "μπαίνει μέσα" το κατάστημα;

Επίσης κόστος ρεύματος Δεη, δημοτικά τέλη;

Γιατί δεν ανοίγετε ένα κατάστημα να δείτε την γλύκα;

• Like 2
Δημοσ.

Θα ήθελα να ενημερώσω όσους είδαν το σχόλιο του χρήστη με το p20 pro για παραγγελια. Μην ετοιμάζεστε. Πρόκειται για αυθεντικό μοντέλο sample ή test το οποίο δεν ξεκλειδώνει σε καμία περίπτωση για να δουλέψει σαν κανονικό τηλ. Αξίζει για κάποιον που του χάλασε η οθόνη π.χ. και πάλι είναι λαχείο σε τι θα πέσεις. Για ανταλλακτικά καλή φάση φαίνεται

Δημοσ.
Στις 17/11/2018 στις 10:43 ΜΜ, ziaba είπε

να δώσουν και τα νούμερα με πόσα δισεκατομμύρια κινέζους κλπ εργαζόμενους που εκμεταλλεύτηκαν με μισθούς πείνας, συνθήκες εργασίας για να κάνουν τέτοιες πωλήσεις

φιλε αυτο που λες να το σκεφτεσαι και για ολα τα αντικειμενα που χρησιμοποιεις και μπαινουν σε πριζα... ειναι το εργοστασιο του πλανητη καλως η κακως

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι φάση έχω κάνει 2 huawei (mate 20 και 20 pro) χωρίς να πληρώσω γιατί περιμένω επιβεβαίωση με 100 ευρώ έκαστο...είναι κλώνοι?είναι κλειδωμένα?τι παίζει?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, RTW4ever είπε

Ασφαλιστικές εισφορές Εφκα ~30%; Και τι θα πει ενοίκια και μισθοδοσία τα πληρώνει ούτως ή άλλως; Δεν πρέπει να επιμεριστούν στα πωλούμενα προϊόντα για να μην "μπαίνει μέσα" το κατάστημα;

Επίσης κόστος ρεύματος Δεη, δημοτικά τέλη;

Γιατί δεν ανοίγετε ένα κατάστημα να δείτε την γλύκα;

οπως εγραψα στο σχολιο μου, απλες πραξεις ειναι διοτι δεν ξερω ολους τους φορους, π.χ. τον 30% που ανεφερες

ναι, εννοειται οτι πρεπει να πουλησει προιοντα για να εχει να πληρωσει τα εξοδα του καταστηματος αλλα εννοουσα οτι στο ενα προιον δεν αλλαζει κατι, δηλαδη ειτε το πουλησει ειτε δεν το πουλησει το κοστος αυτο ειναι το ιδιο αλλα ναι ενα μερος απο το κερδος θα παει για αυτα τα εξοδα

Δημοσ.
22 hours ago, rednez said:

αλλα ναι ενα μερος απο το κερδος θα παει για αυτα τα εξοδα

η σκεψη ειναι λογικη και σωστη, ομως για ενα διακοπτακι 0,50 δυστυχως ακομα και απο Κινα να το φερει το μαγαζι, θα πει, οριστε. το εχω ετοιμοπαραδοτο. και αυτα τα 0,50 που εδωσε, μαζι με τα εξοδα απο το να παει ο οδηγος να παραλαβει με το εταιρικο απο π.χ. ταχυδρομειο μεχρι να μπει σε μια θεωρημενη αποθηκη και να καταχωρηθει στο προγραμμα και στο σαιτ δεν καλυπτονται με τιποτε οποτε παμε στα π.χ. 3,5 ευρω για τον απλο λογο οτι το μαγαζι περα απο το κερδος εχει κυριο μελημα να ειναι εκει και ανοικτο και τον αλλο μηνα που θα περασει ο πελατης. Δυστυχως ειναι μια στρεβλη κατασταση που εξαντλειται στο πελατες vs καταστηματα ενω ειναι στραβο το ολο πλαισιο λειτουργιας και φυσικα φορολογησης τοσο στα προϊοντα οσο και στην παροχη υπηρεσιων...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, georgep71 είπε

η σκεψη ειναι λογικη και σωστη, ομως για ενα διακοπτακι 0,50 δυστυχως ακομα και απο Κινα να το φερει το μαγαζι, θα πει, οριστε. το εχω ετοιμοπαραδοτο. και αυτα τα 0,50 που εδωσε, μαζι με τα εξοδα απο το να παει ο οδηγος να παραλαβει με το εταιρικο απο π.χ. ταχυδρομειο μεχρι να μπει σε μια θεωρημενη αποθηκη και να καταχωρηθει στο προγραμμα και στο σαιτ δεν καλυπτονται με τιποτε οποτε παμε στα π.χ. 3,5 ευρω για τον απλο λογο οτι το μαγαζι περα απο το κερδος εχει κυριο μελημα να ειναι εκει και ανοικτο και τον αλλο μηνα που θα περασει ο πελατης. Δυστυχως ειναι μια στρεβλη κατασταση που εξαντλειται στο πελατες vs καταστηματα ενω ειναι στραβο το ολο πλαισιο λειτουργιας και φυσικα φορολογησης τοσο στα προϊοντα οσο και στην παροχη υπηρεσιων...

το να αγοραζεις τον διακοπτη αυτον με 0.50€ απο κινα οκ, αλλα οχι να αγοραζεις 10 κομματια με αυτα τα 0.50€ και εδω να στον πουλανε 2.5-3.5€

Επεξ/σία από rednez

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...