Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνω συνεχώς παραγγελίες μέχρι 22€ σε προϊόντα που εδώ έχουν 2πλασιες και 3πλασιες τιμές. Εκπλήσσομαι κυρίως για την τεράστια ποικιλία των προϊόντων και τιμών. Βρίσκω προϊόντα που ούτε είχα φανταστεί ότι υπάρχουν, πόσο δε μάλλον εδώ στην Ελλάδα. Πολλά προϊόντα μου έρχονται μέσω (Bpost) Βελγίου αν και δεν χρειάζεται τελωνειακός έλεγχος. 

Στις πρόσφατες προσφορές που είχε (11.11) βρήκα προϊόντα με έκπτωση έως 67%. Δεν ξέρω τι θα γίνει την Black Friday... 

Επεξ/σία από nhzt
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σιγά το νούμερο δεν λέει κάτι αφού εδώ οποιοδήποτε θέμα ανοίξει για Aliexpress σβήνεται στην ημέρα,  δεν θα ισχύει

Fake news λοιπόν 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, NGeo είπε

Μπορουμε να κανουμε παραγγελια 100 Huawei p20 pro με 50$ το κομματι? Ψηνεστε να μαζεψουμε κοσμο?

18 λεπτά πριν, exitpc είπε

Ρε σεις...ισχυει αυτο?Αντε ψηθειται 

Εμένα μη μου λες για ψήσιμο... Είμαι ήδη ξεροψημενος... Άντε μαζέψτε υπογραφές. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nhzt είπε

Εμένα μη μου λες για ψήσιμο... Είμαι ήδη ξεροψημενος... Άντε μαζέψτε υπογραφές. 

Αν οντως γινεται πολλοι θα ψηθουμε. 5 τουλαχιστον κομματια θα παρω εγω.

Ας ανοιχθει νεο ποστ για το θεμα αν και...αποκλειεται να ισχυει.

Επεξ/σία από zampas
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, zampas είπε

Ας ανοιχθει νεο ποστ για το θεμα.

Αν όντως κι εγώ μέσα για 2...

Δημοσ.

εγω θελω 5

59 λεπτά πριν, zampas είπε

εγω μεσα για 3 βαλλα δεν υπαρχει περίπτωση

Δημοσ.

Αν δεν είχα ανάγκη το insomnia για αγγελίες και δεν λυπόμουν τις θετικές αξιολογήσεις μου, θα έτρωγα τέτοιο ban μετά από αυτά που θα έγραφα σε κάποιους Pithikus Erythrokolus εδώ μέσα, που από το μένος τους θα ban-αραν οποιονδήποτε λογαριασμό ξεκινάει από v.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zampas είπε

Ή νέο post ή από αυτό με την συγκατάθεση των admins . Και εγώ για 3 κομμάτια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, georgep71 είπε

Εχω την εντυπωση οτι σε καποια σχολια το μπερδευουμε λιγακι σε συγκριση με το "Ελλαντα".

Δεν λεω οτι οι φυσικοι και ηλεκτρονικοι καταστηματαρχες ειναι αγγελακια, ημαρτον.

Αλλα στα πλαισια της "τσεπουλας μας" και δε πα να καει το πελεκουδι, τι με νοιαζει εμενα

ξεχναμε κατι φορολογιες κατι ασφαλιστικες εισφορες κατι αυξομοιωσεις τιμων που κανουν το στοκ απευθειας για την ανακυκλωση κλπ κλπ..

Αλλο να εχεις το κρατος να σε στηριζει και αλλο να σε ξυριζει.

Σε καμμια περιπτωση δεν προτεινω την εγχωρια αγορα οταν ολα μπορουν να αγοραστουν νομιμα απο εξω.

Αλλα οχι στο ιδιο τσουβαλι κατι μεγαλο αλυσιδες οτι ναναι και τα μικρα τοπικα η διαδικτυακα μαγαζια.

Οχι συγκρισεις Aliexpress με ετοιμοπαραδοτο εκτελωνισμενο προϊον σε αποθηκη εντος επικρατειας.

Λιγος σεβασμος σε οσους εγχωριους επιχειρηματιες προσπαθουν να κανουν κατι σε τοσο αντιξοες συνθηκες δεν βλαπτει.

οταν μικρο τοπικο μαγαζι ηλεκτρονικων μου πουλαει εναν διακοπτη των 5 λεπτων απο το ebay για 2.5€ ειναι φυσιολογικο? δεν λεω να μην βγαλουν κερδος ειδικα οπως ειπες με τους φορους κτλ στην χωρα μας αλλα αν θελουν να σκεφτω την τσεπη τους και να τους προτιμησω ας σκεφτουν κι αυτοι εστω και λιγακι την δικη μου, το χουν παρακανει τα Ελληνικα μαγαζια, ειτε μικρα ειτε μεγαλα και χωρις τους φορους οι τιμες τους ειναι πολλαπλασιες απο τα ιδια προιοντα απο κινα

Επεξ/σία από rednez
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό το p20 pro plπου λέει 50-100€ είναι αυθεντικό Huawei? Ή μούφα κλώνος; Γιατί βλέπω στο skroutz στα 548....

Edit: κλώνος είμαι τώρα το είδα.

Επεξ/σία από aris1986
Δημοσ.
2 hours ago, rednez said:

και χωρις τους φορους οι τιμες τους ειναι πολλαπλασιες απο τα ιδια προιοντα απο κινα

Δεν εγραψα το αρχικο σχολιο για να διαφωνησω με κανεναν ουτε και να κρινω κανεναν. Αν θεωρειτε οτι μακροπροθεσμα συμφερει να συγκρινουμε τιμες προιοντων απο Κινα, πιθανον αλλοι να θεωρουν ορθο να πληρωνουν μισθους Κινας η να φερνουν εργαζομενους οπως εμεις διακοπτακια αφου μας βγαινουν φθηνοτερα. Το μαχαιρι εχει δυο οψεις δυστυχως. 

Φιλικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...