Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις παρελαβα αυτον

screenshot-8.jpg

20 ευρω απο aliexpress,

περασε και τελωνειο μια χαρα και μου ηρθε σημερα με tracking number.

Order time: 23:33 Feb. 14 2019

• Like 2
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το κοίταζα χθες στο banggood. Φαίνεται πολύ όμορφο.

Οι οθόνη είναι ευδιάκριτη χωρίς να χρειάζεται να πατήσεις το φως του μετεωρολογικού σταθμού; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειναι αλλα πρεπει να εχει συγκεκριμενη γωνια κλισης, αμα γερνει λιγο παραπανω δεν βλεπεις τιποτα...

αν θες να σου βγαλω δυο φωτο  να παρεις μια αποψη.

Παντως σαν φτηνομηχανηματα νομιζω οτι αυτο ειναι καλυτερο απο τα digoo.

Το πηρα για την μανα μου, ψηνομαι να της πασαρω το digoo που εχω, αλλα θα με ζωνουν οι τυψεις....

Επεξ/σία από tornado
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ παιδιά πήρα αυτόν εδώ, https://www.e-shop.gr/greenblue-gb148b-weather-station-clock-moon-calendar-black-p-PER.939315   πάρα πολύ καλός σταθμός οι τιμές είναι αυτές  που έχουμε στο σπίτι και από υγρασία και απο θερμοκρασία, για υγρασία το τεσταρα και με ενα υγρόμετρο είναι ίδια η τιμή του,  και όταν βρέχει το πιάνει συνήθως οτι εξω βρέχει, παρόλο που δεν είναι ασύρματος, δεν ξέρω οι μπαταρίες πόσο κρατάνε, άλλα κάτι varta που πήρα στην αρχή δεν άντεξαν ούτε 1 μήνα οπότε λίγο προσοχή και στις μπαταρίες μόνο καλές αλκαλικες γιατί έχω δει ασύρματους σταθμούς επειδή τον πομπό τον βγάζουν εξω η μπαταρία βγάζει υγρά από το κρύο και σκουριάζουν οι επαφές 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα σας.υοαρχει κάποιος καλός μετεωρολογικός σταθμός??έχω δει μερικούς της tfa απλά με ενδιαφέρει να είναι αξιόπιστο και να συνδέεται με τροφοδοτικό.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Σπιτι δεν αλλαξα, στο ιδιο ειμαι τα τελευταια χρονια.

Επι δεκα και πλεον χρονια, εχω ασυρματο μετεωρολογικο σταθμο. Πλεον επαψε να μου δινει ενδειξη για την εξωτερικη θερμοκρασια.

Και για να προλαβω την σκεψη, οτι ισως χαλασε, θα πω οτι δοκιμασα και νεο ασυρματο μετεωρολογικο σταθμο, και παλι ουτε και αυτος, δινει ενδειξη εξωτερικου χωρου!!!!

Τι γινεται ρε παιδια; Τι αλλαξε ξαφνικα, και τι μπορει να φταιει; Σταματησαν να παιζουν ολοι οι ασυρματοι μετ. σταθμοι σπιτιων; Και αλλον να αγορασω, που ξερω πλεον οτι θα παιζει;

Κατι αλλο συμβαινει, αλλα τι;

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, επανέρχομαι στο θέμα αγόρασα ασύρματο μετεορολογικό σταθμο, απλα ήθελα να ρωτήσω στον πομπό εξω τι μπαταρίες να βάλω για να μην βγάλουν υγρα; μου είπανε ότι αλκαλικές αμα βάλω δεν θα βγάλουν υγρά, αλλά με τα κρυα την υγρασία την ζέστη  δεν βγάζουν υγρά; τωρα εβαλα κατι phlilips αλκαλικες αλλα φοβαμαι μην βγαλουν υγρα   https://www.skroutz.gr/s/31954578/Life-Mediterranean-Touch-Θερμόμετρo-Υγρασιόμετρo-Επιτραπέζιο-για-Χρήση-σε-Εσωτερικό-Εξωτερικό-Χώρο-221-0225.html

• Like 2
Δημοσ.
Στις 23/1/2022 στις 10:30 ΜΜ, panos0100 είπε

Καλησπέρα παιδιά, επανέρχομαι στο θέμα αγόρασα ασύρματο μετεορολογικό σταθμο, απλα ήθελα να ρωτήσω στον πομπό εξω τι μπαταρίες να βάλω για να μην βγάλουν υγρα; μου είπανε ότι αλκαλικές αμα βάλω δεν θα βγάλουν υγρά, αλλά με τα κρυα την υγρασία την ζέστη δεν βγάζουν υγρά; τωρα εβαλα κατι phlilips αλκαλικες αλλα φοβαμαι μην βγαλουν υγρα https://www.skroutz.gr/s/31954578/Life-Mediterranean-Touch-Θερμόμετρo-Υγρασιόμετρo-Επιτραπέζιο-για-Χρήση-σε-Εσωτερικό-Εξωτερικό-Χώρο-221-0225.html

Φιλε μου αυτο συνδεεται μηπως και με το κινητο οταν εισαι εκτος σπιτιου για να βλεπεις τις τιμες που δειχνει οταν λειπεις?

Για αυτο που ρωτας συγνωμη δεν ξερω να σου απαντησω αλλα φανταζομαι καπως θα εχει προβλεφτει, αλλωστε αισθητηρας καιρου ειναι, αναμενεται να ερχεται σε επαφη με κρυα ζεστες βροχες και υγρασιες..

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, therock είπε

Φιλε μου αυτο συνδεεται μηπως και με το κινητο οταν εισαι εκτος σπιτιου για να βλεπεις τις τιμες που δειχνει οταν λειπεις?

Για αυτο που ρωτας συγνωμη δεν ξερω να σου απαντησω αλλα φανταζομαι καπως θα εχει προβλεφτει, αλλωστε αισθητηρας καιρου ειναι, αναμενεται να ερχεται σε επαφη με κρυα ζεστες βροχες και υγρασιες..

Οχι δυστηχως δεν εχει να συνδεθει με το κινητο ειναι απλος σταθμος 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...